Manager interne opleiding & scholing

Organisatie: Frankelandgroep
Plaats: Schiedam
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3117 CS
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-36 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-01-29 12:38

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied:
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Frankelandgroep heeft voor haar locatie in Schiedam een vacature voor een

Manager Interne Opleiding & Scholing
FIST / 32-36 uur per week

Je vindt het belangrijk om het verschil te maken en écht iets voor anderen te betekenen. Samen met je team coach en motiveer je de medewerkers zodat zij de best passende zorg kunnen geven. De Frankelandgroep biedt je daarnaast een prettige, levendige werkomgeving.

Jij zet je in voor:
optimale persoonlijke ontwikkeling! Jij haalt graag het beste uit de medewerkers zodat ieders kwaliteiten en talenten optimaal benut kunnen worden. Jij snapt dat dit bijdraagt aan goede zorg.

Dit ga je doen als Manager Interne Opleiding & Scholing:
Je bent samen met jouw team in de volle breedte bezig met ontwikkelen en leren, zowel op beleidsmatig als operationeel niveau. Je coacht de medewerkers om vooropgestelde resultaten te bereiken en bevordert samenwerking en open communicatie binnen FIST. Daarnaast coördineer je een optimale administratieve en logistieke organisatie van de scholingsactiviteiten. Je treedt ook op als coach naar het opleidingsteam en bent verantwoordelijk voor de profilering van de opleidingstak. Bovendien zorg je ervoor dat signalen vanuit de praktijk en vakspecifieke concepten gebruikt worden in de ontwikkeling, vernieuwing en bijstelling van de diensten van FIST.

Wij zetten ons in voor:
buitengewoon werkgeluk! We willen dat jij gezond, veilig en met plezier kan werken. En dat maken we ook waar. Onze hoge medewerkerstevredenheid en laag ziekteverzuim zijn daar bewijzen van. En om onze plannen en successen open met jou te delen, organiseren we jaarlijks Beleidsdagen. Voor alle medewerkers. Daar kun je mooi jouw ideeën met het bestuur, de directie en je collega’s delen.

Je kunt verder rekenen op:
- een superleuke baan in een organisatie waar kwaliteit en trots het allerbelangrijkste zijn en waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
- een goed salaris volgens de CAO VVT op basis van kennis en ervaring in functiegroep 65 (min. € 3.582,26 en max. € 5.395,82);
- 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering;
- een prettige en open werksfeer;
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals gratis gebruikmaken van ons zwembad en de fitnessruimte, fietsenplan, collectiviteitskorting bij zorgverzekering DSW, collectieve pensioensregeling bij PFZW en voordelig gebruikmaken van de vakantievilla’s in Rockanje en Calpe (Spanje).

Dit wordt jouw plek
De afdeling FIST werkt voor alle locaties van de Frankelandgroep. De Frankelandgroep heeft ruim 1200 medewerkers, waarvan 60 leerlingen, in dienst. Daarnaast zijn er 400 stagiaires en 650 vrijwilligers.

De Frankelandgroep bestaat uit vijf centra voor wonen, zorg en welzijn voor ouderen in Schiedam en Vlaardingen. De groep biedt naast verpleeghuiszorg en welzijnsactiviteiten ook thuiszorg aan zo’n 1300 ouderen en heeft een eigen behandel- en expertisecentrum voor eerstelijnszorg. De Frankelandgroep is daarnaast gespecialiseerd in Parkinson, Korsakov en palliatieve zorg. De tevredenheid van onze klanten en onze uitstekende reputatie bij stakeholders zijn vooral te danken aan de geweldige inzet, deskundigheid en het grote enthousiasme van onze medewerkers en vrijwilligers.

Dit heb je nodig
Goede zorg begint voor ons bij het inzetten van deskundige, bevlogen en betrokken medewerkers. Hart voor zorg en kwaliteit staan voorop. Dat betekent dat we van jou ook het nodige vragen. Je:
- hebt een afgeronde opleiding op HBO+-niveau op het gebied van opleiden en scholen. Bij voorkeur heb je deze aangevuld met vervolgopleidingen op, of gerelateerd aan, dit vakgebied. Daarnaast heb je relevante ervaring in een leidinggevende functie;
- bent een leider die stimulerend, coachend en verbindend het beste uit het team en de samenwerking weet te halen;
- bent flexibel, hebt een sterke affiniteit met het doel en de doelgroep en bent zelf een voorbeeld van leren en jezelf ontwikkelen;
- hebt een praktijkgerichte mentaliteit en weet hoofd- en bijzaken goed te onderscheiden door je analytisch vermogen;
- beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
- bent innovatief, accuraat en resultaat- en oplossingsgericht;
- bent (organisatie) sensitief, diplomatiek en een toegankelijke gesprekspartner die zaken bespreekbaar maakt;
- hebt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig om bij ons in dienst te komen.

Solliciteren & Contact
Als manager interne opleiding & scholing aan de slag bij de Frankelandgroep? Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina! Wil je vooraf meer informatie dan kan je bellen met Shermon Martis, opleidingsmanager, op 010-4264925.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Manager, Management, Operationeel Manager, Coach, Manager Opleiding, Leidinggeven, Leidinggevende, HBO

Solliciteer

Sponsors

Log in