KEY ACCOUNT MANAGER PEARSON TALENTLENS

Organisatie: Pearson Benelux BV
Plaats: Amsterdam
Afdeling: TalentLens
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1043 GK
Land: Netherlands

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 36
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2017-09-08 13:08

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Advies / Consultancy
Specialisatie:
Opdrachtperiode: eerst bepaalde tijd
Reizen verplicht: ja

Omschrijving

Doel

De kern van de functie is het converteren van leads naar tevreden klanten. Vanaf het eerste contactmoment bouw je een goede, hechte relatie met hen op met als doel om ze voor langere tijd aan ons te binden.

Je kent de HR-markt en hebt oprechte interesse in mensen en hun drijfveren. Dankzij jouw enthousiasme, scherpte en inhoudelijke kennis gaan prospects en klanten graag met jou het gesprek aan over hun HR-selectie- en ontwikkelvraagstukken.

Door de juiste vragen te stellen ontdek je de pijnpunten en ben je in staat om gezamenlijk een waterdichte business case te bouwen die de prospect of klant graag accepteert. Gedurende het gehele traject onderhoudt je het contact om de klantbeleving en –tevredenheid te waarborgen en nieuwe commerciële kansen te ontdekken en te benutten.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

1. Opvolging leads: Vanuit Salesforce volg je telefonisch en per e-mail warme leads op. Dit met als doel een afspraak te realiseren voor een persoonlijke presentatie.

2. Bouwen business cases: Op basis van jouw inventarisatie van de klant­behoeftes bouw je een sterke business case. Eventuele twijfels en weerstanden weet je succesvol weg te nemen. Zo realiseer je voldoende vertrouwen bij prospects om zich voor langere tijd te binden als klant.

3. Onderhoud relaties: Tijdens en na afloop van een HR-traject heb je regelmatig onderhoud met klanten. Dit ter waarborging van de klantbeleving en het ontdekken van nieuwe commerciële kansen.

4. Evenementen: Je neemt regelmatig actief deel aan door Pearson Talentlens georganiseerde evenementen. Tijdens en na afloop van deze evenementen ga je met andere deelnemers in gesprek over hun HR-selectie- en ontwikkel­vraagstukken

Kwalificaties

? Je hebt minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding binnen A&O psychologie

? Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als adviserende corporate (key)accountmanager. Ervaring binnen de HR-dienstverlening is een pré

? Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Goede beheersing van een derde taal (Frans, Duits of Spaans) is een pré

? Je hebt oog voor detail en weet de juiste prioriteiten te stellen

? Je hebt uitstekende commerciële en klantgerichte vaardigheden.

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met de HR afdeling via het mailadres .

Direct solliciteren? Stuur dan je CV én motivatiebrief vóór 15 september naar

Wij sturen geen ontvangstbevestiging van je sollicitatie, maar zullen kandidaten zo spoedig mogelijk na de sluitingsdatum laten weten of een uitnodiging voor een 1e gesprek volgt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer

Sponsors

Log in