HRM Adviseur

Organisatie: Gemeente Nijkerk
Plaats: Utrecht
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3861 AK
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 36 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-09-09 10:14

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

HRM Adviseur

Nijkerk is een gemeente in ontwikkeling! Daar horen de nodige uitdagingen op het gebied van HRM bij!

Voor ons team HRM zoeken wij een enthousiaste en ervaren HRM-adviseur. Het team HRM heeft een belangrijke rol in de doorontwikkeling van onze zelfsturende organisatie. Daarnaast is het team zelf in opbouw en ontwikkeling binnen een vergaand samenwerkingsverband tussen 4 gemeenten: Bunschoten, Leusden, Nijkerk en Putten (BLNP).

Op dit moment bestaat ons team uit een senior HRMO adviseur, twee HRM-adviseurs, een HR-data analist en 3 tijdelijke adviseurs.

Daarnaast wordt nauw samengewerkt met 6 collega's op de Personeels- en salarisadministratie die geheel of gedeeltelijk al werken vanuit het samenwerkingsverband BLNP die vanuit hun basis bij de gastgemeente Nijkerk werken.

De functie van HRM-adviseur kent twee belangrijke componenten. Aan de éne kant ondersteun en adviseer je zelfstandig vanuit de beleidskaders de spelverdelers en teams. Aan de andere kant ben je verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling op de aan jou toegewezen beleidsterreinen.

Wat ga je doen?

Als HRM-adviseur ben je de sparringpartner voor spelverdelers en de aan jou toegewezen teams op alle denkbare HRM-onderwerpen. Denk hierbij aan capaciteitsvraagstukken, werving en selectie, verzuimbegeleiding en ontwikkeling en mobiliteit. Jouw teams zijn in een fase van doorontwikkeling van zelfsturing/zelforganisatie. Jij bent een HRM-adviseur die proactief handelt en verbindingen kan leggen tussen organisatiedoelen en teamdoelen. Je vindt het leuk om de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied te vertalen naar wat de organisatie nodig heeft. Je raakt enthousiast van het beoordelen van de effectiviteit van het bestaand beleid en doet dan voorstellen met betrekking tot ontwikkeling, wijzigen en monitoren van beleid op het gebied van Arbo of Functiewaardering. Je analyseert (en waar nodig stel je deze op) beschikbaar (gestelde) managementinformatie op het gebied van HRM.

Functie-eisen

HBO+/WO werk- en denkniveau met relevante kennis en kunde op het gebied van Personeel & Arbeid. Je hebt minimaal 3 jaar passende werkervaring in een van de genoemde beleidsonderwerpen, alsook in het zelfstandig adviseren van teams, bij voorkeur met een gemeentelijke organisatie. Je bent aantoonbaar sterk in analyseren, adviseren en motiveren. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Verder heb je aantoonbare ervaring en vaardigheden in projectmatig werken. Kennis van Youforce is een pré. En als je kennis van en visie hebt op zelfsturing of zelforganisatie is dat ook een pré.

Competenties

Je bent in staat om overzicht te bewaren in een hectische omgeving. Je zoekt de samenwerking op. Overige competenties: klantgericht, organisatiesensitief, inventief, oplossingsgericht, flexibel, overtuigingskracht en integer. Deze eigenschappen, in combinatie met een positieve instelling en energieke werkhouding maken jou tot een waardevolle aanvulling op ons team.

Wij zien graag dat je als medewerker:

  • nieuwsgierig blijft en in ontwikkeling wilt zijn.
  • de samenwerking zoekt en zelfstandig je taken oppakt.
  • kritisch durft te zijn en feedback geeft en ontvangt.
  • samen met je team de resultaten bepaalt en bereikt.

Salaris

Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij voor deze functie een salaris van maximaal € 4.541,- bij een fulltime dienstverband (schaal 10A, salarispeil 1 januari 2018). We starten met een tijdelijke aanstelling en bij gebleken geschiktheid aan het einde van dat jaar zal de tijdelijke aanstelling omgezet worden naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Maya Moor, Kwartiermaker HRM/BLNP, 06-17473409, e-mail of Maria Himmelreich, HRM-adviseur a.i., 0629512035, email . Heb je vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Eddy Marques, 14033. Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je reageert via www.werkenbijblnp.nl of de sollicitiatieknop.

Sollicitatie 

Als jij jezelf herkent in dit profiel, dan kun je tot 20 september aanstaande solliciteren. Het eerste selectiegesprek wordt gepland op dinsdag 24 september in de ochtend en het tweede gesprek op vrijdag 27 september in de ochtend.

Stuur jouw brief + cv via de sollicitatieknop met als onderwerp van de e-mail: HRM-adviseur.

Er worden alleen sollicitaties in behandeling genomen die via de sollicitatieknop van www.werkenbijblnp.nlbinnen komen. 

Solliciteer

Sponsors

Log in