HR Officer

Organisatie: Renewi
Plaats: Lommel
Afdeling:
Provincie:
Postcode: 6776+W5
Land: België

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32 t/m 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Een goed salaris
Plaatsingsdatum: 2019-01-02 15:33

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Officer
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben je administratief sterk en zoek je een fijne werkomgeving met prettige collega’s? Wij hebben bijna 6000 medewerkers die op jou zitten wachten!

Voor onze afdeling HR Services gevestigd te Lommel, België, is Renewi op zoek naar een:

HR Officer
(32 uur tot 40 uur per week)

Dankzij jou worden alle personeelsmutaties perfect verwerkt! Dit komt omdat je verantwoordelijk bent voor alle werkzaamheden binnen de personeelsadministratie. Je weet de werkzaamheden intern af te stemmen met jouw collega’s binnen de afdeling HR Services en ondersteunt HR collega’s, leidinggevenden en medewerkers die op de diverse vestigingen van Renewi werkzaam zijn.

Wat ga je doen?
• Je voert alle administratieve mutaties door in het HR personeelssysteem en volgt procedures. Hierbij ben je in staat om afwijkingen te herkennen, corrigeren en in het systeem te verwerken. Ook hou je rekening met specifieke regelingen en procedures van diverse bedrijfsonderdelen.
• Je verzorgt en administreert alle voorkomende correspondentie gericht op het HRM proces en stelt standaard documenten op.
• Je draagt zorg voor de volledigheid van digitale personeelsdossiers, houdt het personeelsinformatiesysteem actueel en geeft relevante mutaties door aan verschillende dienstverleners.
• Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers over zaken als arbeidsvoorwaarden en sociale wet- en regelgeving.
• Je ondersteunt de HR Business Partners en hebt regelmatig contact met leidinggevenden voor diverse Renewi bedrijven in Nederland.
• Je neemt deel aan HR projecten.
• Je levert een bijdrage aan de continue optimalisatie van administratieve processen.


Jouw profiel
Ben jij wel of niet de HR Officer waar wij naar op zoek zijn?

+  Je hebt administratieve kennis en ervaring
+  Je bent energiek en kwaliteitsgericht
+  Je kunt goed plannen en organiseren
+  Je bent communicatief vaardig

X: Je bent niet servicegericht
X: Je houdt niet van samenwerken
X: Je kunt moeilijk het overzicht bewaren
X: Je hebt niets met duurzaamheid

Wat neem je mee?
• HBO/Bachelor werk- en denkniveau met een HRM opleiding;
• Minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
• Kennis van en ervaring met de toepassing van de Nederlandse wet- en regelgeving;
• Ervaring met geautomatiseerde (personeels)informatiesystemen (bij voorkeur ADP Workforce);
• Ervaring met werken met meerdere Business Lines, juridische entiteiten en toepasselijke CAO’s.

Maar bovenal ben je een positieve persoonlijkheid die zin heeft om samen met een leuk, jong team collega’s de schouders eronder te zetten om een mooie klus te klaren!

Wie zijn wij?

Wij zijn Renewi en wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving. Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Van de 15 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 90% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen. En daar hebben we jou bij nodig!

Team HR Support NL: jouw nieuwe collega’s?
De afdeling HR Services maakt onderdeel uit van het Shared Service Center in Lommel en met 30 collega's verzorgt zij de gehele personeels- en salarisadministratie voor ca 6000 medewerkers in België en Nederland. Je komt terecht in het team HR Support dat samen met 6 collega’s verantwoordelijk is voor de personeelsadministratie voor ca 4000 medewerkers die werkzaam zijn binnen Renewi bedrijven in Nederland.

Ons aanbod
Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden is dat we je een afwisselende en uitdagende baan in een leerrijke omgeving kunnen bieden. Dit alles in een organisatie die volop in beweging is en waar veel gebeurt. Je krijgt veel ruimte en vrijheid, maar uiteraard word je ook begeleid zodat je jezelf in korte tijd nog verder kunt ontwikkelen en verdiepen. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen en kent een werksfeer die het beste is te omschrijven als open, hands-on en informeel.

Heb jij zin om ons team te komen versterken?

Reageer dan door je CV en motivatie te uploaden via de 'Solliciteer' button. Geef in je motivatiebrief aan, waarom jouw ervaring aansluit bij deze functie. We willen zien wie jij bent, waar jouw kracht ligt én waarom je graag bij ons komt werken. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Petra Cuijten, Manager HR Services, bereikbaar via 06-13803959. Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Deze vacature verschijnt tegelijkertijd intern en extern. Bij gelijke geschiktheid gaat een interne kandidaat voor.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd.

https://youtu.be/OFx_d2_cv0Q

Solliciteer

Sponsors

Log in