HR Medewerker

Organisatie: RDW
Plaats: Zoetemeer
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2711 ER
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 tot 36 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-02-14 10:26

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR Medewerker

Ervaren HR medewerker die zich graag bezig houdt met de operationele HR taken

Wat ga je doen?

Een organisatie die werkt aan de mobiliteit van morgen, is zelf ook in beweging. Denk aan veranderende afdelingen, nieuwe collega’s en medewerkers die doorgroeien naar andere functies. De HR afdeling heeft daar dagelijks mee te maken.

Als HR medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van medewerkers en managers over de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid en onze arbeidsvoorwaarden. Tevens verzorg je uiteenlopende (maatwerk)managementrapportages, werk je mee aan het W&S proces, help je bij het updaten en onderhouden van diverse HR processen en ondersteun je de HR adviseurs.

Bij drukte help je je collega’s van mutatiebeheer bij het controleren en verwerken van mutaties in ons personeels- en salarissysteem. Daarnaast ondersteun je de HR afdeling bij de voorlichting over veranderingen en projecten van HR.

Met wie werk je?

In deze dynamische functie werk je direct samen met acht collega’s verdeeld over team service en team mutatiebeheer. Samen zorgen jullie voor het stroomlijnen van onze HR Processen en voor een optimale HR Personeels- en Salarisadministratie. Daarnaast werk je vanuit team service veel samen met de HR adviseurs.

Waarom past deze functie bij jou?

  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als HR medewerker in een servicegerichte omgeving op een personeels- en salarisadministratie en functioneert op Hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt cijfermatig inzicht en kan goed overweg met digitale administratieve systemen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.
  • Je bent bekend met de relevante wet- en regelgeving op HR gebied.
  • Je bent energiek, pro-actief en staat klaar om je collega’s te helpen.
  • En ten slotte  ben je een echte teamplayer, accuraat, initiatiefrijk én bijzonder integer.

Wat hebben we jou te bieden?

Veel! Daar zijn we trots op en dat verdien jij ook.

We hechten veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden en een werk-privé balans, zodat jij energiek en betrokken aan het werk kunt zijn. Wat dacht je van:

  • flexibel werken; mogelijkheid tot thuiswerken en werktijden van 4 x 9 uur
  • 6 weken verlof per jaar
  • introductie programma, waarbij je de hele organisatie leert kennen
  • tegemoetkoming woon-werk verkeer, volledige vergoeding met OV en een fietsplan
  • goede onkostenvergoeding
  • vitaliteitsprogramma met leuke activiteiten en een enthousiaste groep “Jong RDW”
  • mogelijkheid tot zowel interne als externe stages
  • persoonlijk loopbaanbudget van € 1.000,00 per 2 jaar
  • veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden

Afhankelijk van opleiding en ervaring geldt voor deze functie een salaris van € 2.551,- en kan oplopen tot  €3.334,- bij een 36-urige werkweek exclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Als we allebei tevreden zijn, bestaat na dit jaar de mogelijkheid tot verlenging.

Meer weten en solliciteren?

Als HR medewerker is je standplaats Zoetermeer. De functie is voor 32 – 36 uur per week.

Ben jij diegene die wij zoeken, maar heb je nog vragen of twijfels? Neem dan contact op met Jessica van Zon, Hoofd HR specialismen, via telefoon 06-15 67 38 54. Heb je vragen over de procedure neem contact met ons op via e-mail .

Enthousiast geworden en nieuwsgierig? Mooi! Wij zijn nieuwsgierig naar jouw  reactie met motivatie en CV ontvangen deze graag uiterlijk 29 februari 2020 .

Een goede kennismaking is belangrijk voor jou en voor ons. Daarom bestaat de procedure uit twee gesprekken. Een assessment kan ook onderdeel uitmaken van de procedure.

Wij houden gesprekken voor deze vacature op 5 maart 2020 in Zoetermeer.

RDW. Werken aan een nieuwe tijd.

De ontwikkelingen in mobiliteit gaan steeds sneller. Bij de RDW kun je de nieuwe innovaties niet afwachten; van een RDW’er wordt verwacht dat je vooruitdenkt en anticipeert op de ontwikkelingen. Zeker in deze tijd, met nieuwe uitdagingen en nieuwe vraagstukken. Dit is hét moment om in te stappen. Want bij de RDW kijk je niet toe, maar draag je actief bij aan het mogelijk maken van nieuwe ontwikkelingen, de verkeersveiligheid en het efficiënt inzetten van voertuigen en alternatieve brandstoffen.

Voor intermediairs: we verzorgen de werving graag zelf. Aanbiedingen op onze vacatures worden niet gewaardeerd. Flex vacatures vervullen we in samenwerking met onze vaste leveranciers.

Solliciteer

Sponsors

Log in