HR Medewerker

Organisatie: Koninklijke BAM Groep
Plaats: Bunnik
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3981 AZ
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO
Uren: 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Goede arbeidsvoorwaarden
Plaatsingsdatum: 2019-07-29 10:23

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Human Resource Manager
Opdrachtperiode: Vast contract - Onbepaalde tijd
Reizen verplicht:

Omschrijving

Vormen service, klantgerichtheid en advisering voor jou de basis van een goede samenwerking? Heb je up-to-date kennis van wet- en regelgeving op het gebied van personeel en vind je het leuk om vragen op HR-gebied te beantwoorden? Lees dan snel verder en ga aan de slag als Medewerker HR Operations.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het oplossen van HR-vraagstukken van de interne klant. Klanten contacteren je per mail of telefoon. Je neemt de tijd om je te verdiepen in de HR-vraagstukken en overtreft de klantvraag met de oplossing. Je neemt het proces rondom in-, door- en uitstroom voor je rekening en bewaakt de kwaliteit. Daarnaast zorg je ervoor dat het afgestemd is volgens het afgesproken beleid. Je bent in staat om je collega’s mee op sleeptouw te nemen en neemt initiatief om te verbeteren, daarbij ben je in staat om het voortouw te pakken. Je rapporteert in deze positie aan de Manager HR Operations.

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring in het werken met verschillende CAO’s, verdere wet- en regelgeving en hebt goede kennis van Excel. Uiteraard heb je affiniteit met HR processen en HR Producten. Je werkt proactief, hebt een hoog verantwoordelijkheidsbesef, kunt goed prioriteren en bent in staat om ketenbreed te denken. Je bent in staat om je collega’s van advies te voorzien en een coachende rol aan te nemen, altijd met als inzet om als team te verbeteren. Bij voorkeur heb je ervaring met een Agile manier van werken.

Wat bieden wij?
Wij bieden een werkplek in een dynamische organisatie met een fijne werksfeer. In het team van 17 collega’s maak je deel uit van HR Services wat in totaal bestaat uit 40 collega’s. Je komt terecht op een laagdrempelige afdeling waar collega’s klaarstaan voor elkaar. Binnen de functie en ons bedrijf zijn er ontzettend veel uitdagingen en voldoende doorgroeimogelijkheden.

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van de strategische doelstellingen van BAM. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Learning het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Over ons
Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking. BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in: Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM's oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management. De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in