HR-medewerker

Organisatie: Samskip
Plaats: Rotterdam
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode:
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-12-02 14:03

Categorie:
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied:
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Zoek jij een baan met veel sociale contacten en waarin je je liefde voor HR volledig kwijt kunt? Wij bieden je een mooie HR-rol en de kans je verder te ontwikkelen binnen een hele internationale werkomgeving.

Welke opleidingen kan ik vanuit mijn functie volgen? Welke doorgroeimogelijkheden zijn er voor mij internationaal? Hoeveel pensioen heb ik straks opgebouwd als ik stop met werken? Dit zijn zomaar wat vragen waarmee je collega’s elke dag bij je aankloppen. Heel divers, en dat maakt je werk als HR Medewerker nu juist zo leuk en leerzaam. Wil jij je verder ontwikkelen binnen het HR-vakgebied en dat het liefst binnen een groot internationaal logistiek bedrijf, lees dan vooral verder… 

Vraagbaak voor al je Samskip-collega’s

Als HR Medewerker ondersteun je de Chief Human Resources Officer (CHRO) en je andere HR-collega’s met de dagelijkse HR-werkzaamheden en help je mee met de uitvoering van onze recruitmentstrategie. Die werkzaamheden variëren van het succesvol onboarden van nieuwe collega’s tot het sturen van een kaart naar een jarige collega. Je werkt hierbij niet alleen intensief samen met je directe collega’s, maar hebt ook dagelijks contact met onze andere medewerkers. Nationaal en internationaal. Zij kunnen met al hun HR-vragen bij je terecht. Daarnaast ondersteun je onze payroll specialist en houd je verzekeringen en pensioenen in de gaten. Een hele afwisselende baan dus, waarin je het ook niet nalaat om ideeën aan te dragen die onze recruitmentstrategie verbeteren. Concrete taken zijn onder andere:

 • up-to-date houden van de medewerkersbestanden met gedetailleerde personeelsgegevens, zoals ziekteverzuim;
 • optimaliseren van onze HR-processen en bijwerken van de gegevens in onze systemen;
 • administratieve taken rondom onboarding van nieuwe medewerkers en zorgen dat ze o.a. de juiste Samskip-trainingen volgen en belangrijke bedrijfsinformatie ontvangen;
 • coördineren van sollicitatieprocedures, waaronder het versturen van reacties, plannen van interviews en voeren van sollicitatiegesprekken.

Ruimte voor je ambities in ons gezellige HR-team

Een gemiddelde werkdag binnen onze HR-afdeling is behoorlijk druk. Er wordt hard gewerkt, maar we helpen elkaar als de werkdruk erom vraagt en er is zeker ruimte voor gezelligheid. Het sociale aspect binnen je baan is sowieso heel groot; iedere dag ontmoet je weer nieuwe Samskip-collega’s en breid je je netwerk uit. Door de veelzijdigheid van je baan leer je elke dag, maar we bieden je ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met functiegerichte cursussen en trainingen, o.a. via ons uitgebreide e-learning platform. En dan heb je vanaf je ergonomisch ingerichte werkplek ook nog eens fantastisch uitzicht over de Rotterdamse haven! Daarnaast bieden we je:

 • een marktconform salaris, inclusief een dertiende maand;
 • 28 vrije dagen op jaarbasis;
 • een pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • bedrijfsfitness.

Allrounder met mensenkennis en goede luisterskills

Als HR Medewerker ben je het aanspreekpunt voor al onze collega’s als het gaat om personeelszaken. Het is daarom belangrijk dat je toegankelijk bent, goed kunt luisteren en de juiste vragen stelt. Daarnaast ben je een echte allrounder die het leuk vindt om met veel verschillende dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Je kunt namelijk behoorlijk druk zijn met het uitzoeken en nauwkeurig beantwoorden van al die verschillende vragen, naast je andere werkzaamheden. Misschien heb je nog geen ervaring in payroll; als je inzet toont en bereid bent om te leren is dat geen probleem. We leren je graag de kneepjes van het vak. Specifieke functie-eisen zijn verder:

 • een afgeronde relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld in human resources management of personeelsmanagement;
 • 3 jaar werkervaring in HR, ervaring in payroll is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk;
 • goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 Reageer, liefst snel!

Wat ons betreft begin je zo snel mogelijk. Solliciteer daarom snel via de "solliciteer" knop op deze pagina. Heb je nog vragen? Bel ons dan via (088) 400 1393, of stuur een e-mail naar 

Solliciteer

Sponsors

Log in