HR Manager / HR Business Partner

Organisatie: ALDI Nederland
Plaats: Culemborg
Afdeling:
Provincie:
Postcode: 4104 BE
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 40
Ervaring: Senior
Betaling: Marktconform
Plaatsingsdatum: 2020-04-30 12:04

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur|HR Business Partner
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR MANAGER

“ALDI is aan het vernieuwen en dat raakt vrijwel elke discipline. Naast de verdere professionalisering van HR, ondersteunen we als team het veranderproces in de organisatie. Een uitermate interessante omgeving voor je persoonlijke ontwikkeling!”

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud: wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat. Het is onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Hier zetten wij ons elke dag samen voor in. ALDI vernieuwt momenteel op allerlei vlakken en heeft grote ambities om verder te groeien.

Ook de HR afdeling vernieuwt. Samen bouwen we aan de toekomst. Daarbij zoeken we HR Professionals in heel Nederland.

WAT GA JE DOEN?
De HR Manager is het centrale aanspreekpunt voor het management, de medewerkers en de OR voor alle HR gerelateerde aangelegenheden. Je neemt deel aan het MT. Samen met het nationale HR team participeer je in de ontwikkeling van beleid op de gebieden Talent Management, Compensation & Benefits, Talent Acquistion, Learning & Development. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en toepassing in de desbetreffende regio. Je behandelt daarnaast HR zaken, zoals verzuim, arbo beleid en arbeidsrechtelijke kwesties en wordt daarbij in eerste instantie ondersteund door een Junior HR Business Partner.

WIE BEN JIJ?
Een zelfverzekerd en sociaal leider, die op creatieve wijze invulling kan geven aan complexe vraagstukken. In jouw rol geef je gevraagd, maar ook ongevraagd, advies. Verder beschik je over een gestructureerde manier van werken en weet je goed in te spelen op verschillende doelgroepen binnen de organisatie.

  • Je hebt een universitair werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding, bij voorkeur in de richting HR, Bedrijfskunde, Psychologie, of vergelijkbaar.
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in de functie van HR Manager, of HR Business Partner.
  • Je hebt brede HR ervaring in de praktische zakelijke dienstverlening, zoals retail, het uitzendwezen, horeca, of vergelijkbaar.
  • Je beschikt over goed ontwikkelde leiderschapsvaardigheden.
  • Uitstekende beheersing van het Engels en het Nederlands in woord en geschrift.

WERKEN BIJ ALDI
De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn – dat zijn onze talenten van de toekomst. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

Wij bieden jou een goed salaris, 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, een lease auto, een pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

SOLLICITEREN?
Herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer direct via de ''Solliciteer'' button!

Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze werkenbij pagina.

ALDI heeft de laatste jaren veel stappen gezet op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid? Kijk hiervoor op http://www.aldi.nl/verantwoord.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure, evenals een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel

Solliciteer

Sponsors

Log in