Hr Manager bij Heesen Yachts

Organisatie: Heesen Yachts
Plaats: Oss
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 5347 KL
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 36-40
Ervaring: Leidinggevende
Betaling: Uitstekend salarispakket (CAO Metalektro)
Plaatsingsdatum: 2019-04-15 11:52

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur
Opdrachtperiode: Vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij die HR manager die onze groeiende organisatie klaarstoomt voor de toekomst?

Dan maken we graag kennis met je

Voor onze afdeling Human Resources zijn we op zoek naar een strategische HR manager. Als business- en sparringpartner van het management vertaal je de doelstellingen van een uniek productiebedrijf in toekomstbestendig HR-beleid.

Wat ga je doen?

Als manager van de afdeling Human Resources lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen. Je bent lid van het Management Team en binnen Heesen dé business- en sparringpartner op het gebied van HR. Het bedrijf kent een sterke groei, met steeds meer vraag naar grotere, complexe en unieke jachten. In een uitdagende arbeidsmarkt vraagt dat om doortastend en toekomstbestendig HR-beleid. Daartoe analyseer je trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied en je koppelt deze aan de korte- en lange termijn behoefte van de business. Voor de implementatie en uitvoering beschik je over een team van gedreven HR-specialisten (4 FTE). Daarmee zet je stappen op het gebied van performancemanagement, talentmanagement en recruitment. Binnen Heesen stuur je op het opleiden en ontwikkelen van medewerkers, hun duurzame inzetbaarheid en de strategische personeelsplanning. Ook over de beloningsstructuur, communicatie, samenwerking en cultuur heb je een heldere visie. Jij adviseert en inspireert leidinggevenden om na te denken over de ontwikkeling van hun teams en medewerkers. Samen bouw je aan een organisatie die bol staat van ambitie. In een strategische functie met veel vrijheid om jouw HR-visie te implementeren bij een uniek productiebedrijf, gedreven door vakmanschap en innovatie.

Waar ga je werken?

De afdeling Human Resources is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid van Heesen. Doordat alle jachten op de werf in Oss worden ontwikkeld en gebouwd, is er een sterke diversiteit aan medewerkers. Tegelijkertijd zorgt dat ook voor een sterke verbondenheid met het product – en trotse medewerkers. Op de afdeling HR heerst een prettige sfeer, het team is gedreven, betrokken en collegiaal. De communicatie is direct, de sfeer open en informeel.

Wie zoeken we?

Een allround HR-manager met een stevige dosis werkervaring. Maar je overtuigt vooral door je ondernemende karakter. Je bent een inspirerende maar ook pragmatische vakspecialist die met lef, daadkracht en creativiteit zaken voor elkaar krijgt. Je staat stevig in je schoenen en bent een volwaardig gesprekspartner voor directie en management. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en schakelt moeiteloos tussen verschillende afdelingen en niveaus. Je bent helder en oprecht in je communicatie en houdt altijd woord.

Opleiding en ervaring:

• Een afgeronde HBO opleiding (Human Resource Management of Bedrijfskunde), affiniteit met techniek is een pre.
• Ervaring als HR-manager, bij voorkeur bij een grotere technische onderneming.
• Kennis van organisatieprocessen, relevante wet- en regelgeving en HR-strategie.
• Interesse voor ontwikkelingen binnen het vakgebied.
• Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Bij Heesen vinden we het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we je een functie met verantwoordelijkheid, collegialiteit en waardering. Je krijgt van ons alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Verder mag je het volgende verwachten:
• Uitstekend salarispakket (CAO Metalektro), inclusief bonusregeling.
• Bij de functie horen een leaseauto, iPhone en laptop.
• Pensioenregeling.
• Fitness-abonnement met 50% korting of gratis bedrijfszwemmen.
• Collectieve ziektekostenverzekering.27 vakantiedagen en 13 (vastgestelde) ATV-dagen bij fulltime dienstverband.
• Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.
• Actieve personeelsvereniging met gezellige uitstapjes, borrels en festiviteiten.

Interesse?

Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in