HR Manager

Organisatie: Ennatuurlijk
Plaats: Eindhoven
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 5651 GW
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 32 t/m 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Goede arbeidsvoorwaarden
Plaatsingsdatum: 2020-05-04 11:52

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM
Specialisatie: Human Resource Manager
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

We zijn per direct op zoek naar een HR manager!

Heb jij HBO+/WO werk- en denkniveau op bijvoorbeeld het gebied van personeelswetenschappen of bedrijfskunde? Ben jij een integere, volwaardige businesspartner en klankbord voor onze directie, het management en HR collega’s? Heb je aantoonbare ervaring en succes in een leidinggevende HR functie in een resultaatgerichte, ondernemende en commerciële organisatie? En gaat jouw hart sneller kloppen van het managen van veranderprocessen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw verantwoordelijkheid
Ons doel is een koploper te zijn in de energietransitie en daarom zijn we volop in beweging. We staan voor een enorme opgave om Nederland te verduurzamen en hebben een flinke groeidoelstelling. Als organisatie moeten we klaar zijn voor deze groei en als HR manager ben je hierbij onmisbaar! Uit alle initiatieven en veranderingen komen allerlei strategische vraagstukken voort en we hebben jou nodig om je hoofd hier over te breken. Je hebt hiervoor alle ruimte want je HR afdeling (twee HR adviseurs en een HR medewerker) loopt als een trein.

Je omarmt ons moderne HR beleid en bouwt dit verder uit. We hebben de laatste jaren hard gewerkt om dit beleid zo simpel mogelijk te maken. Het draait niet om zo mooi mogelijke HR instrumenten, maar om het behalen van business doelen. Daarom zijn we gestopt met formeel beoordelen en organiseren we onze basisprocessen op een zo efficiënt mogelijke manier, zodat onze inspanningen en resultaten vooral gericht zijn op het aantrekken, behouden en ontwikkelen van autonome, betrokken en continu lerende medewerkers (ABC medewerkers). Die zijn wezenlijk voor ons succes! Ons beleid vraagt om leiderschap gebaseerd op vertrouwen in plaats van controle en tegelijkertijd ook om het geven van een duidelijke richting en sturing waar nodig, evenals het continu geven van feedback. Als HR manager ben jij natuurlijk het goede voorbeeld!

Jouw werkdag

Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Maandagochtend. Je begint je dag met het directieoverleg op ons gloednieuwe kantoor op Strijp-T (inclusief dakterras!) in Eindhoven. Jullie zoomen in op de teamontwikkeling voor directie en de teammanagers. Gezien de ambitieuze doelstellingen die jullie samen opgesteld hebben ligt de focus op versterking van de onderlinge samenwerking en op de persoonlijke groei van iedere leidinggevende. Met jouw kennis en ervaring weet je een goed gesprek te faciliteren, waardoor jullie mooie stappen maken.

De ochtend is voorbij gevlogen! Nadat je nog wat mailtjes weggewerkt hebt is het tijd om met je collega’s te lunchen in onze, zoveel mogelijk biologische, kantine. Je bent nauwelijks uitgegeten of je hebt een koffiemomentje met de voorzitter van de OR. In de relaxte hangstoelen of wandelend in het park praten jullie elkaar bij over recente ontwikkelingen. Mede door deze informele gesprekjes heb je een goede relatie met de OR en verloopt de samenwerking erg vlot.

In de middag staat een teammeeting op de planning. We praten elkaar bij over vacatures, verzuim, bepaalde casuïstiek, HR projecten en nog veel meer! Er is uiteraard ook ruimte voor hulpvragen of om even je hart te luchten. Mooi om te zien hoe het team zich ontwikkelt en dat we van en met elkaar blijven leren!

Na de meeting heb je een telefonisch directeurenoverleg vanuit de werkgeversvereniging. De cao onderhandelingen moeten dit voorjaar starten, maar gezien de huidige crisis vraag je je af of dit wel doorgaat?

Tenslotte werp je nog een blik op het HR budget en de binnengekomen facturen. Lopen de kosten allemaal volgens planning voor de komende maandafsluiting?

Voordat je de deur uitloopt, check je nog snel waar je morgenochtend moet zijn. Je hebt je namelijk ingeschreven voor een maandelijkse workshop. Dit keer is dat ‘improviseren’. Dat komt je later deze week bij een belangrijke meeting goed van pas! Na deze volle dag aan jou de keuze om nog even beneden in het gebouw te gaan sporten of direct met een voldaan gevoel weer richting huis te gaan.

Jij krijgt

Veel!

  • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een iPhone en een laptop zijn bij ons prima geregeld.
  • Mogelijkheid om thuis te werken.
  • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken zelfs gratis sporten bij Eindhovengym! Een super hippe gym bij ons beneden in het pand.
  • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien.
  • Een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe leren we elkaar kennen?

In verband met de huidige maatregelen omtrent COVID-19 zullen de sollicitatiegesprekken op dit moment digitaal plaatsvinden. Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom kunnen ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus deel uitmaken van het proces. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren

Heb je vragen over de vacature stuur dan een WhatsApp of bel naar Fleur Verdaasdonk (HR adviseur) op 06 15324134

Solliciteren kan via de 'Solliciteer' button.

Solliciteer

Sponsors

Log in