HR Manager

Organisatie: Aurubis Netherlands B.V.
Plaats: Zutphen
Afdeling: HR
Provincie: Gelderland
Postcode: 7200 AA
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-02-05 12:20

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

 

Wie zijn wij?

Aurubis Netherlands B.V. in Zutphen maakt deel uit van het Duitse beursgenoteerde Aurubis AG, met hoofdkantoor in Hamburg. Aurubis AG is een toonaangevende koperproducent en ’s werelds grootste recycling bedrijf voor koper. Het bedrijf produceert jaarlijks ruim 1.000.000 ton koperkathoden en daaruit diverse koperproducten. Aurubis AG heeft circa 6.700 medewerkers en diverse productievestigingen in Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt Aurubis over een uitgebreid service– en distributienetwerk voor koperproducten in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Binnen het onderdeel Flat Rolled Products van Aurubis richt de vestiging in Zutphen zich met ongeveer 350 medewerkers voornamelijk op de productie van dunne messing- en koper strip. Deze strip wordt onder andere toegepast in de automobielindustrie en de elektrotechnische/elektronica industrie. De cultuur van de onderneming kan getypeerd worden als no-nonsense, open en informeel met een gezonde doenersmentaliteit en een duidelijke resultaatgerichtheid. Binnen de organisatie bestaat veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in moderne technologie, kwaliteit, veiligheid en milieu.

Aurubis Netherlands B.V. heeft voor haar locatie in Zutphen een vacature voor een

HR Manager

die leiding geeft aan onze HR afdeling en ons HR beleid verder  professionaliseert en uitbouwt

Wat ga je doen als HR Manager?

Als HR Manager ben je als lid van het Management Team verantwoordelijk voor het realiseren van de productie-, commerciële en financiële prestaties van Aurubis Netherlands. Je geeft leiding aan het HR-team (4,8 FTE) en draagt samen met hen zorg voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. Je bent business- en sparringpartner van het management en levert je bijdrage aan de vertaling van de bedrijfsdoelstellingen in HR-strategie en -doelstellingen.

Wat vragen we van jou?

- Een afgeronde HBO- of academische opleiding op het vakgebied van HR aangevuld met specialistische HR opleidingen en bij voorkeur een opleiding in een bedrijfskundige richting.

- Relevante meerjarige werkervaring (> 5 jaar) in een leidinggevende functie in het HR vakgebied in een industriële (bij voorkeur productie) omgeving met onregelmatige diensten en ploegenstructuren.

- Kennis van en praktische ervaring met methodes van bedrijfsoptimalisering (Lean, Six Sigma, WCM) en organisatieverandering en change management is een pré.

- Kennis van de processen op het gebied van loonadministratie, arbeidsvoorwaarden en PI-systemen.

- Een flexibele en praktische instelling, goede communicatieve vaardigheden en je schakelt makkelijk.

- Ervaring met medezeggenschap activiteiten en toepassing van de betreffende wet- en regelgeving (OR, OR-commissies en vakorganisaties).

- Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat biedt Aurubis Netherlands jou?

We bieden je een afwisselende fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden in een internationaal concern dat de ontwikkeling, kwaliteit en veiligheid van haar medewerkers hoog in het vaandel draagt.


Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij de afdeling HR. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer: 0575 – 594 568. Meer weten? Kijk op www.aurubis.nl.

Maak van deze leuke vacature jouw nieuwe baan!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie in de Engelse taal achter op onze sollicitatiepagina.

Solliciteer

Sponsors

Log in