HR Manager

Organisatie: Citrus Andriessen
Plaats: Oisterwijk
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 5061 PA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32
Ervaring: Senior
Betaling: 4700-5700
Plaatsingsdatum: 2018-09-11 11:22

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur
Opdrachtperiode: Onbepaalde tijd
Reizen verplicht:

Omschrijving

Bij Citrus Andriessen ben je sparringpartner voor het MT en durf je gevraagd en ongevraagd advies te geven. Daarnaast ben je initiatiefrijk, sensitief, integer en steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen. Ter vervanging van onze huidige HR Manager zijn wij op zoek naar een energieke, ervaren en hands-on HR Manager, die zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau actief is. In deze functie rapporteer je aan de Algemeen Directeur, ben je lid van het Management Team en geef je leiding aan 1 HR medewerker.

Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en vertalen van het HR beleid, dat aansluit op de organisatie van nu en die van de toekomst. Je krijgt er energie van wanneer schaarse posities binnen de organisatie worden ingevuld en tevens staat strategische personeelsplanning, waaronder ontwikkeling van medewerkers, hoog op de agenda.

Om deze rol goed te kunnen vervullen ben je een doener, analytisch sterk, assertief en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je empathisch en resultaatgericht. Je kunt snel schakelen, de juiste prioriteiten stellen en bent het gewend om in een hectische omgeving het overzicht en de rust te bewaren. Je komt in een ambitieuze organisatie, momenteel werkzaam met zo’n 60 FTE, die zich op allerlei facetten in een groeiende fase bevindt.

Wie zijn wij?

Sinds 1990 onderscheiden we ons met een modulair webbased platform, TeleToets. Hiermee zijn toetsende organisaties verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers) vriendelijke software oplossing voor alle vormen van toetsing. Onze excellente technologie en hoogwaardige kennis zetten we tevens in voor de ontwikkeling van maatwerksoftware rondom onderwijs en examinering.

We zijn creatief, we zijn uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. We werken met aandacht voor de juiste zaken in een gedreven team. We willen leren van en met elkaar om zo onze transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk. In jouw portefeuille is in ieder geval aanwezig:

 • Recruitment; zorgen voor invulling van de vacatures, arbeidsmarktcommunicatie en stagebeleid;
 • Ontwikkeling; opstellen van organisatie breed opleidingsplan, adviseren van management over training en opleiding, inzet en beleid hieromtrent, alsmede;
 • Beoordelings- en beloningsbeleid; finetunen en verder vormgeven;
 • Verzuim; begeleiden van (langdurig) zieke medewerkers, contact met bedrijfsarts en adviseren over het re-integratietraject (WvP);Uitstroom; adviseren over en begeleiden van exit trajecten;
 • (HR) projecten; een bijdrage leveren aan diverse, zoals het onderzoek werkgeluk, herzien van de huidige personeelsregeling, strategische personeelsplanning en het thuiswerkbeleid.

Dit breng je mee?

 • Bachelor of Master opleiding richting Human Resource Management;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een generalistische HR-rol (bij voorkeur in een MKB omgeving);
 • Up-to-date kennis van HR wet- en regelgeving;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een enthousiast, energierijk persoon, die van aanpakken weet!

Dit bieden wij jou

Je komt in een ambitieus bedrijf met leuke collega’s, een gezellige sfeer en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast onder andere:

 • Een marktconform salaris tussen € 4.700 en € 5.700 bruto per maand;
 • Bonusregeling van maximaal 1,5 maandsalarisLaptop en telefoon van de zaak;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een super toffe werkomgeving. Benieuwd? Bekijk alvast de foto’s op onze website!

Hoe nu verder?

Spreekt deze vacature je aan? Mail je CV met motivatie dan naar . Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Susanne Hairwassers, HR Manager, via 06-38220705. Reacties ontvangen wij graag uiterlijk 21 september a.s., zodat in de week van 24 september de eerste gesprekken kunnen plaatsvinden.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Solliciteer

Sponsors

Log in