HR Manager

Organisatie: Koninklijke Gazelle N.V.
Plaats: Dieren
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 6951 BP
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 40 uur per week
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-04-22 17:04

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Manager/Directeur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Bij Gazelle werken 350 betrokken medewerkers. Wij zijn gevestigd in Dieren. Gazelle is het nummer 1 merk in Nederland als het om fietsen gaat. Als marktleider zijn we toonaangevend in het creëren van fietsbeleving en het vertalen van trends in top producten. Jaarlijks worden 275.000 consumenten blij gemaakt met een kwaliteitsproduct uit Dieren.

Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een:

HR Manager Koninklijke Gazelle

Wat ga je doen als HR Manager?

 • Je bent eindverantwoordelijk voor het personeels- en organisatiebeleid binnen Gazelle en FietsNed (totaal circa 360 medewerkers). Je maakt deel uit van het Management Team van Gazelle en bent daarmee mede verantwoordelijk voor de generieke strategische richting en performance van het bedrijf. Voor de MT leden ben je een HR business partner die hen challenged en support geeft. Medewerkers in staat stellen om hun werk efficiënt te doen en klantgerichtheid staan bovenaan de agenda. Talenten binden en boeien zodat er een pool van opvolgers ontstaat om de stabiele groei van Gazelle te ondersteunen.
 • Er wordt gewerkt met het Pon HR service center. Binnen Pon zijn centraal HR instrumenten uitgerold en beschikbaar zoals Performance management systeem Succes Factors, People XS voor werving en selectie.
 • Samen met het MT bepaal je het strategische HR plan en met je HR team met 3 medewerkers zorg je voor de tactische en operationele uitvoering van het HR beleid;
 • Je adviseert en faciliteert leidinggevenden op het gebied van personele aangelegenheden zodanig, dat zij volledig zijn toegerust om op de juiste wijze hun medewerkers te begeleiden; Met hen werk je aan de ontwikkeling van hun medewerkers, performance management, duurzame inzetbaarheid, talent management, etc.
 • Je adviseert op het gebied van efficiënte en effectieve inzet, de juiste in- door- en uitstroom, het bieden van de juiste opleidingsmogelijkheden en andere voorkomende vraagstukken;
 • Je levert een (pro) actieve bijdrage, met concrete doelstellingen, aan de organisatie cultuur die wordt gekenmerkt door samenwerking en klantgerichtheid.
 • Je rapporteert aan de CEO en functioneel aan VP HR van Pon.Bike.

Wat vragen we van jou?
De HR Manager heeft een sterke persoonlijke uitstraling met HR/ operational skills om de bedrijfsprocessen te organiseren en stroomlijnen. Een hoog energieniveau en het vermogen om partnerships aan te gaan met Managers in het bedrijf. Met Strategisch leiderschap en inspiratie kan de cultuur in de gewenste richting van klantgericht denken en doen groeien, binnen simpele en efficiënte processen. In bullet points samengevat:

 • Je hebt de vereiste kennis op WO werk- en denkniveau (HRM of
  Bedrijfskunde) Je kunt goed analyseren en conceptueel denken.
 • Je kunt uitstekend presenteren en communiceren.
 • Je bent een HR Manager met minimaal 7 jaar ervaring in het vak, die HR
  herkenbaar als toegevoegde waarde kan positioneren.
 • Je spreekt vloeiend Engels; Duits is een plus.
 • Je kunt mensen inspireren en anderen laten excelleren.
 • Je bent flexibel, een self starter en gedreven om te verbeteren.
 • Je bent een “aanpakker”, die vertrouwd is met het werken in een operationele, hands-on omgeving.
 • Je bent mensgericht en hebt een “can do” mentaliteit.
 • Je bent proactief, resultaatgericht en bent in staat om in een operationele omgeving mensen aan je te binden en verandering te realiseren.

Wat biedt Koninklijke Gazelle jou?
Wij bieden je een uitdagende functie met volop mogelijkheden om jezelf en je talenten te ontwikkelen. Vanzelfsprekend biedt Gazelle uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Ook besteden wij veel aandacht aan employee engagement en vitaliteit van onze medewerkers.

Wie zijn wij?
Gazelle maakt deel uit van de Pon.Bike groep van Pon Holdings. Als sterk merk in de consumentenmarkt voor fietsen wil Gazelle groei realiseren met elektrische fietsen in de opkomende wereldmarkt voor elektrische fietsen. Een trend die aangejaagd wordt door urbanisatie, elektrificering en de toename van vrije tijd op wereldschaal. Met de sterke Nederlandse heritage investeert Gazelle in de opbouw van posities in exportlanden.
De Pon.Bike Group is een significante speler in de fietsenmarkt. Met verschillende leidende merken als Focus,Santa Cruz, Cervélo is Pon actief op alle continenten. We investeren in innovatie, productie en dealer support om onze klanten aantrekkelijke proposities te kunnen doen.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze uitdagende vacature bel dan met HR Manager Adriaan Heuzinkveld, tel.0313-429213.

Solliciteren op de functie van HR Manager Koninklijke Gazelle
Ben jij dé ervaren HR Manager die deze verantwoordelijkheden durft te nemen én ben je in staat het beste uit mensen te halen? Dan zijn we echt op zoek naar jou! Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: HR Manager, Human Resources Manager, P&O Management, Personeel & Organisatie, Operationeel Management

Solliciteer

Sponsors

Log in