HR/Facilitair Assistent afdeling Organisatie & Talent (24-32 uur per week)

Organisatie: MKB Brandstof
Plaats: Rotterdam
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3013 AP
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 24 t/m 32 uur
Ervaring: Junior
Betaling: een passend, marktconform salaris
Plaatsingsdatum: 2019-04-02 13:37

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Payroll
Specialisatie: HR Assistent|Salarisadministrateur
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Wil jij werken op een afdeling waar geen dag hetzelfde is? Dit is de plek waar je je het ene moment op de salarisadministratie stort en je daarna buigt over facilitaire zaken.

Je werk in het kort
Het team Organisatie & Talent is het aanspreekpunt voor collega’s op het gebied van personeelszaken en facilitair.

Naast dat je facilitaire zaken coördineert, zaI jij in deze administratieve functie zorgen voor de personeels- en salarisadministratie, ondersteuning bij arbo- en vitaliteit, werving & selectie en opleiding & ontwikkeling. Ook ondersteun je jouw naaste collega in diverse projecten, bijvoorbeeld op het gebied employer branding. Daarnaast coördineer je facilitaire zaken voor jouw collega’s.

Een typische dag bij team Organisatie & Talent
Je komt 's ochtends binnen en de eerste collega staat al aan je bureau. Zij heeft een vraag over hoe ze haar passiebudget kan inzetten. Ze twijfelt tussen een cursus of het deels (af)betalen van de renteloze lening van haar fiets. Je neemt de opties met haar door en belooft nog een en ander voor haar uit te zoeken. Daarna maak je snel het welkomstpakket klaar voor de nieuwe collega van team Klantcontact. Dat was gisteren niet meer gelukt omdat je helemaal opging in dat gave project over employer branding. Oeps. Ineens bedenk je dat morgen alle mutaties verwerkt moeten zijn in ADP/iHCM voor de salarisverwerking. Even je noise-cancelling headphone op én knallen. Als je daarmee klaar bent, stem je met de lunchdames af over de boodschappen en ga je zelf aan tafel met je collega’s. Na de lunch overleg je met je directe collega Wendy over de prioriteiten voor de rest van de week en ga je vol enthousiasme verder met je actielijstje. Dat varieert van het opstellen van een vacaturetekst of een arbeidsovereenkomst tot het bestellen van doppers en kantoorartikelen voor het scrum-team (nog meer post-its?!).

Dat ben jij helemaal
Het is een mooie rol in een dynamische omgeving en dat kan jij hebben. Het administratieve aspect schrikt jou niet af, sterker nog, je krijgt er energie van!

Wat neem jij mee?Enkele jaren werkervaring als spin-in-het-web.Kennis van personeels- en salarisadministratie, bij voorkeur PDL.Handig met softwarepakketten (ADP is een pré).Goede communicatieve vaardigheden en foutloos Nederlands.Flinke dosis energie en gevoel voor humor.Je kan meedenken én omdenken, want creatieve oplossingen passen bij ons.

Wat bieden wij jou?Een parttime dienstverband van 24-32 uur per week, met goede balans tussen werk en privé. Een boeiende en afwisselende rol met passend, marktconform salaris volgens ons open en eerlijke beloningssysteem (max 33k o.b.v. 40 uur per week).Ontwikkeling van jouw talenten en potentieel.Gaaf vitaliteitsbeleid waar je echt harder van gaat lopen.Ruim opleidingsbudget (ontwikkel vooral waar je van nature goed in bent).Om je werk goed te kunnen doen is er dagelijks een verse en gezonde lunch met al je collega’s met uiteraard goede koffie! En ja.....er is een voetbaltafel...Medio mei gaan wij verhuizen naar een unieke locatie op het Hofplein. Dat wordt een droomwerkplek, verklappen we alvast!

Wie zijn wij?
MKB Brandstof is een dienstverlenend bedrijf met idealen. Wij bedienen ruim 50.000 ondernemers met een autopas voor Tanken, Carwash en Parkeren. We geloven in ondernemerschap en de mensen die bij ons werken zijn maatschappelijk betrokken. Niet dat je per se een vegetariër moet zijn of moet ontbijten met muesli, maar we zien wel graag dat je vol passie meewerkt aan een meer houdbare samenleving, met een eerlijke economie. Doe je mee?

Onze cultuur
Wij zijn een informele en vooral platte organisatie, wat betekent dat er zo goed als geen hiërarchie is. Soms is dat fijn, en soms is dat lastig. We werken toe naar zelfsturing vanuit passie en streven naar slimmer, beter en leuker samenwerken. Natuurlijk gaat zo’n proces met vallen en opstaan. Maar we leren elke dag en het is gaaf om met je collega’s in discussie te kunnen gaan en ruimte te krijgen om je mening te geven. Daar moet je tegen kunnen. Maar we letten er op dat we even respectvol met elkaar omgaan, als we met de wereld doen.

Misschien deel je onze gezamenlijke passie voor duurzaamheid? Neem gerust even contact met ons op als je een A4-tje wil lezen waarin ons DNA beschreven staat.

Zie jij het zitten?
Ben jij die creatieve en faciliterende collega? Stuur je motivatie en cv via de 'Solliciteer' button. Ook als je vragen hebt over de vacature.

Liever geen acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Wij bellen jullie wel als het ons zelf niet lukt.

Solliciteer

Sponsors

Log in