HR Consultant Software

Organisatie: Raet
Plaats: Amersfoort
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3821 BB
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 28 uur per week
Ervaring: Junior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-06-07 15:03

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Hoe wij borgen dat aansprekende organisaties oprecht blij worden van onze eHRM oplossingen? Door jou het klantverschil te laten maken!

Raet heeft voor haar locatie in Amersfoort een vacature voor een

HR Consultant Software

Het implementeren van een HR-platform is een flinke uitdaging. Niet alleen omdat er ruim 250 klanten en dagelijks 1,7 miljoen gebruikers van ons HR platform zijn. Maar vooral ook omdat HR in het hart van organisaties en hun medewerkers leeft. En onze oplossingen volledig worden geïntegreerd met bestaande IT-systemen van onze klanten. Bovendien heeft elke organisatie unieke wensen en eisen. Ons Youforce HR-platform kan weliswaar aan zo'n beetje alle wensen en eisen voldoen, maar dan moet het wel vanaf de eerste dag perfect op individuele klantvoorkeuren zijn toegespitst. Wil jij die voorkeuren namens (en bij!) onze opdrachtgevers in kaart brengen en naar slimme configuraties en soepele implementaties vertalen?

Zo bouw je met ons mee

Als HR Consultant (HCM Consultant) realiseer je eHRM oplossingen waar aansprekende klanten binnen zorg, overheid en onderwijs (en al hun medewerkers) oprecht blij van worden. Je bent de meest vooruitgeschoven Visma|Raet post binnen het projectteam en bent dus veel onderweg en op de klantlocaties aanwezig. Je analyseert de behoeftes van de klant (van must tot nice to haves) en hoe wij de klantwaarde van de oplossing maximaliseren. Jouw inzichten vertaal je naar goede implementatieadviezen voor de klant en naar configuratievoorstellen voor jouw collega's.

Uiteraard hou je jouw vinger stevig aan de klantpols, zodat je sluimerende wensen snel signaleert en in hetzelfde tempo doorvertaalt naar cross en/of upsell mogelijkheden. Welke ambities heeft de klant, bijvoorbeeld ten aanzien van (kosten)efficiency, talent development, recruitment en/of het ontsluiten van sturingsinformatie? Welke combinatie van HR-tools kunnen die dichterbij brengen?

Als HR Consultant ben je vanaf startschot tot finish bij de projecten betrokken, want ook het begeleiden van testen en het verankeren van nieuwe ways of working (soms ook: thinking) behoren tot de scope van deze impactvolle rol.

Dit heb je ervoor nodig

Adviesvaardigheden. Of die nu aangeboren of aangeleerd zijn, bijvoorbeeld op basis van vergelijkbare functies, maakt niet uit. Jij maakt connectie met jouw klanten, waardoor deze instinctief op je vertrouwen en dat je dit vertrouwen altijd inlost. Je bent een echte procesdenker en bent in staat snel je weg in complexe toepassingen te vinden.

Ervaring binnen het HR-domein (consultancy, begeleiden implementaties of zelfs als 'hardcore' HRM'er) is welkom, maar geen must. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in een rol waarbij consultancyvaardigheden en (HR) processen een hoofdrol spelen. Reisbereidheid is essentieel, net als het plezier hebben in het werken met klanten op de verschillende projectlocaties door heel Nederland.

Het harde eisen lijstje

  • HBO werk-en denkniveau (bijvoorbeeld HR, Bedrijfskunde, Communicatie, SJD, Rechten of CE)
  • Adviesvaardigheden, uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden en commercieel sensitief
  • Affiniteit met HR Processen en IT
  • Gericht op resultaat en samenwerking: jij brengt projecten graag samen met alle stakeholders naar de finish
  • Reisbereidheid en minimaal 28 uur per week beschikbaar

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige hoofdkantoor in Amersfoort. Hier werkt het leeuwendeel van je nieuwe collega's. In totaal zijn dat er circa 1.000, onder wie 300 IT'ers. Bij Visma|Raet wordt hard voor klanten gewerkt, maar we geloven niet dat een sterk competitieve bedrijfscultuur de beste klantresultaten oplevert. De sfeer is dus open, uitnodigend en sterk samenwerkingsgericht.

Wat je krijgt, is de kans om eHRM-implementaties bij aansprekende organisaties tot een succes te maken. Waarbij het natuurlijk helpt dat je steeds opnieuw mooie organisaties op je Visma|Raet CV kunt zetten. Als HR Consultant heb je een rol met impact. Op klanten. Op hun medewerkers. En op de performance van Visma|Raet.

Wat wij je verder bieden

  • Een rol met impact in een internationale werkende, snel veranderende organisatie
  • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
  • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van ervaring) tussen de 3700 en 5000 euro aangevuld met bovengemiddelde secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een leaseauto, laptop en telefoon
  • De mogelijkheid om parttime, flexibel en thuis te werken

Meer informatie

Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Loes van Rijn (Teamlead Talent Acquisition) via +31 6 83 00 22 16 en .

Solliciteren op de functie van HR Consultant Software

Trek van gekregen? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Solliciteer

Sponsors

Log in