HR Consulent

Organisatie: Gemeente Krimpenerwaard
Plaats: Schoonhoven
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2871 CK
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-07-05 10:01

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij een sparringpartner die wat weet wat het is om management en bestuur te adviseren en te ondersteunen bij personele aangelegenheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gemeente Krimpenerwaard heeft een vacature voor een

HR Consulent

Algemeen
De gemeente Krimpenerwaard is een gemeente met 55.666 inwoners, bestaande uit elf kernen en een oppervlakte van ruim 164 km². Een gemeente die staat voor ruimte, rust en groen met een hoog voorzieningenniveau. De gemeente wil zich stevig positioneren in de regio en een sterke verbinding aangaan met de omgeving. Dit betekent dat wij de samenwerking zoeken met onze inwoners, het bedrijfsleven, het maatschappelijk middenveld, buurgemeenten en medeoverheden.

De afdeling Bestuur- en managementondersteuning (BMO) ondersteunt het bestuur en alle afdelingen binnen de organisatie. De afdeling BMO bestaat uit de teams communicatie, bestuurs- en directiesecretariaat, Openbare Orde en Veiligheid, Bestuurlijk Juridische Zaken en Personeel & Organisatie. Het team P&O bestaat uit 13 medewerkers en zoekt een nieuwe collega in de functie van HR Consulent.

Wat ga je doen als HR Consulent?
Als HR-consulent ben je de sparringpartner van het management en het bestuur voor personele aangelegenheden. Je adviseert, begeleidt en faciliteert hen bij het toepassen en interpreteren van het personeelsbeleid. Verder adviseer en ondersteun je hen bij rechtspositionele vraagstukken en bij het invullen van de zogenaamde flexibele schil (uitzendkrachten, gedetacheerden, ZZP’ers, payroll krachten, “eigen” tijdelijke contracten en outsourcing.) Daarnaast verwachten we dat je een bijdrage levert aan de beleidsontwikkeling en dat je deelneemt aan projecten.

Wie ben je

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Personeel en Organisatie en minimaal 3 jaar werkervaring als HR-consulent/adviseur. Gemeentelijke ervaring is een pré.
  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig, empathisch en je kunt snel verbinding maken. Daarnaast staan integriteit en sensitiviteit hoog in je vaandel.

Wie je verder bent, lezen we graag in je sollicitatie. We zijn vooral benieuwd naar waarom jij denkt dat je de geschikte kandidaat bent voor de functie.

Wat biedt Gemeente Krimpenerwaard jou?
Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.225,00 bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek.
Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris wordt maandelijks 16,8% IKB opgebouwd (vakantiegeld, eindejaarduitkering, levensloopbijdrage). Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature neem je contact op met Corina de Rooij, coördinator team P&O of met Margreet Stolk, HR-consulent BMO. Zij zijn bereikbaar via het Klantcontactcentrum, tel.nr. 14 0182.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Solliciteren op de functie van HR Consulent
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: HR Consultent, HR Adviseur, P&O Consulent, Personeel & Organisatie, Overheid, Gemeente

Solliciteer

Sponsors

Log in