HR Businesspartner IT

Organisatie: Achmea
Plaats: Apeldoorn
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 7333 NP
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: WO
Uren: 36 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Een salaris tussen € 3753,- en 5224,-
Plaatsingsdatum: 2018-10-17 10:36

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Over deze vacature

Een ingrijpende reorganisatie, grote veranderingen in personele bezettingen, ontwikkelen van toekomstige capabilities. Jij weet precies hoe je hierover een helder en goed onderbouwd advies kan geven.

Als HR Business Partner adviseer je onze directie en senior management van Achmea IT over alle HR-onderwerpen. Van organisatieverandering en organisatie-inrichting tot de optimale personele bezetting van een organisatieonderdeel. Zowel op kwaliteit als op kwantiteit. Je wilt de business waar je voor werkt goed begrijpen en draagt vanuit het HR-vak bij aan realisatie van de organisatiedoelen.

Als business partner ben je in staat om zelfstandig een eigen bedrijfsonderdeel te bedienen op HR-gebied én daarnaast als eigenaar/projectleider van een Strategisch HR-thema de organisatie verder te brengen.

Je draagt bij aan het behalen van de ambities van Achmea IT naar 2020 toe: Een digitale Verzekeraar worden. Dit betekent veel focus en sturing op:

 • SPP
 • Organisatieontwikkeling
 • Ontwikkeling van vakmanschap
 • Instroom van jong IT-talent
 • Doorstroom van medewerkers naar de doelsystemen van Achmea en waar nodig uitstroom van medewerkers die de stap niet meer kunnen maken en deze zorgvuldig begeleiden.

Een veelzijdige en uitdagende job, waarbij je met jouw visie op IT en HR de directeur en het MT goed weet te adviseren!

JOUW AFDELING

HR IT
Het team van HR Achmea IT bestaat uit 10 enthousiaste en ervaren HR-professionals. Het team wil graag haar professionaliteit verder uitbouwen. Je wisselt regelmatig ervaringen uit en je bent een echte verbinder binnen HR.

JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als HR Businesspartner IT

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Bedrijfskunde, Personeelswetenschappen, Arbeids- en Organisatiepsychologie of vergelijkbaar.
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring opgedaan als HR Business Partner in een complexe organisatie.
 • Je hebt organisatieveranderingen begeleid en op strategisch HR-terrein projecten getrokken.
 • Je adviseert op basis van feiten en bent gewend te werken met (gecombineerde) HR Data en weet deze toe te passen.
 • Kennis van Agile werken is een pré.

Als persoon ben je analytisch sterk, flexibel in gedragsstijlen, heb je een pro-actieve houding, ben je organisatiesensitief en heb je overtuigingskracht. Je gaat voor resultaat en kunt goed samenwerken.

Je kunt reageren via de 'Solliciteer' button.

DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden
Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie waarin niet alleen onze klanten centraal staan, maar waarin we ook veel aandacht hebben voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor. Wij bieden daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Een salaris tussen € 3753,- en 5224,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week).
 • Een functie voor 32 tot 36 uur per week met standplaats Apeldoorn.
 • Mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. 4*9 is eveneens mogelijk. Zo kunnen we onze klant optimaal van dienst zijn, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis.
 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%). Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.
 • Elk jaar opnieuw de keuze voor meer of minder uren werken, afhankelijk van je aantal werkuren en de mogelijkheden op de afdeling.
 • Je krijgt korting op je ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis.
 • Je krijgt korting op schadeverzekeringen die je afsluit bij Centraal Beheer en Interpolis.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in