HR-Businesspartner

Organisatie: SOLIDUS SOLUTIONS
Plaats: Groningen
Afdeling:
Provincie: Groningen
Postcode: 9693 AH
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32-40
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-05-29 09:43

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Manager/Directeur|HR Business Partner
Opdrachtperiode: n.t.b.
Reizen verplicht:

Omschrijving

 HR-Businesspartner
Bad Nieuweschans, 0,8-1.0 Fte

Speel jij straks een belangrijke rol bij de verdere professionalisering van ons HR-beleid en ben jij het gezicht van het HR-team op deze interessante productielocatie? Grote kans!

Een leuke en uitdagende functie waar jij je als HR-professional op je vakgebied in de volle breedte kunt profileren. Jij weet natuurlijk als geen ander hoe je mensen kunt coachen en stimuleren om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Je maakt deel uit van het locatie Managementteam. Je staat je collega MT-leden met raad en daad bij als het gaat om de uitvoering van het HR-beleid en adviseert bijvoorbeeld over vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling en (cultuur)verandering.

Naast je verantwoordelijkheden als lokale HR-Businesspartner, werk je samen met je internationale collega’s aan strategische HR-thema’s voor de groep. Genoeg uitdagingen dus om je in vast te bijten als professional!

Over de functie
In Bad Nieuweschans, qua volume onze grootste productielocatie, produceren we op jaarbasis ongeveer 150.000 ton karton dat gemaakt wordt uit gerecycled papier. En daar komt heel wat bij kijken! Onze mensen werken in een volcontinu productieproces (5-ploegendienst) of in ondersteunde functies in dagdienst en leveren dag in, dag uit topprestaties.

Als HR-Businesspartner geef je het locatie managementadvies over de uitvoering van het HR-beleid en ben je in de lead voor alle HR gerelateerde vraagstukken. Actuele thema’s zijn bijvoorbeeld strategische personeelsplanning, lifetime employability, formatievraagstukken, medezeggenschap, talent development, organisatieontwikkeling, gezondheidsmanagement en succession planning.

Jij bent in staat om onafhankelijk op te treden, hebt impact in de verschillende werksituaties en kunt draagvlak creëren voor je positie, ideeën en beslissingen. Dat begint natuurlijk bij het uitdragen van een heldere visie op het HR-vakgebied en actuele kennis van de verschillende deelgebieden, maar vooral ook bij een professionele uitvoering van de operationele HR-processen op de locatie!

Jij maakt het verschil in de organisatie omdat je jezelf makkelijk beweegt op verschillende niveaus en snel kunt schakelen tussen operationele-, tactische- en strategische vragen. En omdat je toegankelijk bent voor alle stakeholders in- en buiten de organisatie en die weet te verbinden om gezamenlijk te werken aan de uitdagende doelstellingen van Solidus Solutions.

Daar sta je overigens niet alleen voor; je werkt in een internationaal team van HR-adviseurs waarmee je regelmatig overleg voert over uiteenlopende onderwerpen. En we dagen je graag uit om op projectbasis bij te dragen aan de ontwikkeling van HR-(beleids)instrumenten ter ondersteuning van de ambitieuze groeidoelstellingen Solidus Solutions.

Onze verwachtingen

  • Je hebt een academische of hbo-opleiding afgerond op het gebied van bedrijfskunde of HRM en actuele kennis van de facetten van het vakgebied.
  • Je hebt ervaring als HR-Businesspartner in een professionele productie omgeving, beweegt je makkelijk op verschillende organisatieniveaus en je hebt ervaring met initiëren en implementeren van HR-projecten.
  • Je bent enthousiast, onafhankelijk, communicatief vaardig (ook in het Engels) en je hoge eisen aan jezelf als het gaat om de kwaliteit van je werkzaamheden.
  • Je kunt makkelijk switchen van strategische- en tactische vraagtukken naar operationele en administratieve HR-vraagstukken.
  • Tenslotte treedt je als adviseur op met overtuigingskracht, lef en daadkracht en weet je op constructieve wijze tegengas te geven en bij te sturen waar dat nodig is.


Ons aanbod
Als HR-Businesspartner bij SOLIDUS SOLUTIONS geef je je loopbaan een passend vervolg in een veelzijdige en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. In ruil daarvoor bieden we je een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, goede pensioenregeling, opleidingsfaciliteiten, doorgroeimogelijkheden en een prima reiskostenvergoeding. Maar bovenal bieden wij een uitdagende functie in een prettige werkomgeving en een ambitieus en professioneel team waarmee je het verschil kunt maken.

SOLIDUS SOLUTIONS
Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 15 productielocaties en twee verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan en wil jij graag een bijdrage leveren aan het succes van SOLIDUS SOLUTIONS? Wij komen graag met je in contact! Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van HR-Businesspartner, naar t.a.v. Mark Kwant (Corporate Recruiter). De sluitingsdatum van deze vacature is 17 juni 2020.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Mark Kwant, Corporate Recruiter via e-mail () of via telefoonnummer +31 6 28969900. Of kijk op solidus-solutions.com/nl/over-ons/.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Solliciteer

Sponsors

Log in