HR Business Partner met een beta-focus

Organisatie: Greenchoice
Plaats: Rotterdam
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3014 DB
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling: Goede arbeidsvoorwaarden
Plaatsingsdatum: 2020-06-02 16:13

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode: vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR Business Partner met een beta-focus

In Rotterdam zeggen we ‘niet lullen, maar poetsen’. Dat betekent dat jij vanaf dag één aan de slag gaat met uitdagende projecten. Waaronder de introductie van een keuzebudget, het herontwerpen van een performancecyclus, het ontwikkelen van een HR-dashboard. Voor Greenchoice en dochter KiesZon. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

De functie: veelzijdige HR-adviesfunctie met eigen aandachtsgebied

 • Je wordt HR Business Partner voor het ‘financiële domein’ binnen Greenchoice. Je werkt samen met onze CFO en managers van teams als Finance, Business Intelligence en IT, waarvan één team werkzaam is op onze vestiging in Nijmegen. Je zorgt ervoor dat deze teams zich verder ontwikkelen in lijn met de competenties die nodig zijn voor verdere groei. Je bent strategisch inhoudelijk adviseur en sparringpartner in alle voorkomende HR-zaken. Je biedt proactief HR-oplossingen die perfect passen bij de teams en doelen die zij voor ogen hebben. Daarnaast creëer je teamspirit binnen het managementteam. Samengevat uit zich dat in een functie met zowel strategische en tactische projecten als operationele reguliere HR-werkzaamheden (o.a. W&S, verzuimmanagement, enz.).
 • Al onze HR Business Partners zijn ‘thought leader’ op één of meerdere HR-thema’s, zoals cultuur en leiderschap, arbo en verzuim, leren en ontwikkelen, etc. Ook jij neemt zo’n positie op je. Compensation & benefits is jóuw expertise. Jij krijgt dé belangrijke taak om ons beloningsbeleid en -systeem perfect te laten aansluiten bij onze organisatiestrategie. Jij bent de specialist als het gaat om functiewaardering, performancemanagement, pensioen- en personeelsverzekeringen. Je signaleert ontwikkelingen, trends, wetswijzigingen en vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen, je peilt en creëert draagvlak voor vernieuwing, en vertaalt deze naar beleidsvoorstellen, bedrijfsregelingen en HR-instrumenten. Omdat Greenchoice en dochteronderneming KiesZon niet aangesloten zijn bij een CAO, heb je daarin alle creatieve ruimte. Verder vertaal je HR-data naar rapportages en voorspellende analyses en lever je cijfermatige, fact based input aan diverse business cases.

Jouw profiel: resultaatgerichte verbinder

 • Je hebt een relevante HBO/WO-opleiding (HRM, arbeids- en organisatiepsychologie of bedrijfskunde) en minstens vijf jaar relevante ervaring in een HR-adviesfunctie
 • Je brengt actuele strategische en veelzijdige HR-kennis mee en bent een overtuigende gesprekspartner voor al je stakeholders
 • Je hebt aantoonbare ervaring met een functiewaarderingsmethodiek (bij voorkeur HAY)
 • Je hebt meer dan gemiddeld kennis van pensioen- en personeelsverzekeringenJe werkt planmatig en hebt ervaring met projectmanagement
 • Je bent een echt bèta: analytisch en van werken met Excel word jij heel blij (en wij ook!)Werkervaring als specialist Compensations & Benefits of consultant bij een organisatieadviesbureau is een pre
 • Je bent voor 32 uur per week beschikbaar, in ieder geval op dinsdagen en vrijdagen
 • Je bent bereid om van tijd tot tijd naar onze vestigingen in Rosmalen en Nijmegen te reizen

Als HR Business Partner ben je vakvolwassen, volledig up-to-date, flexibel waar mogelijk en vasthoudend waar nodig. Als persoon ben je hands on, open, resultaatgericht, motiverend en verbindend.

We bieden jou

 • Een marktconform salaris (mediaan algemene markt NL)
 • Bonusregeling van maximaal 3 bruto maandsalarissen per jaar
 • Een geweldig mooie werkplek in een hip monumentaal pand vlakbij Rotterdam Centraal
 • Een NS-Business Card, want je reist natuurlijk met het OV
 • Ruim 500 enthousiaste collega’s
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
 • Sportieve, creatieve en toffe activiteiten met dank aan onze activiteitencommissie
 • Om de week een borrel in onze stamkroeg Ayla (zodra dit weer mogelijk is)
 • Een duurzamer leven, want pas op: het is besmettelijk!

Onze organisatie: Greenchoice en dochter KiesZon

Greenchoice is dé duurzame energieleverancier van Nederland. Het is onze ambitie om marktleider te worden in het meest groene segment van de energiemarkt. Dat lukt ons door onze krachten te bundelen! In onze strategie Duurzaam Dichtbij streven we ernaar in 2020 ruim 500.000 huishoudens, bedrijven en gemeenten te voorzien van groene energie, waarvan 40% zelf betrokken is bij eigen opwek. Bijvoorbeeld met zonnepanelen van onze dochter KiesZon. Zo zijn wij de versneller en verbinder in de lokale energietransitie.

Ons team HR: duurzaam en innovatief

Wij zijn een gedreven, doelgericht team: jong (gemiddeld 34 jaar), ambitieus en volop in ontwikkeling. Drie van de elf collega’s werken in Rosmalen bij KiesZon. Samen vormen wij één HR-team. Onze kerntaak is het creëren van een optimale sfeer en werkomgeving voor onze medewerkers, zodat zij op hun beurt kunnen zorgen voor trouwe en tevreden klanten. Wij krijgen energie van bouwen aan een duurzaam HR-beleid met innovatieve instrumenten. Met als resultaat: een mooie 8,0 als medewerkerstevredenheidcijfer.

Enthousiast over deze functie?

Ben jij de HR Business Partner die ons daadkrachtig verder gaat helpen? Kan je concreet aantonen dat je ervaring aansluit op het gevraagde profiel en ben je toe aan een kansrijke stap in je loopbaan als professional? Solliciteer dan voor 17 juni via de 'Solliciteer' button. Alleen reacties met een motivatiebrief en een CV worden in behandeling genomen. We kunnen je tijdens de sollicitatie vragen een assessment te doen. Vragen over de functie kun je stellen aan Fernanda de Bruijn (HR Manager), .

Solliciteer

Sponsors

Log in