HR Adviseur

Organisatie: Orangeworks
Plaats: Oss
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode:
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO|HBO
Uren: 28 - 32
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-09-29 13:38

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en strategische HR-functie bij een snel ontwikkelend productiebedrijf? Een organisatie die voorop loopt in de markt en zich bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen, dat is wat Orangeworks kenmerkt.

 

Wij hebben een veelzijdig team van medewerkers en daarom zien wij alles rondom HR graag goed geregeld. Wij zoeken dan ook per direct een betrokken HR Adviseur die stevig in zijn of haar schoenen staat en altijd de bedrijfsbelangen bewaakt.

 

Orangeworks heeft voor haar locatie in Oss een vacature voor een

 

HR Adviseur

28 - 32 uur

 

Dit ga je doen als HR Adviseur

Als HR Adviseur ben je de sparringpartner voor het management op HR gebied en ben je nauw betrokken bij alle personeel- en organisatievraagstukken. Wij verwachten van jou gevraagd of desgevraagd altijd het juiste advies. Jij weet de leidinggevenden zo te coachen dat zij de werknemers in hun kracht kunnen zetten. Je werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Het ene moment ben je bezig met het learning en development plan en het volgende moment verwerk je een indiensttreding of geef je het MT advies over een strategisch of tactisch HR-vraagstuk. Jij speelt een centrale en cruciale rol bij de implementatie en verdere professionalisering van het HR-beleid, in een project/productieomgeving.

 

Recent heeft Orangeworks een overname gedaan. Dit zorgt voor extra uitdaging op HR gebied. Inmiddels telt Orangeworks ca. 130 medewerkers, waarvan het grootste gedeelte in de productie werkt. Van onze HR business partner verwachten wij dat zowel het management, de engineers en de financiële/secretariële afdeling, als het productieteam optimaal wordt ingezet en begeleid.

 

Een greep uit jouw takenpakket:

 • Het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van de HR strategie;
 • Opstellen van het HR jaarplan en de daarbij behorende jaarkalender;
 • Adviseren van het management en leidinggevenden op HR gebied;
 • Realiseren van de HR administratieve afhandeling;
 • Het begeleiden van een effectief verzuimbeleid, in door- en uitstroom;
 • Sturen en realiseren van de werknemer tevredenheid;
 • Realiseren van een strategische personeelsbezetting.

 

Dit ben jij

Jij bent iemand die tegelijkertijd begripvol én zakelijk kan zijn. Je bent ondernemend, hands-on en zelfstandig en kan goed omgaan met tijdsdruk. Jouw manier van werken is nauwkeurig en zorgvuldig. Daarnaast blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied.

 

Dit staat op je cv:

 • HBO werk- en denkniveau. Een diploma in de richting van HRM is een must;
 • Minimaal 7 jaar ervaring in een vergelijkbare, zelfstandige HR functie;
 • Goede algemene computervaardigheden en kennis;
 • Voldoende spreek- en schrijfvaardigheid in Engels taal.

 

Dit hebben wij onze nieuwe collega te bieden

Werken bij Orangeworks betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen of verder te specialiseren. Orangeworks biedt jou een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen ons team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak.

 

Daarnaast bieden we een salaris tussen €4.900,- en €5.500,- op basis van 40 uur per week (afhankelijk van kennis en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals carrièreontwikkeling, een niet-verzuimbonus, een prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen en een prachtig pand met alle faciliteiten om in te werken.

 

Dit zijn wij

Orangeworks is al 50 jaar actief met het ontwerpen en bouwen van procesinstallaties voor de internationale voedingsindustrie. Ruim een jaar geleden zijn we naar Oss verhuisd, naar een splinternieuw gebouw. Daarnaast heeft Orangeworks recent Tanis Food Tec in Lelystad overgenomen. We bieden onze klanten kwaliteit, ontzorgen hen en blijven ook als bedrijf continu ontwikkelen en verbeteren. Veel onderdelen produceren we zelf.

 

Op dit moment hebben we 130 vaste medewerkers in dienst. Orangeworks is de afgelopen jaren flink gegroeid en wil dat ook blijven doen. En daar hebben we jou voor nodig!

 

Kijk vooral ook even op onze website!

Dit zegt je collega Arjan over het werken bij Orangeworks: “Werken bij Orangeworks is geen dag hetzelfde. Het is een heel energiek bedrijf, waar we elke dag bezig zijn om samen de doelstellingen te bereiken.”

 

Word jij onze nieuwe collega?

Word je uitgedaagd door deze functie? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Als je even geen cv bij de hand hebt is dat geen probleem: laat je telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op! Je kan ook direct contact opnemen met onze recruiter Barbara Bechtold op 06-38106466.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: HR Medewerker, HR Adviseur, HR manager, human resource manager, P&O adviseur

Solliciteer

Sponsors

Log in