HR Business Partner

Organisatie: Smartphonehoesjes.nl
Plaats: Amersfoort
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3830 AB
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: Op basis van 40 uur
Ervaring: Senior
Betaling: € 4.250- € 5.250,-
Plaatsingsdatum: 2020-04-06 12:06

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: L&D Specialist
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Korte omschrijving :

Als jij hier straks de nieuwe collega bent, dan ga je een geweldig avontuur tegemoet! In dit HR team dat bestaat uit; een HR Directeur, HR adviseur, Corporate Recruiter en een HR medewerker ben jij straks de Go-To persoon voor O.a. L&D. Met jouw komst willen ze het team o.a. sterker maken op het gebied van Learning & Development. Deze organisatie groeit namelijk erg hard en ze zijn volop bezig de harten van klanten in diverse Europese landen te veroveren. Omdat deze groei gepaard gaat met diverse organisatorische ontwikkelingen, zijn zij nu in de fase belandt waarin ze een volwassen invulling gaan geven aan L&D. En dat is precies waar jij met jouw input en expertise komt kijken ;-)

Om een goede invulling te kunnen geven aan deze functie, beschik jij al over een aantal jaren (min 3) relevante ervaring als HR BP en een gezonde dosis leergierigheid om je verder te ontwikkelen. Idealiter heb jij jouw ervaring opgedaan in een organisatie die continue in beweging is en waar een dynamische sfeer kenmerkend is voor de cultuur en dus drive van de medewerkers. 

Jij hebt in je huidige baan als HR BP, lijn managers gevraagd en ongevraagd voorzien van advies op diverse gebieden en je bent een prettige maar ook pittige gesprekspartner. Eentje die een belangrijke rol kan en wil spelen in o.a. het mede bepalen van het L&D beleid, de kaders en de strategie voor de komende jaren. Jouw inbreng en uitvoer zal een belangrijke pijler zijn in de uit te voeren strategie naar onze verder groei. Jouw geheel eigen manier van je collega's challengen om beter te worden maakt je tot een graag geziene persoon.  

 

Functiebeschrijving

Als HR business partner ben je straks een belangrijk aanspreek punt voor de collega teams in de business. Jij schakelt makkelijk op alle niveaus en je weet hoe je mensen mee kunt krijgen in jouw ideeën. We zijn voor onze opdrachtgever bewust op zoek naar een Allround HR business partner die aanvullend kennis en ervaring heeft van het opzetten van L&D in een organisatie. Omdat zij als gevolg van deze groei ook de organisatie opnieuw aan het inrichten zijn, zal je veelvuldig met de diverse managers sparren over deze nieuwe opzet en wat daarvoor nodig is.

 

Je hebt een duidelijke mening of idee m.b.t. het bepalen van de L&D opzet, afgestemd op onze strategie. Je gaat je bezig houden met het inregelen van de kaders en het uitrollen naar de business. Je zult hierin nauw samenwerken met de CHRO die jou alle ruimte zal laten om hier een eigen invulling aan te geven.

 

Omdat zij ook internationaal aan het uitbreiden zijn, is het een pre als je ervaring hebt opgedaan in een organisatie die ook internationaal actief is. Je krijgt vanuit HR de verantwoordelijkheid voor een aantal teams in de organisatie en daarnaast ga jij samen met het team een mooi L&D programma neer zetten die de ambities faciliteert.

 

Uiteraard is er nog veel meer dat we jou willen vertellen en dat doen we graag in een persoonlijk gesprek. In verband met de huidige COVID19 situatie, zullen we eerst via telefoon of skype kennismaken. Bij een positieve uitkomst aan weerszijden zullen wij je presenteren aan onze opdrachtgever. Ook zij zullen een eerste gesprek via bijv. Skype of Zoom met je inplannen om met je te verkennen of er een klik is! 

Hoe het proces daarna verloopt zullen we met elkaar zorgvuldig bekijken en de mogelijkheden bespreken.

 

 

Onze Opdrachtgever

Deze organisatie is een informele club en bestaat uit voornamelijk jonge mensen. Zij zijn een online shop die ooit vanuit de zolderkamer is begonnen en die nu bijna 160 medewerkers groot is. Deze groei hebben ze in de afgelopen 10 jaar doorgemaakt en ze zijn nog niet klaar ;-) Zij richten zich op de verkoop van diverse accessoires t.b.v. tablets, telefoons en laptops en zijn daarin een van de grootste in Nederland. 

Omdat zij trots en zuinig zijn op hun mensen hebben zij heel hard hun best gedaan om een super prettig werkklimaat te realiseren. Hoe dit eruit ziet en wat jij daarvan merkt als je bij hen komt werken vertellen zij je graag als je kennis met ze gaat maken! 

 

Functie eisen

 • ·HBO - WO opleiding in Bedrijfskunde met minor HRM, of HRM richting, Bedrijfspsychologie etc.
 • ·Min 5 jaar ervaring in een advies rol waarvan min 3 als HR BP 
 • ·Minimaal 2 jaar ervaring met L&D trajecten
 • ·Open minded en energieke persoonlijkheid
 • ·Leergierig en je durft fouten te maken
 • ·Woonachtig in omgeving Utrecht-Amersfoort-Ede-Amsterdam

 

Arbeidsvoorwaarden

 • ·Salaris tussen € 4.250 - € 5.250,- afgestemd op je leeftijd en ervaring;
 • ·Je werkt bij één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland;
 • ·26 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • ·Vergoeding voor benzine of OV;
 • ·Een aantrekkelijke pensioenregeling voor later;
 • ·Veel ruimte voor eigen inbreng, heb je een tof idee? Kom maar door!;
 • ·Deelname aan het super leuke vitaliteitsprogramma;
 • ·Drankjes op de vrijdagmiddag en coole bedrijfsuitjes.

Solliciteer

Sponsors

Log in