HR Business Partner

Organisatie: PEAK-IT
Plaats: Naarden
Afdeling: HR
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1411DD
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 - 40 uur
Ervaring: Senior
Betaling: €3.500 – €4.000 en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden (zie vacature)
Plaatsingsdatum: 2019-07-19 10:55

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Hoe maak jij je collega’s blij als HR Business Partner?

Dankzij jou hoeven onze collega’s niet gespannen te zijn op hun eerste werkdag. Als HR Business Partner is het de bedoeling om de verwachting van nieuwe collega’s te overtreffen en hen een warm welkom te geven. Bovendien sta jij altijd klaar voor hen als vraagbaak, dus ook de zorgen omtrent vakantie-, opleidings- en contractvragen neem jij weg. En natuurlijk maak jij de collega’s blij, omdat je je bezighoudt met projecten om de werkomgeving en -omstandigheden continu te optimaliseren.

 

Wat doe je als HR Business Partner?

Je start je dag met een lekkere kop verse bonenkoffie of lekkere cappuccino. Na een wild verhaal van een collega klap je je laptop open en bereid je je eerste meeting voor. In dit overleg met de Corporate Recruiters staat de vraag centraal hoe jullie ervoor gaan zorgen dat er volgende maand negen nieuwe collega’s instromen. Dit gaat om maar liefst drie IT-recruiters en zes Accountmanagers. Nadat het plan hiervoor is uitgezet, bel je met ManpowerGroup over de flexibele arbeidsvoorwaarden. In dit gesprek bespreken jullie hoe deze moeten worden geïmplementeerd en gelijk worden tussen de verschillende labels.

Inmiddels is het tijd voor een gezellige lunch met je collega’s. De keuze is reuze, want onze Office Manager Assistent zorgt ervoor dat er altijd iets is waar jij zin in hebt. Nog even wat energie erin om de after-lunch-dip te voorkomen. Een potje tafelvoetbal of een wandeling langs de alpaca’s bij de buren; het is maar net wat bij jou past!

Als je terug bent, draai je de eNPS uit van het afgelopen kwartaal. En met trots kun je vertellen dat deze met vijf punten is gestegen! Maar hoe ga je er nu voor zorgen dat dit zo blijft of zelfs nog verder optimaliseert? Om dit te realiseren, zit je om de tafel met de Talent Development Specialist om zo de medewerkers te voorzien in hun ontwikkelings- en carrièremogelijkheden. Aan het eind van de dag zit je met de HR Support Officer. Samen bekijken jullie de administratieve werkzaamheden omtrent HR, zoals contractverlengingen, ziekmeldingen en in- en uitdiensttredingen.

 

Dus even samengevat:

Als HR Business Partner val je onder de aansturing van de HR-afdeling van ManpowerGroup, maar ben je merendeels werkzaam bij PEAK-IT. Samen met je team leid je projecten, laat je de HR-afdeling succesvol draaien, worden successen (groots) gevierd én tover je een glimlach op het gezicht van je collega’s.

 

Als HR Business Partner:

 • val je onder de aansturing van HR ManpowerGroup en werk je in ieder geval 1 dag per week bij ManpowerGroup in Diemen;
 • ben je direct op de hoogte van veranderingen binnen de organisatie, maar die kan je natuurlijk niet direct met iedereen delen;
 • geef je leiding aan de HR Support Officer, Opleidingsadviseur, twee Corporate Recruiters en de Talent & Acquisition specialist;
 • focus je op de samenwerking en integratie met Experis- en ManpowerGroup en de verschillende labels (Experis, iSense, Experis Ciber en Salarisprofs);
 • zorg je ervoor dat het PEAK-DNA blijft bestaan ondanks de samenwerking en integratie met andere organisatie;
 • spar je met de Director Operations en Talent & Development Director.

 

Waarom past deze functie bij jou?

 • Omdat je hbo werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring hebt in een soort gelijke functie;
 • Omdat je niet bang bent om zelf de handen uit de mouwen te steken;
 • Omdat je ondernemend, gedreven, proactief en resultaatgericht bent.

 

Wat kan je van ons verwachten?

 • een goed salaris (€3500 – €4000) en een provisieregeling op basis van het resultaat van Corporate Recruitment;
 • 20 vakantiedagen én de mogelijkheid om er maximaal 15 aan te kopen;
 • een benefit budget van 13,58%, waarin onder meer 8,33% vakantiegeld wordt gestort, alsmede een bijdrage vanuit de werkgever. Dit benefit budget kun je naar eigen keuze invullen. Denk hierbij aan een bruto-uitbetaling, maximaal €1.000,- netto uitbetaling en korting op jouw fitness abonnement etc.;
 • leaseauto (Klasse Renault CLIO);
 • telefoon en laptop van de zaak;
 • enthousiaste collega’s en een uitdagende functie;
 • maandelijks een heerlijke stoelmassage (onder werktijd);
 • etentjes, teamuitjes, borrels én een cadeautje voor je verjaardag;
 • jaarlijkse buitenlandreizen en gave sales kick-offs bij bijvoorbeeld concerten;
 • health weeks en bootcamplessen;
 • de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, congressen en opleidingen. Want wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd.

Solliciteer

Sponsors

Log in