HR Business Partner

Organisatie: BAM Bouw en Vastgoed Nederland
Plaats: Apeldoorn
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 7333 NP
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 36 t/m 40 uur
Ervaring: Senior
Betaling: passende arbeidsvoorwaarden
Plaatsingsdatum: 2019-09-09 16:00

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Lever jij als HR Business Partner een actieve bedrage aan de organisatie ontwikkeling van BAM Bouw en Techniek Regio Noord(Groningen) en BAM Bouw en Techniek Regio Oost (Apeldoorn) ? Heb jij een duidelijke visie op strategische personeelsplanning en de ontwikkeling van medewerkers. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
Als HR Business Partner draag je bij aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen op strategisch niveau. Als HR Business Partner stuur je op opleiding en ontwikkeling van medewerkers, strategische personeelsplanning, samenwerking en klantgerichtheid. Jij adviseert en inspireert leidinggevende om na te denken over de ontwikkeling van hun teams en medewerkers. Je neemt daarin een proactieve rol en initiatief om de organisatie verder te ontwikkelen. Je denkt mee in de ontwikkeling van de regio, de kansen die er ontstaan en ontwikkelt een personeelsbeleid dat daar bij aansluit.

Verdere taken en verantwoordelijkheden:

  • Jij bent het aanspreekpunt voor HR processen en taken en vertegenwoordigt HR in het MT van Regio Oost en van Regio Noord;
  • Analyseren van trends en ontwikkelingen ten aanzien van personeel, organisatie en arbeidsverhoudingen; je koppelt deze aan de korte- en lange termijn behoefte van de regio. Op basis hiervan voer je verbeterplannen door;
  • Vertalen van de HR-strategie van BAM Bouw en Vastgoed. Je realiseert draagvlak om de voorgenomen besluiten op organisatie- en personeelsniveau te implementeren;
  • Consistente toepassing van sociale wetgeving en arbeidsvoorwaardelijke regelingen in samenwerking met de Centers of expertise en HR Services. Hierin zijn goed werkgeverschap en het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers voor BAM jouw speerpunten.

Je rapporteert aan de Adjunct-Directeur HR van BAM Bouw en Vastgoed. Je werkt samen met de HR Business Partners van de andere BAM Bouw en Vastgoed-bedrijfsonderdelen. Met de HR specialisten van de diverse Centers of expertise van BAM Bouw en Vastgoed draag je bij aan de ontwikkeling van onder meer performancemanagement, talentmanagement en recruitment.

Voor een goede invulling van deze functie wordt er van je verwacht dat je in ieder geval twee dagen per week in Groningen bent en twee dagen per week in Apeldoorn. Je bent wel vrij om zelf te bepalen hoe je dit doet. Het betreft een functie voor 36-40 uur per week.

Wie zoeken wij?
Als HR business partner heb je:

  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding Bedrijfskunde, HRM of Arbeids- en Organisatiepsychologie;
  • aantoonbaar wo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring als HR business partner;
  • Kennis van cao Technisch Installatiebedrijf

Als HR Business Partner ben jij een stevige gesprekspartner voor jouw MT. Je weet tegengas te geven op de juiste momenten en durft kritische vragen te stellen. Je weet samenwerking te stimuleren en je hebt een hart voor ontwikkeling van de organisatie en medewerkers. Jij bent volhardend en weet andere te overtuigen van jouw visie. Je bent proactief en je pakt intensieve strategische projecten graag op. Bij voorkeur ben je woonachting in de omgeving Zwolle.

Wat bieden wij?
Een uitdagende opdracht binnen een dynamische omgeving. Je helpt de strategische HR-agenda van BAM te realiseren door jouw toegevoegde waarde binnen het HR-domein. Je bouwt met jouw MT’s verder aan de professionalisering van de organisatie. En je maakt onderdeel uit van een groep gedreven en leuke HR-professionals. Bij ons geef jij jouw carrière een boost! Om deze functie te kunnen uitoefenen geven wij je passende arbeidsvoorwaarden en instrumenten en voldoende ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?
Reageer via de 'Solliciteer' button.

Over ons
BAM Bouw en Vastgoed Nederland verenigt de activiteiten van BAM Bouw en Techniek, BAM Wonen, Homestudio, de Strategische portefeuilles en AM. BAM Bouw en Techniek richt zich op commerciële en technische ontwikkeling, voorbereiding en realisatie van utiliteitsbouwwerken in Nederland en biedt tevens uitgebreide diensten op het gebied van technische installaties (zowel voor utiliteitsbouw en industrie, als voor woningbouw en infra). De strategische en innovatieve portefeuille is gericht op ontwikkelingen op de vlakken van digitaal ontwerp en engineering, circulariteit, modulariteit, supply chain, energieoplossingen en nieuwe technologie. Beleef BAM Bouw en Techniek nog beter via deze film. BAM Wonen is marktleider op de Nederlandse woningbouwmarkt en biedt een volledig dienstenpakket (advies, ontwikkeling, bouw, service en onderhoud, en renovatie). Gebieds- en projectontwikkelaar AM bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen in een open planproces met alle belanghebbenden om de kracht van locaties optimaal te benutten. Homestudios is een samenwerking van BAM Bouw en Vastgoed Nederland en diverse partners. Dit initiatief is gericht op het optimaal bedienen van toekomstige bewoners van een door BAM gebouwde woning.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in