HR Business Partner

Organisatie: Farm Frites NL
Plaats: Oudenhoorn
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 3227 CD
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur per week
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-04-29 09:34

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een veelzijdige Human Resources functie bij een Internationale FMCG. Lees snel verder over ons mooie familiebedrijf in de buurt van Rotterdam!

 

Ben jij een Farm Friter? Dan herken jij jezelf hier in:

 • Je bent een doener en met alles wat je doet houd je je klant in gedachten. Je houdt van no nonsens en neemt beslissingen met je nuchtere (boeren)verstand.
 • Je bent betrokken en voelt je eigenaar bij de groei van De Farm en je werkt graag samen met collega’s om de beste resultaten voor elkaar te krijgen. Open en directe communicatie is hierin een must.
 • Je bent creatief, kan snel schakelen en vindt het OK als een plan wijzigt wanneer er een kans voorbij komt die we niet kunnen laten liggen. Ondernemend zijn we en willen we vooral ook blijven!
 • Je bent resultaatgericht en altijd op zoek naar zaken die je kunt verbeteren.
 • Je hebt passie, enthousiasme en kennis voor en van je vak en bent daar trots op!

 

Wij zijn op zoek naar een:

 

HR Business Partner

40u. p/w - locatie Oudenhoorn/Hellevoetsluis

 

Hoe ziet je team eruit?

Het bedrijfsonderdeel HR houdt zich bezig met alle zaken die te maken hebben met onze medewerkers, zoals organisatie design, werving, arbeidsvoorwaarden, verzuim en ontwikkeling. Je bent onderdeel van het HR team in Oudenhoorn en Lommel (België). Wij zijn als HR team hard aan het werk om onze dienstverlening richting de organisatie naar het volgende niveau te tillen. Het team is sinds 2017 in transitie naar een nieuwe HR organisatiestructuur: HR Service, HR Centers of Expertises en HR BP’s. Dat betekent dat je in deze functie een bijdrage levert aan het bouwen en ontwikkelen, naast de dagelijkse support die je levert aan je stakeholders.

Je klantgroepen zijn IT, Finance, Facility, Global Sales en Marketing en HR. Je rapporteert aan de HR Director.

Jij bent dé vanzelfsprekende gesprekspartner van het management van de genoemde (internationale) bedrijfsonderdelen en je vormt daarmee de verbinding tussen de Farm Frites organisatie en HR.

 

Wat ga je doen voor je HR team en jouw klantgroepen?

 • Als HR Business Partner ben je de ultieme generalist en adviseer je medewerkers en managers op alle gebieden van HR. Samen met je andere HR-collega's zorg je voor een optimale en efficiënte werkomgeving waar snel beslissingen worden genomen.
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle internationale collega’s waarbij je op afstand, rekening houdend met lokale wet- en regelgeving en tijdsverschillen je taken moet uitvoeren. Waarbij het soms nodig is om op locatie aanwezig te zijn.
 • In deze functie ben je vooral betrokken bij operationele en tactische zaken. Dit kan een verzuimzaak zijn (waar je sociale wetgeving en arbeidsvoorwaardelijke regelingen consistent toepast) of samen met HR collega's de Employee Commitment Survey opzetten en uitvoeren.
 • Je bent sparringpartner en klankbord van leidinggevenden en hebt een actieve en sturende rol in de personeels- en organisatieontwikkeling van bijvoorbeeld het Finance-team.
 • Je maakt de vertaalslag van HR beleid naar operationele uitvoer, je kunt hierbij denken aan operationele HR Processen en vraagstukken, zoals: verzuim, re-integratie en ontwikkeling.
 • Ook lever je input aan de HR strategie en fungeer je als projectleider voor projecten die vanuit de HR BP’s opgestart worden.

 

Wat heb je nodig?

 • Minimaal een bachelor, maar bij voorkeur master in HRM.
 • Gedegen ervaring van minimaal zeven jaar in een vergelijkbare internationale functie, idealiter bij een Internationale FMCG.
 • Een uitgebreide ervaring met performance management, succession planning en medewerkerstevredenheid beleid.
 • Een goede balans tussen analytisch en praktisch denkvermogen op zowel korte als lange termijn perspectief.
 • Sterke sociale- & communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling.
 • Je bent als persoon pragmatisch, zelfstandig, flexibel, stressbestendig en enthousiast.
 • Je bent in staat je werkzaamheden goed te plannen en de juiste prioriteiten te stellen.
 • Integriteit en discreet met vertrouwelijke informatie omgaan.
 • Ervaring met het structureren en uitwerken van HR processen.
 • Passie voor frietjes en productieprocessen.
 • Een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Flexibiliteit in werkuren en mogelijkheid om te reizen is gewenst.

 

Wat bieden wij jou?

Farm Frites is een sterke wereldspeler in de aardappelverwerkende markt, maar het is ook een familiebedrijf, opgericht en met het hoofdkantoor in Nederland en met verkoopkantoren over de hele wereld. Farm Frites groeit snel, waardoor het een spannende, plezierige en dynamische plek is om te werken. Hier bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om hun individuele talenten en vaardigheden te ontwikkelen en hun persoonlijke doelen te bereiken. Maak deel uit van het opbouwen van onze groei en pak een leidende rol in ons bedrijf door nu te solliciteren.

 

Hoe solliciteer je?

Interne kandidaten

Neem contact op met je lijnmanager en HRBP voordat je solliciteert, om jouw wens om te solliciteren kenbaar te maken en af te stemmen of deze rol bij jou past. Voor vragen over de rol neem contact op met Warden Zuketto. Voor vragen over het proces neem contact op met Rebecca Vermeij. Interne sollicitaties kunnen worden ingediend tot en met 9 mei 2019. We kunnen niet garanderen dat aanvragen ingediend na de sluitingsdatum in aanmerking worden genomen. Sollicitaties graag via Farmnet, een online assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. 

Deze functie staat ook open voor externe kandidaten en Bring in a Friend. In geval van geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. 

Externe kandidaten

Voor externe kandidaten: solliciteer via de link op de website https://www.werkenbijfarmfrites.com/vacatures - inclusief CV en motivatiebrief. Voor meer informatie kun je ons Recruitment Team mailen via .

Solliciteer

Sponsors

Log in