HR Business Partner

Organisatie: Jan Linders
Plaats: Nieuw Bergen (L)
Afdeling: afdeling Supply Chain
Provincie: Limburg
Postcode: 5854 NC
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 t/m 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Marktconform
Plaatsingsdatum: 2019-02-07 11:37

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR Business Partner te Nieuw Bergen (32-40 uur)

De functie
Voor ons Distributiecentrum en afdeling Supply Chain zijn we op zoek naar een bevlogen en zelfstandige HR Business Partner welke mee gaat bouwen aan professionalisering en groei van Jan Linders.

Jij bent de HR professional die gedreven is om successen te boeken en resultaten te behalen waarmee je de organisatie verder helpt. Dit doe je natuurlijk gevraagd én ongevraagd. Je kent de organisatiedoelstellingen en sluit het HR instrumentarium hierop aan. Daarnaast sta je voor lange termijnontwikkelingen en stel je de managers in staat zelf het HR beleid uit te voeren.

In deze functie rapporteer je aan de Manager HR en behoor je tot het HR-team, bestaande uit 11 collega’s. Je werkt intensief samen met de Sitemanager en de Manager SC&O.

Functie eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting HRM, aangevuld met 5 jaar werkervaring in een functie waarin je een partner bent voor de business ( bijvoorbeeld in retail, logistiek of productie)
• Je bent beschikbaar voor 40 uur per week, 32 uur is bespreekbaar.
• Je kunt snel laveren tussen operationele, tactische en strategische taken. Daarbij denk je ook bewust na over waarom je wat uitvoert en of dit anders kan.
• Door je ervaring, vakkennis, gesprekstechnieken en adviserende vaardigheden ben jij dé gesprekspartner die we nodig hebben.
• Je bent goed in samenwerken en hebt een groot probleemoplossend vermogen.
• De mensen zijn voor jou geen puzzel, jij weet precies hoe je ze in kan schatten en met ze om moet gaan.
• Ook beschik je over een grote dosis overtuigingskracht, weet je de juiste afweging te maken tussen business vs. medewerker belang en verschaf je deze inzichten aan de business.
• Je toont initiatief en bent altijd op een creatieve manier bezig met verbeteren.

Wij bieden
Werken bij Jan Linders is niet alleen werken in een Retail omgeving. We blijven continu veranderen. In dit familiebedrijf werkt iedereen met passie om de hoogste kwaliteitsnormen voor de klanten te behalen. We werken in een informele sfeer en staan voor een professionele omgeving die resultaat- en klantgericht is. Het is één van jouw uitdagingen om medewerkers in staat te stellen zich aan te passen aan continue veranderingen. Wij geloven dat HR het verschil kan maken en werken hier ook naar. Wij zien graag dat jij je gaat ontwikkelen als persoon en in je vakgebied bij Jan Linders. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief, alle ruimte om jouw kennis en ervaring te benutten.

Interesse?
Denk je dat jij diegene bent die wij zoeken? Overtuig ons met je motivatie en cv via de ''Solliciteer'' button! We nemen dan zo snel mogelijk na je sollicitatie contact met je op.
Wil je nog wat meer informatie? Dit kan bij Loes de Groot ( HR Business Partner), via: 0485-349925.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in