HR Business Partner

Organisatie: De Viersprong
Plaats: Halsteren
Afdeling: HR
Provincie: Brabant
Postcode: 4661 EP
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-36 uur
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-04-16 13:47

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Business Partner
Opdrachtperiode: nvt
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ter versterking van ons HR team op de locatie in Halsteren zijn wij op zoek naar een gedreven en energieke:

HR Business Partner

32-36 uur per week

De uitdaging: als HR Business Partner draag je bij aan het succes van de Viersprong door managers te adviseren en ondersteunen op het gebied van organisatie- en medewerkers ontwikkeling, de uitvoering van het HR beleid en de complexere vraagstukken in de aan jou toegewezen zorgcentra/afdelingen. Je levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van de HR afdeling. In deze rol initieer en implementeer je verbeteringen in ons vakgebied. Er staat nog veel in de kinderschoenen dus voldoende uitdaging! We zien grote kansen in het verbeteren van onze HR processen, het verbinden van onze medewerkers, het realiseren van een cultuur die ondersteunend is aan onze strategische doelstellingen en we streven naar een transparante, eerlijke en eenduidige uitvoering van HR principes over alle zorgcentra heen.

In deze uitdagende functie werk je samen met een HR manager, een collega HR Business Partner, een recruiter en 2 HR assistenten. Ons team kenmerkt zich door harde werkers in een informele sfeer waar er geen dag voorbij gaat zonder te lachen. Kies je voor de Viersprong dan kies je bovendien voor een platte organisatie, waar ruimte is voor initiatief, ambitie en creatieve ideeën.

Wij zoeken: een integere, inspirerende en tikkeltje eigenwijze collega met een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van HR en meerdere jaren ervaring als HR Business Partner of adviseur. Je hebt bij voorkeur kennis van Beaufort en YouForce. Als persoon voel je haarfijn aan waar je waarde toevoegt. Organiserend vermogen en organisatiesensitiviteit zitten in jouw genen. Met een gezonde dosis humor en overtuigingskracht creëer je bovendien gemakkelijk draagvlak en ben je in staat tegengestelde belangen te overbruggen.

Wij bieden: een uitdagende baan waar je al je kennis en ambitie in kwijt kunt, in een gezellig team waar plaats is voor meer dan werk alleen en in een organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 55.

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer dan door je sollicitatiebrief met CV (o.v.v. vacaturenummer 18.047) te sturen naar . Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Marjolijn Leijs, HR manager, te bereiken via telefoonnummer 088-7656772.

 

Werken bij de Viersprong, een heel goed idee!
De Viersprong is op het gebied van onderzoek en behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen kundig en innovatief. We zijn nieuwsgierig naar en betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied en we zetten ons actief in om onszelf en onze behandelprogramma’s te verbeteren en de kwaliteit van leven van patiënten met ernstige problemen in persoonlijkheid, gedrag en gezin naar een hoger niveau te brengen. De opgebouwde kennis en ervaring delen we met andere GGZ instellingen. Meer informatie over ons vind je op www.deviersprong.nl en Linkedin.

De Viersprong verlangt van iedere nieuwe medewerker bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Solliciteer

Sponsors

Log in