HR Assistant / Corporate Recruiter

Organisatie: Promic
Plaats: Nederweert
Afdeling:
Provincie: Limburg
Postcode: 6031 TW
Land: Nederland

Vacaturetype: Tijdelijk
Opleiding: MBO|HBO
Uren: 32-40 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling: Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent.
Plaatsingsdatum: 2019-08-29 15:33

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM|Recruitment
Specialisatie: HR Assistent
Opdrachtperiode: Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
Reizen verplicht:

Omschrijving

Jij zorgt ervoor dat dé juiste personen voor onze vacatures gevonden worden én dat onze personeels- en salarisadministratie Tip Top in orde zijn! Een veelzijdige HR rol binnen een jonge en vlotte organisatie waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan. Solliciteer snel en wie weet word jij onze nieuwe HR Assistant / Corporate Recruiter!

Wij blijven groeien en hierdoor hebben wij een vacature voor een collega voor de nieuwe functie van:
HR Assistant / Corporate Recruiter
32-40 uur per week

Wat is jouw taak als HR Assistant / Corporate Recruiter?
Corporate Recruiter coördineer je het gehele recruitment proces van A tot Z. Van vacature-intake, het schrijven van een pakkende wervingstekst tot aan uiteindelijke aanname van dé kandidaat, alles komt aan bod. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de gehele HR Support (personeels- en salarisadministratie) en hebt bovendien een coördinerende rol in het ‘onboarding’-proces en ziekteverzuimproces. Ook organiseer je alle Promic personeelsactiviteiten zoals de Promic Feestavond, Promic BBQ, Promic Weekend en Promic Academy. Tenslotte verzorg je alle attenties voor onze collega’s voor als ze bijvoorbeeld jarig zijn of een jubileum hebben bij Promic.

Je valt onder verantwoordelijkheid van onze Aimée (HR Manager), waarmee je samen ‘de HR Kar trekt’ en ook samen de Recruitment doet. Je zal ongeveer 60% van je tijd met HR Support taken bezig zijn en 40% van je tijd met Recruitment als je 40 uur per week werkt.

Hoe ziet een willekeurige dag er dan uit?
Je start je dag met een uurtje sourcen voor onze Supply Chain vacature, een lastige vacature om goede kandidaten voor te vinden. Door jouw search methodiek weet jij ze wél te vinden en stuur je ze snel een mailtje. Dan is het tijd voor een eerste kennismakingsgesprek met een kandidaat voor onze IT vacature. Tijdens dit gesprek samen met je gesprekspartner (afdelingsmanager) ben je vooral gericht op het onderzoeken of deze kandidaat past bij ons Promic DNA en wat haar drijfveren zijn. Samen onderzoeken jullie of er een ‘match’ is tussen deze kandidaat en het team. Na afloop blijken jullie beiden enthousiast te zijn over het gesprek en je spreekt af om deze kandidaat direct in te plannen voor de laatste ronde; spannend! Terug op je werkplek zie je dat je een aantal reacties hebt ontvangen van de kandidaten die je benaderd hebt voor de Supply Chain vacature, gaaf! Samen met de afdelingsmanager bekijken jullie of je deze kandidaten kunt uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek.

Na de lunch staat Aimée aan je bureau met de vraag of je een nieuwe vacature open wilt zetten. Je plant een vacature intake in om de vacature goed in kaart te kunnen brengen en het sollicitatieproces door te nemen. Jouw collega (die met zwangerschapsverlof gaat) komt nog even naar je toe met een aantal vragen over haar verlof en hoe ze haar onkostendeclaratie kan indienen in het systeem Apployed. Daarna maak je een contractverlenging voor één van onze collega’s en bestel je de bloemen voor een andere collega die de aankomende week 5 jaar in dienst is. Tenslotte regel je nog even een eerste consult met onze bedrijfsarts voor een zieke medewerker. Met een tevreden glimlach op je gezicht wens je je collega’s een fijne avond. Het zit er op voor vandaag!

Wat heb jij in huis?
Je vindt het heerlijk om snel om te schakelen van het ene naar het andere, waarbij je in staat bent om overzicht te houden voor jezelf. Jij hebt geen aansporing nodig. Dat zit in je.

Jouw musthaves:

 • Je hebt mbo+/hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je hebt ruime ervaring in het sourcen van talenten en het voeren van selectiegesprekken. Het zou geweldig zijn als je ook nog ervaring hebt in het houden van vacature intakes en schrijven van vacatureteksten.
 • Je luistert tussen de regels door en je bent een ware kampioen in verdiepende vragen stellen.
 • Plannen & organiseren én foutloos werken? Je bent nog net geen controle freak te noemen.
 • Je bent minimaal beschikbaar voor 32 uur, waarbij je sowieso op woensdag beschikbaar bent.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.


Wat bieden wij jou?
Word jij het allernieuwste lid van onze Promic familie? Dan krijg jij van ons:

 • Een gave functie waar geen dag hetzelfde is.
 • Een goed salaris natuurlijk, omdat je het waard bent.
 • Een goed pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een uitgebreid pakket aan verzekeringen.
 • Een warm welkom door de allerleukste collega’s van het Zuiden, je voelt je gelijk thuis. Tijdens jouw introductie programma van Promic nemen wij je helemaal mee tijdens jouw Promic reis.
 • Vers fruit op tafel.
 • Ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Daar staan we altijd voor open. We moedigen het zelfs aan! Of je nu een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, ga jij het gesprek aan over wat je nodig hebt?
 • Een eerste overeenkomst voor bepaalde tijd, die bij goed functioneren opgevolgd zal worden door een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Je komt bovendien te werken in een geweldig mooi kantoor met een uitstraling van ‘samenwerken’ en ‘transparantie’ én met perfecte werkplekfaciliteiten. Ons kantoor is ook nog eens gelegen op een toplocatie rechtstreeks aan de A2 en dus makkelijk te bereiken met de auto; dat is toch kei gaaf?!


Bovendien organiseren wij met regelmaat leuke events voor onze collega’s, kijk maar eens op onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina!

WOW, dit is mijn droombaan!
Zorg dan dat jouw sollicitatie snel bij ons binnen is en stuur jouw uitgebreide motivatie en cv naar , waarbij je ook vermeldt hoeveel uur per week je beschikbaar bent.

Vanwege onze zomervakanties zullen de eerste kennismakingsgesprekken medio september/oktober gaan plaatsvinden. Lees ook onze Privacy Statement op onze vacaturepagina hoe wij met jouw (persoons-)gegevens omgaan, want als je bij ons solliciteert dan verklaar je gelijk dat je met onze Privacy Statement akkoord bent. Wij bedanken je alvast voor je vertrouwen in ons!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je ook mailen naar of bel gewoon even met onze HR Manager, Aimée Gevers op 085-0660347. Aimée kijkt ernaar uit om jouw brief en cv te lezen en zal zo snel mogelijk een reactie terug sturen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer

Sponsors

Log in