Hr Adviseur Wijk bij Duurstede en Cuijk

Organisatie: Van Geloven/Swinkels Snackery & Backery BV
Plaats: Wijk bij Duurstede
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3961 NC
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 t/m 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Aantrekkelijk salaris
Plaatsingsdatum: 2019-03-14 10:55

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR Businesspartner (0,8-1 Fte) Cuijk en Wijk bij Duurstede

Functieomschrijving
Ben jij de HR Businesspartner die zichtbaar is in een organisatie en de menskant met zakelijkheid weet te combineren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Van Geloven is een producent van diepvries snacks en maaltijdcomponenten voor de retail- en grootverbruiksector. Zij heeft een leidende positie in de Europese markt. De kracht van de organisatie ligt in het voeren van sterke merken zoals Mora, Ad van Geloven Snacks, Welten Snacks, Van Lieshout Snackwaren, Souflesse, Kroketterij de Bourgondiër en Hebro en het produceren van private labels. Met ruim 1000 enthousiaste medewerkers werkt de organisatie op een professionele wijze aan haar toekomst.
In Wijk bij Duurstede en Cuijk wordt jaarlijks een zeer uitgebreid en hoogwaardig assortiment bladerdeeg- en (kaas)souffléproducten gemaakt. Dit danken we aan onze ongeveer 100 enthousiaste en gemotiveerde werknemers. Voor hen dragen we teamwerk en continue verbetering dan ook hoog in het vaandel.

Momenteel groeien we in het aantal werknemers en zijn we bezig met een verbeterproject, waarbij productieprocessen worden uitgebreid en opnieuw worden ingericht. Om de organisatie te ondersteunen bij deze ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat er voldoende aandacht is voor onze medewerkers zijn wij voor de vestigingen Cuijk én Wijk bij Duurstede op zoek naar een:

HR Businesspartner (0,8-1 Fte)

Functieomschrijving
Als HR Businesspartner rapporteer je aan de HR Manager en ben je sparringpartner voor de leidinggevenden en collega’s voor de fabriekslocaties Cuijk én Wijk bij Duurstede. In deze rol geef je advies over alle HR gerelateerde zaken en ben je, afhankelijk van jouw expertise, specialist in een aantal HR aandachtsvelden.

In de rol als HR Businesspartner ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verander- en verbeterprojecten binnen het HRM jaarplan, geef je ondersteuning en uitvoering aan HR projecten ter ontwikkeling en implementatie van de HR strategie op o.a. de gebieden van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, draag je zorg voor ondersteuning bij verzuim(begeleiding); werving & selectie, het (doen) uitvoeren van managementrapportages en onderhouden van contacten met de ARBO dienst

De HR Businesspartner heeft kennis van de CAO en is op de hoogte van eventuele wijzigingen binnen de CAO, daarnaast ziet hij/zij er op toe dat deze op een correcte manier wordt toegepast.

Jouw profiel
• HBO denk- en werkniveau;
• Minimaal 2 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een productie of technische omgeving;
• Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een extra troef;
• Vlot kunnen communiceren en schakelen met medewerkers van verschillende geledingen;
• Zichtbaar zijn in de organisatie, proactief, zakelijkheid en menskant weten te combineren;
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
• planmatig en gestructureerd met een sterk empathisch vermogen;

Ons aanbod: plezierig werken aan sterke merken
Van Geloven biedt je een boeiende functie boordevol verantwoordelijkheid, afwisseling en mogelijkheden om jouw expertise in te zetten en de organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Daarnaast bieden wij:
• Met elkaar werken aan succes;
• Aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
• 40 vrije dagen opgebouwd uit 25 vakantiedagen en 15 ATV-dagen;
• 8% vakantie uitkering;
• 3% eindejaarsuitkering;
• Zeer gemotiveerde collega’s.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij bieden je een uitdagende job in een professionele en ambitieuze organisatie. Je standplaats is zowel Cuijk als Wijk bij Duurstede. Is je interesse gewekt? Richt dan je schriftelijke sollicitatie met uitgebreid cv aan Jamie Kloosterman (corporate recruiter) via de ''Solliciteer'' button.

Neem ook een kijkje op www.vangeloven.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in