HR adviseur bij Sports Unlimited Retail

Organisatie: Sports Unlimited Retail
Plaats: Aalsmeer
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1432AT
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-03-05 21:10

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Fulltime HR Adviseur @ Perry & Aktiesport!

Wij zoeken een HR Adviseur @ Perry en Aktiesport!
Voor de afdeling Human Resources van Perry & Aktiesport zoeken wij een hands-on teamlid voor de functie van HR Adviseur. Ben jij toe aan je tweede of derde stap in je nog jonge carrière in de Human Resources, ben je nog lang niet uitgeleerd en wil jij je nog verder ontplooien in het brede HR vak? Reageer dan nu op deze vacature!

Jij bent een allround HR Adviseur met enkele jaren ervaring als (junior) HR Adviseur of ongeveer 4 jaar als Senior HR Assistent en hebt voldoende kennis en ervaring opgedaan om snel te integreren en te renderen binnen onze afdeling en onze snel veranderende en groeiende (retail)organisaties.
Jij biedt toegevoegde waarde aan het team in ambitie, resultaatgerichtheid, retailervaring en "liefde" voor communicatie. Daarnaast ben je analytisch en cijfermatig scherp en kan dit doorvertalen naar vervolgacties, procedures en/ of beleid. Je hebt uiteraard een goede planning en organisatie van je werkzaamheden en stemt goed af met je collega's.

Beschik je over 2 - 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare HR functie, maar ben je nog niet uitgeleerd en toe aan je “next step” in je carrière? Dan zoeken wij jouw talent!

Wat doe je als HR Adviseur?
De doelstelling van de functie is het professioneel uitvoeren van HR-werkzaamheden ten behoeve van m.n. de Salesorganisatie. Concreet behoren tot jouw taken en verantwoordelijkheden:
• Aanspreekpunt voor salesmanagement en winkelpersoneel;
• Toepassen van de personeelsinstrumenten en uitvoeren van het functionerings- en beoordelingsbeleid en bijdrage leveren aan het trainings- en opleidingsprogramma;
• Uitvoeren van personeelszorg: verzuimregistratie en -begeleiding, functioneringstrajecten, exit-interviews, diverse gesprekken;
• Opstellen, analyseren, begrijpen en doorvertalen van HR- en managementinformatie;
• Uitvoeren van operationele HR-taken: toepassen en adviseren t.a.v. arbeidsvoorwaarden (CAO, beloningsbeleid, attentieregelingen, goodies), vastleggen en beheren van alle relevantie informatie in het personeelsinformatiesysteem (AFAS);
• Organiseren en verzorgen van interne communicatie over (personeels)ontwikkelingen, belangrijke info;
• Optimaliseren en bewaken van de uitvoering van administratieve processen.

Wat vragen wij van een HR Adviseur?
Als HR Adviseur ben je een échte teamspeler en beschik je over:
• 2 – 3 jaar operationele werkervaring in het vakgebied in een commerciële (retail)organisatie;
• Afgeronde HBO-opleiding;
• Kennis van Office-toepassingen, waaronder Word, PowerPoint, Excel, Outlook en het werken met personeelsinformatiesystemen (AFAS) is een pre;
• Interesse in en ervaring met communicatie op alle niveaus en afdelingen binnen een bedrijf;
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
• Goede organisatorische vaardigheden, met oog voor detail en multitasker;
• Fulltime beschikbaar en flexibel t.a.v. werktijden bij drukte of als er speciale bijeenkomsten georganiseerd worden.
• Bovendien ben je ambitieus, pro-actief, klantgericht en zorgvuldig en zoek je de samenwerking met je collega’s!

Waar kom je te werken?
Sports Unlimited Retail is een relatief jong bedrijf; wij bestaan sinds april 2016. We werken op kantoor met ruim 100 collega’s. Velen van ons gaan voor of na het werk nog even sporten in de gym (naast ons kantoor) of ’s ochtends een rondje hardlopen in het nabijgelegen Amsterdamse Bos. Op vrijdagmiddag vind je ons aan de bar in onze binnentuin als de deadlines het toelaten. Een fantastische uitdaging, een bijzonder plezierige werksfeer en leuke collega's. Het is de ideale baan met veel (eigen) verantwoordelijkheid als je toe bent aan een stap in je nog jonge carrière en past binnen de dynamische wereld van de sport Retail.

Wat kun je van ons verwachten?
Een fantastische uitdaging, een bijzonder plezierige werksfeer en leuke collega's. Het is de ideale baan met veel (eigen) verantwoordelijkheid als je toe bent aan een volgende stap in je carrière en past binnen de dynamische wereld van de retail!

Naast je salaris ontvang je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting, diverse personeelsvoorzieningen, incentives en uitjes.

Ben jij dé ideale kandidaat? Reageer dan direct via de 'Solliciteer' button en motiveer je sollicitatie en upload je CV én (pas)foto of pitch jezelf in een filmpje!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer

Sponsors

Log in