HR Adviseur & Arbo Coördinator

Organisatie: Gemeente Beverwijk
Plaats: Beverwijk
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1948 LC
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 tot 36 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-05-13 09:18

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Beverwijk: eigentijds, kleurrijk, divers en ondernemend. Een gemeente waar mensen met plezier wonen, werken en alle ruimte is om creatieve ideeën tot uiting te laten komen. Soms bewust buiten de lijntjes kleuren als dat nodig is, net even buiten de gebaande paden (durven) denken: in Beverwijk verwelkomen we je van harte! 

Wij zoeken een enthousiaste:

HR-Adviseur & Arbo-Coördinator

32- 36 uur per week

Over de functie

In deze gecombineerde functie van HR-adviseur en Arbo-coördinator werk je voor ongeveer 24 uur als HR-adviseur en 12 uur per week als Arbo-coördinator. 

Als HR adviseur faciliteer en adviseer je het management. Je bent gesprekspartner voor personeels- en organisatievraagstukken. Dit kan zijn op het gebied van strategische personeelsplanning, leiderschap, rechtspositionele vraagstukken en personele kwesties. Je hebt inzicht in de belevingswereld en prioriteiten van je managers en de teams. Je treedt op als trekker of deelnemer bij HR projecten en werkt nauw samen met je HR-collega’s.  

Als Arbo-coördinator ben je verantwoordelijk voor het arbeidsomstandighedenbeleid en voer je de regie over de RI&E. Je hebt een bepalende rol in het waken over het onderdeel veilig en gezond werken. Daarnaast draag je zorg voor gedegen veiligheidsprotocollen. Je adviseert over persoonlijke beschermingsmiddelen en het juiste gebruik daarvan. In samenwerking met onze adviseur Arbo & Verzuim kom je tot een gedegen Arbo- en verzuimbeleid.

Jouw talenten 

Je bent een ondernemende en daadkrachtige adviseur met zowel ervaring op het gebied van HR als op arbeidsomstandigheden. Je houdt er van om zelfstandig complexe problemen te doorgronden en op te lossen. Je zoekt hiervoor sparringpartners binnen en buiten het team. Je staat open voor en denkt mee over vernieuwing. Daarnaast kun je goed projectmatig werken, ben je analytisch sterk, klant- en servicegericht en omgevingsbewust. Natuurlijk beschik je over een flinke dosis humor, ben je enthousiast, nieuwsgierig en communicatief sterk! 

Om succesvol te zijn ben je daarnaast in het bezit van:

  • Een relevante, afgeronde opleiding op hbo niveau bijvoorbeeld binnen het vakgebied van HRM, arbeids- en organisatiepsychologie, bedrijfskunde of verandermanagement;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur op het gebied van Arbo en HR.

De gemeente Beverwijk biedt jou: 

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris in schaal 10A met een minimum van €3.212,- en een maximum van €4.735,- bruto per maand;
  • 17,05% individueel keuzebudget én ABP pensioen; 
  • Faciliteiten voor studie en opleidingen;
  • Flexibiliteit tussen werk & privé en beschikking over een Chromebook en smartphone.

Beverwijk: jouw stad

Gevormd door de stad Beverwijk en het dorp Wijk aan Zee, is Beverwijk met 40.000 inwoners een middelgrote gemeente. De gemeente Beverwijk doet het allemaal nét iets anders. We zijn doeners die werken op een eigentijdse manier. Onze werkplekken laten dit ook zien. Gekleurde muren, grote gezellige tafels, duobanken en flexplekken. Jouw werkplek is midden in de stad en pal tegenover het trein- en busstation van Beverwijk. Vanuit Haarlem, Amsterdam en Alkmaar dus goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Mijn stad, jouw werk

Ben jij onze nieuwe HR-adviseur en Arbo-coördinator? Reageer dan vóór 28 mei 2020 via onze sollicitatiepagina ter attentie van Jeffrey de la Rambeljé. 

Heb je vragen over de functie? Bel dan met Jeffrey de la Rambeljé, manager team Advies via 0251 – 256 256. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je bellen met Joantine Zwiers (HR medewerker), ook via 0251 – 256 256. De digitale gesprekken vinden plaats op dinsdag 2 juni 2020. 

Voor deze vacature werven wij gelijktijdig intern en extern. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een streepje voor.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: HRM, HR, HR Consultant, HR Adviseur, Bedrijfskunde, Arbo Adviseur, Arbo Coördinator, Verandermanagement, HBO

Solliciteer

Sponsors

Log in