HR-adviseur

Organisatie: Pleyade
Plaats: Arnhem
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode:
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 28 - 32
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-09-28 13:08

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ervaren HR-adviseur

Jij bent een ervaren HR-adviseur en wil jouw kennis en ervaring inzetten in een ambitieuze organisatie in de ouderenzorg. Bij Pleyade krijg jij die kans; van het coachen van leidinggevenden bij individuele personeelsvragen tot het realiseren van strategische (HR-)projecten.

Dit is jouw baan

HR-advies kent voor jou weinig geheimen meer en dat maakt jou tot een waardevolle sparringpartner van leidinggevenden bij Pleyade. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor HR-taken op operationeel en tactisch niveau en kunnen bij jou terecht voor advies en coaching. Jij doorziet snel de essentie van complexe en nieuwe casuïstiek en pakt dit pragmatisch en effectief op. Je creëert leermomenten, waarmee je de zelfstandigheid van de leidinggevende op HR-gebied vergroot. Daarnaast deel je jouw kennis over specifieke HR-thema’s en werk je samen met de leidinggevende aan een strategische personeelsplanning en -inzet op de lange termijn.

Je rapporteert aan de HR-manager en werkt in een HR-team met de disciplines advies, administratie, opleiden en recruitment. Samen met dit team zorg je ervoor dat projecten en adviezen van A tot Z goed zijn en werk je mee aan de verdere ontwikkeling en kwaliteit van de afdeling.

Pleyade is volop in ontwikkeling. Zo dragen wij als afdeling HR momenteel bij aan projecten op het gebied van onboarding, talentontwikkeling en de borging van een optimale leeromgeving. Kortom, genoeg onderwerpen om je tanden in te zetten!

Dit ben jij

Je staat stevig in je schoenen, steekt graag de handen uit de mouwen én bent strategisch sterk. Dankzij jouw coachingstalent kun je jouw kennis goed overbrengen. In een dynamische organisatie kun jij de juiste prioriteiten stellen. Ook weet jij de betrokkenheid van en communicatie tussen medewerkers te stimuleren.

Naast een relevant diploma op tenminste hbo-niveau, heb je minimaal vijf jaar werkervaring als HR-adviseur, op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Met collega’s wissel je graag kennis uit en je weet het beste uit elke samenwerking te halen. Verder ben je ondernemend en werk je resultaatgericht. Je ziet wat er moet gebeuren en pakt het op, waarbij je de gestelde doelen niet uit het oog verliest.

Dit bieden wij

Je start met een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, kom je daarna in vaste dienst. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 55: maximaal € 4.161,92 per maand op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering.

Ook kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld het voordelig aanschaffen van een nieuwe fiets, telefoon of computer.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld een aanvullende opleiding volgen of meewerken in projecten? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

Enthousiast?

Zie jij deze baan helemaal zitten? Solliciteer dan direct via de sollicitatielink.

Er is geen specifieke sluitingsdatum voor deze vacature. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden. Vragen over deze vacature kun je mailen naar . Wil je meer weten over Pleyade? Kijk dan op www.pleyade.nl.

We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Solliciteer

Sponsors

Log in