HR Adviseur

Organisatie: Leger des Heils Goodwillcentra
Plaats: Amsterdam
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1025 KN
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 tot 36 uur per week
Ervaring: Senior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-08-26 11:38

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Op zoek naar een veelzijdige HR functie in een organisatie met een maatschappelijk doel?

Leger des Heils heeft voor haar locatie in Amsterdam een vacature voor een

HR Adviseur

32 - 36 uur per week

Wat je doet als HR Adviseur:

Als HR adviseur ben je een generalist op HR gebied die de managers ondersteunt en adviseert in de volle breedte van het HR vak. Je fungeert als sparringpartner voor de managers als het gaat om personele en organisatie vraagstukken. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van HR beleid. Je adviseert bij (bezettings)kwesties zoals arbeidsverzuim, vacatures, verbetertrajecten etc. van medewerkers.

In deze functie zal je als HR adviseur de verantwoordelijkheid op je nemen voor een deel van de regio in Amsterdam. Je zal voornamelijk werkzaam zijn op het bedrijfsbureau, locatie Amsterdam Noord.

Ons team

De afdeling HR van het Goodwillcentra Amsterdam wil zich steeds verder professionaliseren in servicegerichtheid en kwaliteit.  Het is een team met enthousiaste medewerkers waar hard werken en werkplezier goed samen gaan. Op de afdeling werken ruim 20 medewerkers: HR Adviseurs, medewerkers van de Personeelsadministratie, Praktijkbegeleiders, een Opleidingscoördinator, een Arbocoördinator, een Mobiliteitsadviseur, een Recruiters, Flexpool-medewerkers, Roosterplanners en de Ambtelijk Secretaris van de OR en Cliëntenraad. De afdeling wordt geleid door de manager HR die onder verantwoordelijkheid valt van de algemeen directeur. Vanuit het landelijk Hoofdkwartier van het Leger des Heils in Almere worden de regio’s ondersteund door de stafafdeling HR.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een HBO opleiding in de richting van HRM;
 • Ten minste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent 32 - 36 uur per week beschikbaar;

Daarnaast ben je op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale regelgeving en CAO en heb je affiniteit met geautomatiseerde systemen (AFAS is een pré). Als persoon ben je tactvol, accuraat en beschik je over een resultaat en klantgerichte houding.

Jij hebt een positief christelijke geloofsovertuiging en kan daarom onze doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg onderschrijven. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Er zijn een aantal competenties en vaardigheden die voor deze functie noodzakelijk zijn, namelijk:

 • Verbindend;
 • Resultaatgerichtheid;
 • (Organisatie) sensitiviteit;
 • Creativiteit;
 • Analytisch;
 • Proactief en zelf startend;
 • Je neemt verantwoordelijkheid in je taken en projecten;
 • Je bent creatief in het uitdragen van je ideeën.

Wat biedt Leger des Heils jou?

Op basis van opleiding en ervaring wordt je volgens de CAO Sociaal Werk ingeschaald in schaal 8. Deze loopt van minimaal €2.627,- tot maximaal €3.742,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De CAO kent een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% en hecht veel waarde aan flexibiliteit (Individueel Keuzebudget) en persoonlijke ontwikkeling (Loopbaanbudget).  

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Wij bieden mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen zoals een eigen Leger des Heils Academie waar je trainingen kunt volgen.

Duur:

Aanstelling in eerste instantie voor bepaalde tijd. Verlenging behoort zeker tot de mogelijkheden.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbare in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding.   

Per jaar staan er meer dan 6500 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Voor meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie. In het 'er zijn' voor de medemens speelt de christelijke identiteit van de organisatie en het persoonlijk geloof van de medewerkers een belangrijke rol. Dat betekent dat het Leger des Heils van al zijn medewerkers verwacht, dat zij een persoonlijke christelijke levensovertuiging hebben. Wanneer je solliciteert en je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan zal jouw levensovertuiging zeker onderwerp van gesprek zijn. Daarom stellen we het op prijs, als je daarover al iets hebt geschreven in je sollicitatiebrief.

Lijkt je dit wat?

We zien jouw sollicitatie met motivatie en uitleg van jouw christelijke levensovertuiging vergezeld van jouw curriculum vitae graag voor 13 september 2020 tegemoet via onze sollicitatiepagina. Conform het wervings- en selectiebeleid van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten voorrang.

Contactpersoon en informatie:

Frans van Dommele, HR-manager

Tel: 06-50100371

Voor meer informatie en reactie zie onze website: www.legerdesheils.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: HR, HRM, Human Resources, P&O, HRM Adviseur, HR Consultant, Personeelsmanagement

Solliciteer

Sponsors

Log in