HR-adviseur

Organisatie: Christelijke Hogeschool Ede
Plaats: Ede
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 6717 JS
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-40
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-09-22 13:36

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: -
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR-adviseur
32-40 uur per week
Dienstverband: jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
Indiensttreding: In goed overleg


Ben jij onze nieuwe collega?
De Christelijke Hogeschool (CHE) is een hogeschool geworteld in een protestants-christelijke traditie.
De CHE leidt jaarlijks ruim 4.700 studenten op tot waardevolle professionals met hart voor hun vak. Ruim 550 medewerkers dragen hier met veel gedrevenheid aan bij. Met resultaat, want de CHE is al jaren één van de meest gewaardeerde hogescholen van Nederland. De CHE biedt voltijd en deeltijd hbo-opleidingen, masters, associate degrees, post-hbo’s, cursussen en trainingen. De verschillende lectoraten vervullen een belangrijke, dragende rol voor het onderwijs.
De CHE wil een goede en aantrekkelijke werkgever zijn waar de medewerkers zich thuis voelen, zich kunnen ontwikkelen en van elkaar leren. Wij verwachten van medewerkers dat zij bewust kiezen voor integratie van christelijke levensovertuiging in het professioneel handelen.

De afdeling HRM bestaat uit tien collega’s verdeeld over drie teams: het team Personeelsadvies, het team Personeels- en Salarisadministratie en de CHE Academy. Samen werken we aan een professionele ondersteuning op het gebied van HRM. Op basis van ons dienstverleningsconcept adviseren we op een procesgerichte manier op operationeel en tactisch niveau. Daarnaast zijn we nauw betrokken bij het vormgeven en uitvoeren van het personeelsbeleid en nemen we deel aan diverse hogeschoolbrede projecten. Het team personeelsadvies is in het afgelopen halfjaar volledig vernieuwd en met jou als onderdeel van dit team, maken we de beweging naar een strategisch HR-adviesniveau binnen de organisatie. Hiervoor zijn wij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste HR-adviseur (0,8 - 1,0 fte).

Wat ga je doen?
Als adviseur ben je verbonden aan een of meerdere opleidingen binnen de hogeschool. Je adviseert de directeur, de leidinggevenden en de medewerkers over alle voorkomende HR-thema’s. Daarnaast houd jij je ook bezig met de ontwikkeling en optimalisatie van HR-beleid en organisatieprocessen.
Je neemt deel aan hogeschoolbrede projecten waarbij we een bijdrage leveren aan goed werkgeverschap en aanhaken bij de organisatiedoelen en het instellingsplan.
Verder draag je continu bij aan de professionalisering en verbetering van de afdeling (en daarmee van de gehele organisatie) en werk je nauw samen met de andere HR-adviseurs, met elk een eigen aandachtsgebied.

Wie ben jij?

  • Jij bent een energieke en integere HR-professional met meerdere jaren ervaring als HR-adviseur.
  • Je hebt een hbo-opleiding in de richting van HR afgerond en bij voorkeur heb je affiniteit met Arbo en/of verzuim.
  • Je bent graag onderdeel van de verdere ontwikkeling van de HR-afdeling en draagt bij aan het opstellen en implementeren van HR-beleid.
  • Jij bent op de hoogte van arbeidsrecht en zorgt dat je geïnformeerd blijft over de ontwikkelingen in het vakgebied.


Identiteit en Professionaliteit
De CHE is een christelijke hogeschool, iets waar we trots op zijn. De organisatie gaat met de tijd mee, maar de basis blijft - ook na ruim 60 jaar - hetzelfde: de Bijbel, Gods Woord. We geloven dat God op een liefdevolle manier bij ieders leven en de samenleving betrokken is en dat er door Jezus Christus verzoening en hoop is voor de wereld. Dat is iets waar elke medewerker van de CHE aan bij mag dragen door samen betrokken professionals op te leiden die de samenleving dienen, hoop brengen en vanuit hun overtuiging het verschil maken. Medewerkers van de CHE zijn de identiteitsdragers van de organisatie. Levende voorbeelden voor studenten en collega’s, ieder met zijn of haar eigen verhaal en achtergrond. Van medewerkers wordt verwacht dat ze op een positieve manier handen en voeten geven aan de identiteit van de school. Kijk voor meer informatie op www.che.nl.

Arbeidsvoorwaarden
De Christelijke Hogeschool Ede is een organisatie in ontwikkeling die met haar onderwijs landelijk structureel hoog scoort. De betrokkenheid van medewerkers binnen de organisatie is groot. Bij deze functie hoort een salaris conform de cao-hbo, in schaal 10 (tussen € 2.845,48 tot € 4.307,66 bruto per maand (o.b.v. fulltime)) en heeft daarnaast gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Nadere informatie over de inhoud van deze functie en over de procedure kun je inwinnen bij René Janssen, HR-adviseur via of 0318-696300.

Solliciteren
Je kunt je belangstelling kenbaar maken door een brief en cv te sturen, uiterlijk zaterdag 10 oktober a.s. naar Anja Meijer, managementassistent afdeling HRM, via: . Graag in het onderwerp van je mail de functietitel vermelden. De gesprekken worden waarschijnlijk gepland op donderdag 15 oktober en maandag 26 oktober 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij gelijke geschiktheid verdienen interne kandidaten de voorkeur. 

Solliciteer

Sponsors

Log in