HR Adviseur

Organisatie: Interswitch Call-Experts
Plaats: Amsterdam
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1059 VM
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 20 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2020-04-15 16:09

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan de professionalisering van HR en ben jij op zoek naar een uitdagende allround HR functie? Dan ben jij onze nieuwe collega die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

HR Adviseur

20 tot 24 uur

Wat ga je doen als HR Adviseur?

Als HR Adviseur ben jij het aanspreekpunt en sparringpartner van de directie en de leidinggevenden. Je ondersteunt en adviseert hen bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je geeft onder andere advies over veranderende wet- en regelgeving, arbeidsomstandighedenbeleid en verzuimbeleid. Je zorgt voor de inrichting en actualisering van alle HR aandachtsgebieden, zoals werving en selectie, de performancemanagement cyclus, verzuim, loopbaantrajecten en arbobeleid. Je hebt een signalerende en controlerende rol op het gebied van personeelsvraagstukken. Vanuit jouw expertise weet jij een proactieve bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van HR. Je verzorgt en onderhoudt externe HR gerelateerde relaties zoals UWV, verzekeraars, arbodienst, uitzendbureaus, re-integratiebureaus etc. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van trajecten op arbeidsjuridisch gebied. Ook verwerk je tijdig de administratieve gegevens van in-, door- en uitstroom in de systemen en personeelsdossiers.

Je wordt ondersteund door een medewerker HR en legt verantwoording af aan de Customer Service Director. Het betreft een functie voor 20 tot 24 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 5 werkdagen.

Wat heb je in huis?

Om een goede aansluiting te hebben binnen Interswitch verwachten wij dat jij het volgende met je mee brengt:

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting HRM;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie; 
 • Je beschikt over een brede actuele vakkennis;
 • Ervaring in het werken met een personeelsinformatiesysteem en salarissoftware, bij voorkeur met NMRBS;
 • Vaardig met CRM systemen en MS Office (met name Outlook, Word en Excel);
 • Je kunt prioriteiten stellen binnen de diversiteit aan HR activiteiten, kunt snel schakelen en hebt een hands on mentaliteit;
 • Je bent leergierig, betrouwbaar, kwaliteitsgericht, een teamplayer, een verbinder en hebt een klantgerichte en proactieve instelling; 
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je woont in de omgeving Amsterdam.

Wie zijn wij? 

Interswitch is sinds 1980 expert in 24-uurs bereikbaarheidsdiensten. Als betrouwbare partner ondersteunen wij organisaties bij het 24/7 waarborgen van hun (telefonische) bereikbaarheid en het realiseren van excellente kwaliteit en klantbeleving. Om dit te bereiken werken wij volgens de kernwaarden: Kwaliteit, Klantgericht, Deskundig, Continuïteit en Professioneel. Om onze dienstverlening op hoog niveau te kunnen verrichten is ons team gedreven. Ook hebben wij een zeer divers team van ruim 60 collega’s waarbinnen een dynamische en informele sfeer heerst. 

Interswitch is gevestigd in een modern kantoorpand op een steenworp afstand van de ring A10. Wij zijn goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer en bieden de gelegenheid fietsen te stallen op eigen terrein.

Wat biedt Interswitch jou?

 • Een zeer afwisselende functie in een gedreven team waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. 
 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris van € 2.800 tot €3.500,- bruto op fulltime basis afhankelijk van kennis en ervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 verlofdagen, specifieke trainingen en opleidingen. 
 • In eerste instantie bieden wij een jaarcontract met uitzicht op verlenging. 
 • Ook bieden wij naast vers fruit en hapjes en fris op de vrijdag, geregeld sociale activiteiten aan, zoals super gezellige bedrijfsuitjes en spontane borrelavonden. 

Daarnaast vinden wij een goede werksfeer belangrijk en kom je terecht in een bedrijfscultuur waarin we staan voor samenwerken, openheid, eerlijkheid, plezier en passie.

Solliciteren op de functie van HR Adviseur

Ben je enthousiast en pas je in het profiel van onze nieuwe collega die wij zoeken? Dan kijken we graag uit naar jouw sollicitatie! Stuur je CV met motivatiebrief via onze sollicitatiepagina.

Voor meer info bezoek onze website www.interswitch.nl of bel met Maayke Tjin A-Lim op 020-5160160. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer

Sponsors

Log in