HR Adviseur

Organisatie: De Vreede Holland
Plaats: Bleiswijk
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2665 ND
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Salarisindicatie € 3.500 – € 4.200 bruto per maand
Plaatsingsdatum: 2020-03-03 11:00

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR Adviseur (M/V) Fulltime

Wil jij voor een dynamische en groeiende organisatie werken in een essentiële People rol als HR adviseur? Dan kan dit de perfecte baan voor jou zijn.

Je rol

In deze veelzijdige zelfstandige ‘stand-alone’ rol als HR adviseur ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van het HR vak en lever je een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie. Je begeleidt en coacht onze leidinggevenden. Je gaat persoonlijk met hen in gesprek, analyseert en adviseert vervolgens over de best passende aanpak en organiseert dit vervolgens ook. Daarnaast ben je een vraagbaak voor de medewerkers en organiseer je zo nu en dan een feestje. Je bent onderdeel van een klein hands-on team, bestaande uit verschillende disciplines: Finance, HR & IT en rapporteert aan de Manager hiervan.

Je belangrijkste taken zijn:
Adviseren aan management en leidinggevenden over HR gerelateerde zaken inclusief recruitment, ontwikkeling en betrokkenheid;Inhoud en vormgeven aan de verdere ontwikkeling van het HR-beleid;Het leiden van projecten, zoals het ontwikkelen van een gesprekscyclus, actualiseren van het functie/loonhuis;Zorgen voor actuele HR Data in samenwerking met Finance;Verwerken van de benodigde administratieve taken, pensioen en mutaties voor de loonadministratie en het up-to-date houden van het personeelsinformatiesysteem (People Inc).

Je profiel

Je hebt een energieke persoonlijkheid en proactieve instelling, Je bent gedreven en ondernemend, en krijgt mensen op een natuurlijke manier in beweging. Je voelt je thuis op een breed scala aan HR-thema’s en hebt kennis van het arbeidsrecht. Verder beschik je over onderstaande kwaliteiten:

 • Relevante afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je blinkt uit in plannen en organiseren;
 • Je bent een stevige gesprekspartner en bouwt op alle niveaus goede relaties op.

Wat wij bieden

Een happy werkomgeving, mensen worden blij van planten. De bedrijfscultuur is te beschrijven als no-nonsense en open. Gezelligheid mag niet ontbreken en daarom organiseren we geregeld vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes.

Verder:

 • Een baan met een afwisselend takenpakket en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Salarisindicatie € 3.500 – € 4.200 bruto per maand conform Hay loongebouw;
 • 25,5 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling;
 • Telefoon + laptop.

Hoe te solliciteren

Stuur je motivatie en C.V. voor 21 maart via de 'Solliciteer' button.

Vragen?

We staan je graag te woord. Claudia is mobiel te bereiken op 06-27042802.

Organisatie

De Vreede Holland is dé leverancier voor 9 cm Phalaenopsis en specialist in het grootschalig beleveren van Retail klanten. We beheersen ons proces van A tot Z omdat we alle onderdelen zelfstandig en in huis uitvoeren. We weten wat onze klanten nodig hebben en spelen daar continue op in. Ontzorgen van klanten, daar gaat het om. Gewoon zonder gedoe, dat doen we al 70 jaar.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Solliciteer

Sponsors

Log in