HR-adviseur

Organisatie: Stichting Philadelphia Zorg
Plaats: Amersfoort
Afdeling: Servicekantoor
Provincie: Utrecht
Postcode: 3811 MZ
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 32-36
Ervaring: Medior
Betaling: cao-Gehandicaptenzorg, FWG 60
Plaatsingsdatum: 2019-09-23 11:29

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: 1 jaar, intentie vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR-adviseur
32-36 uur, Amersfoort
Vacaturenummer: 1847

Ben jij een daadkrachtige, energieke HR-adviseur die ideeën weet om te zetten in acties? Geef jij gevraagd en ongevraagd advies over de ontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid? En voel jij je prettig in een veranderende omgeving waar je de ruimte krijgt om te pionieren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!
?
Als HR-business partner bouw je mee aan de verdere ontwikkeling van het cluster Intensieve Zorg van Philadelphia en participeer je in (landelijke) HR-projecten.

Philadelphia is volop in beweging. We zitten midden in de transformatie naar zelforganisatie, om zo de talenten van onze medewerkers nog meer aan te spreken en in te zetten. Recruitment, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers zijn voor ons zaken waar we elke dag mee bezig zijn. Als HR-adviseur vervul je hierin een sleutelpositie en vertaal en bewaak je de strategische doelen van Philadelphia met oog voor de context van het cluster. Je bent het aanspreekpunt en de adviseur van de directeuren van het cluster. In nauwe samenwerking met de locatiemanagers en de collega’s van andere beleidsvelden denk je mee over de overstijgende thema’s. Steeds met de blik waar je toegevoegde waarde kunt realiseren vanuit het perspectief van het medewerkersbeleid.

Daarnaast treed je op als projectleider of participeer je in projecten. Je werkt vanuit het servicekantoor in Amersfoort, maar spreekt ook af op andere servicekantoren of woonlocaties. Intensieve Zorg is een landelijk werkend cluster waar cliënten begeleid worden o.a. met moeilijk verstaanbaar gedrag of ernstig meervoudige beperkingen.

Over jou
Je hebt een hbo(+)- / academische opleiding met een HR-achtergrond  afgerond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de zorg. Je bent flexibel in denken en in reizen en nieuwsgierig naar het primaire zorgproces in jouw cluster. Daarnaast ben je veranderingsgericht, samenwerkingsgericht, ondernemend, analytisch sterk en houdt van innovaties. Je staat stevig in je schoenen en durft zaken bespreekbaar te maken. Je vindt het een uitdaging om operationeel/tactische werkzaamheden in het cluster en tactisch/strategische projecten met elkaar te combineren en je kan in beide rollen excelleren.

Jouw werkplek
Servicekantoor
Als een van de grootste zorgverleners in Nederland, ondersteunen we vanuit hier zorgprofessionals in het land op het gebied van Communicatie, HR, Zorg & Kwaliteit, Financiën en meer. We benutten de voordelen van een grote organisatie en hebben veel expertise in huis. Philadelphia is er voor mensen van ieder geloof en elke etniciteit, nationaliteit of geaardheid. We bieden veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng in je loopbaan. Je krijgt de ruimte om echt een bijdrage te leveren aan de organisatie.

Dit krijg je van ons
Philadelphia biedt een dienstverband voor een jaar, met de ambitie om dit na een jaar om te zetten in een vaste aanstelling. De salariëring is FWG 60 en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao-Gehandicaptenzorg. De inschaling is afhankelijk van kennis, ervaring en vaardigheden. Philadelphia biedt een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 7,05%, vakantietoeslag van 8,0% en een middelloon pensioenregeling. Er zijn verschillende opleidingsmogelijkheden en je krijgt een meerkeuzesysteem van flexibele arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór 9 oktober, via het online sollicitatieformulier of met een e-mail aan onder vermelding van vacaturenummer 1847.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annie Blom, HR-adviseur. Je kunt haar bereiken op nummer 06-10982070 of emailadres . Voor meer informatie over de organisatie kan je kijken op https://werkenvoorphiladelphia.nl/waarom-philadelphia.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Een verklaring omtrent gedrag, referentie- en diplomacheck maken standaard deel uit van ons recruitmentsproces.

De kennismakingsgesprekken worden op korte termijn ingepland. Een ontwikkel-assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Wij stellen reacties van werving-en-selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Solliciteer

Sponsors

Log in