HR adviseur

Organisatie: Gemeente Delft
Plaats: Delft
Afdeling: Expertise & Ondersteuning
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2611 BV
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling: maximaal € 3.805,- bruto
Plaatsingsdatum: 2019-10-09 11:23

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: Vast
Reizen verplicht: ja

Omschrijving

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt
De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

Functieomschrijving
Je rol
Als Junior HR Adviseur ben je een adviseur van directie en het management voor operationele en tactische vraagstukken. Je werkt samen met de HR businesspartners. Je hebt een eigen account. Samen bespreken jullie de ontwikkelingen in het vakgebied en adviseren jullie de organisatie hierin. Je maakt hierbij ook gebruik van de aanwezige kennis en ervaring van je overige HR-collega’s.
De wereld verandert, Delft verandert daarin mee en het is aan jou om met je collega’s in kaart te brengen wat de behoefte van de organisatie is op het gebied van HR en organisatieontwikkeling.
Je weet precies wat er speelt in je account. Je werk richt zich op het gehele werkveld van HR in een organisatie die volop in beweging en aan het ontwikkelen is.

Dit is een functie geschikt voor iemand die toe is aan een tweede loopbaanstap.

Je werkplek
Je gaat aan de slag op de afdeling Expertise & Ondersteuning, portefeuille Interne Dienstverlening. Hier adviseren en ondersteunen 20 enthousiaste collega’s dagelijks het lijnmanagement als het gaat om HR-zaken. Je dag kan heel afwisselend zijn met adviseren op het gebied van recruitment , formatie- en bezetting, rechtspositie, met het helpen opstellen van functieprofielen en het begeleiden en adviseren op thema’s zoals Strategische Personeelsplanning, Leren en Ontwikkelen en Performancemanagement. Je hebt veel contact met de HR-businessadviseurs, die ook ieder een eigen account hebben. Je neemt deel aan MT’s binnen je account en aan een klantenteam waar samengewerkt wordt met andere disciplines van interne dienstverlening.

Functie-eisen
Je profiel
We geven je alle ruimte om je zo zelfstandig mogelijk te ontwikkelen als adviseur, maar je kunt altijd terugvallen op een van de HR businesspartners. Je adviseert proactief vanuit een gezamenlijke HR visie en boekt graag concrete resultaten. Je werkt vanuit de afdeling Expertise en Ondersteuning, uiteraard in nauwe afstemming met het management en collega adviseurs. Samenwerken zit in je genen. Natuurlijk ben je leergierig en heb je de potentie je verder te ontwikkelen naar de functie van HR businesspartner. Je bent organisatiesensitief en je voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving. Met je kennis en ervaring draag je graag bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Andere eisen


• HBO/WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van HR, arbeids-en organisatiepsychologie, bedrijfskunde of bedrijfseconomie;

• Relevante werkervaring van 1 tot 2 jaar in een soortgelijke functie;

• Je beschikt over generalistische HR kennis en ervaring;

• Je hebt affiniteit met, strategische organisatie- en personeelsplanning, leren en ontwikkelen en Performance management, e-HRM en projectmatig werken.

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring. Je start in aanloopschaal 9 maximaal € 3.805,- bruto bij een 36-urige werkweek. Op basis van een persoonlijk ontwikkelplan, waarin wij je doorontwikkeling willen faciliteren, kun je doorgroeien naar schaal 10 maximaal € 4.225,- bruto bij een 36-urige werkweek. Deze functie is voor 32 uur in de week.

De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over jouw vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopregeling. Je kunt dit budget laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof.

Een keer per week gaan we met collega’s gezamenlijk buiten de deur lunchen, aangezien wij in een van de mooiste en gezelligste steden van Nederland werken.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden. .

Meer informatie of direct solliciteren
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Mariska van der Zwan (afdelingshoofd Expertise & Ondersteuning/HRM) via het telefoonnummer 0653574235.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor 2019 via de 'solliciteer' button. Reageer uiterlijk voor 28 oktober 2019.

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op 7 of 8 november 2019. De twee ronde zal plaatsvinden op 12 november 2019.

De jongste oude stad van Nederland
Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in