HR Adviseur

Organisatie: Group of Butchers
Plaats: Tilburg
Afdeling:
Provincie: Brabant
Postcode: 5015 BA
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur per week
Ervaring: Junior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-05-28 09:42

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij een zelfstandige HR professional met brede ervaring die het (lijn) management goed en deskundig kan adviseren? Dan komen we graag in contact met jou!

Wegens verdere professionalisering en groei van ons bedrijf zijn wij voor onze vestiging in Tilburg op zoek naar een

HR Adviseur

40 uur per week

Wie zijn wij?

Group of Butchers is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en mag zich sinds twee jaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland noemen! Op twaalf gespecialiseerde productielocaties (NL/BE/DE) maken wij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, België en Duitsland. Afgelopen jaren zijn wij zowel organisch als via acquisities sterk gegroeid. Ook de komende jaren verwachten wij sterk te blijven groeien, mede door de inzet van bijna 700 collega’s die dagelijks de lekkerste kwaliteitsproducten ontwikkelen en maken. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat we delen, en dat maakt onze producten bijzonder. Wij zijn “Group of Butchers”.

Wat ga je doen als HR Adviseur?

Als HR Adviseur ben je een prettige en deskundige gesprekspartner voor iedereen binnen de organisatie. Je vindt het leuk om mee te denken over verdere professionalisering van het HR beleid, maar ook om de mouwen op te stropen om praktisch aan de slag te gaan. Binnen het kleine team ben je actief betrokken bij alle vraagstukken, en zorg je voor de invulling van recruitment, verzuimbegeleiding, opleidingen, arbeidsvoorwaarden en beleid.

Je draagt zorg voor een efficiënte en correcte toepassing van de HR instrumenten, gericht op een optimale in-, door- en uitstroom van personeel. Ook werk je op projectbasis aan de verdere ontwikkeling van het HR beleid van Group of Butchers en de bijbehorende instrumenten. Je zorgt er ook voor dat deze worden geïmplementeerd. In de functie van HR Adviseur werk je nauw samen met je HR collega’s (4) en rapporteer je aan de HR Manager.

Wie ben jij?

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol heb je drive, sensitiviteit en overtuigingskracht nodig.  Je zoekt de samenwerking, en je durft ook te confronteren. Jouw houding is constructief en je denkt mee. Jouw profiel ziet er als volgt uit:

 

  • Je hebt een afgeronde HBO- opleiding (Personeel & Arbeid of vergelijkbaar) en 2-3 jaar ervaring als HR Adviseur;
  • Je hebt affiniteit met een dynamische, resultaatgerichte onderneming (bij voorkeur een productieorganisatie);
  • Je bent positief ingesteld, hands-on, pragmatisch ingesteld en toegankelijk. Je weet met de diverse niveaus in een organisatie te communiceren en hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift;
  • Je bent goed in staat om zelfstandig zaken op te pakken en  je hebt de drive om iets neer te zetten binnen de afdeling;
  • Je hebt goede kennis van AFAS en MS Office;
  • Gezien de verschillende productielocaties die we hebben in Nederland en België (Tilburg, Nuth, Born, Boxtel, Eersel, Barneveld, Amsterdam, Alken (BE) en Oosterzele (BE)), ben je bereid om ± 1-2 keer per week vanaf een van onze vestigingen te werken. Hierbij kun je gebruik maken van een poolauto.

Het gaat hier om een fulltime functie (minimaal 36 uur).

Werken bij Group of Butchers?

Een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team binnen een ambitieus bedrijf. Onze organisatie mag zich de laatste 3 jaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland noemen! Hou je van afwisseling in je werk? Geen dag is bij ons hetzelfde. Uiteraard ontvang je een  goed en marktconform salaris, aangevuld met een eindejaarsuitkering en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Er is ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door het volgen van (interne) opleidingen. Tot slot vieren we graag onze successen met  bijzondere bedrijfsfeesten, een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels.

Let’s make something special!

Solliciteren op de functie van HR Adviseur

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Laat dan je CV en uitgebreide motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Albert Govers (HR Manager) via het telefoonnummer 013-8505920.

Solliciteer

Sponsors

Log in