HR Adviseur

Organisatie: People Inc.
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2651 AV
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2019-01-09 18:11

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

People Inc. heeft voor haar vestiging naast Rotterdam Airport een vacature voor een ondernemende

HR Adviseur
die aan de basis wil staan van de verdere groei van onze onderneming.

People Inc.
People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4.500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan onze producten, onze pragmatische aanpak en duidelijke prijsstelling.

Met ongeveer 30 gespecialiseerde collega’s weten we precies hoe de vraagstukken in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen. Dat laten we dagelijks zien bij onze grote variëteit aan klanten.

Met één van onze producten, Apployed genaamd, maken wij HR-software voor iedere organisatie bereikbaar. Apployed is speciaal ontwikkeld voor het kleinere MKB en benaderbaar via een browser of mobiele app. Op de huidige arbeidsmarkt hebben veel van deze kleinere organisaties, meestal zonder een vaste HR persoon, een groeiende behoefte aan een professionaliseringsslag richting hun medewerkers. Om haar klanten verder te ontzorgen wil People Inc. haar huidige dienstverlening, waaronder salarisadministratie services, verder uitbreiden met inhoudelijke HR services.

Wat houdt de functie van HR Adviseur in?
Als Ondernemend HR Adviseur begin je bij People Inc. met een gedegen inwerktraject waarin je onze producten en werkwijze leert kennen. Na een periode van circa 1 maand zal je samen met het management het inhoudelijke HR dienstverlening pakket verder vormgeven en uiteindelijk lanceren aan haar klanten. Hierbij valt te denken aan;
- de externe personeelsadviseur;
- systematiek van functioneren en beoordelen;
- contracten service;
- HR ondersteuning op locatie.

In eerste instantie zal je deze services zelf verzorgen en het dienstenpakket verder optimaliseren, om uiteindelijk het team verder te kunnen versterken met nieuwe HR dienstverleningscollega’s.

Hiernaast zal je tevens verantwoordelijk zijn voor de interne HR en Recruitment werkzaamheden. Jouw werkzaamheden worden verricht op onze vestiging te Berkel en Rodenrijs, net naast Rotterdam Airport. Je werkgebied betreft heel Nederland.

Deze functie is ideaal als je een aantal jaar als HR Adviseur actief bent geweest in verschillende organisaties en je erachter bent gekomen dat je ambities verder gaan dan alleen HR.

Functie eisen
- hbo werk- en denkniveau;
- 3 tot 5 jaar werkervaring als HR Adviseur in verschillende bedrijven;
- commerciële inslag;
- goede algemene kennis van ICT systemen.

Bovenal vinden wij je persoonlijkheid belangrijk.
- je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- gedreven doorzetter met grote wil om kwaliteit te leveren;
- uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
- je hebt een service gerichte instelling, bent in staat om goed te luisteren en door te vragen om zo inzicht te krijgen in de problematiek van de medewerker en klant;
- je bent in staat om problemen om te zetten in een passende oplossingen.

Wat biedt People Inc. jou?
People Inc. biedt een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto en een pensioenregeling.

Het People Inc. team bestaat uit hardwerkende en gedreven medewerkers. Er heerst een open en ongedwongen sfeer waarin veel wordt gelachen. Men stapt gemakkelijk op elkaar af met vragen en is bereid elkaar te helpen. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en kunnen bijvoorbeeld hun projecten naar eigen inzicht indelen. Er is veel ruimte voor ideeën en initiatieven. Naast een gedegen inwerktraject en coaching on the job behoort het volgen van opleidingen ook tot de mogelijkheden mits relevant en jij hier zelf het initiatief inneemt.

Kortom, een prachtige, ondernemende omgeving waarbinnen je je als professional verder kunt ontwikkelen en met genoeg kansen om passende bevoegdheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra van Balkom op 010-4782878 of via .

Solliciteren op de functie van HR Adviseur
Als je niet kan wachten om te reageren, solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: P&O Consultant, HR Consultant, HR Adviseur, Personeel & Organisatie, P&O Adviseur, Personeelsadviseur, HBO, vacature Rotterdam

Solliciteer

Sponsors

Log in