HR-adviseur

Organisatie: Gemeente Hilversum
Plaats: Hilversum
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1217 JB
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32-36
Ervaring: Medior
Betaling: Schaal 10
Plaatsingsdatum: 2018-12-18 14:29

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode: Nader te bepalen
Reizen verplicht:

Omschrijving

HR-adviseur
Heb je een veerkrachtige persoonlijkheid en sta jij stevig in je schoenen? Weet jij als geen ander verbinding te maken met de business? En wil je vanuit HR graag bijdragen aan de ontwikkeling van de Gemeente Hilversum? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren over organisatievraagstukken. Je bent sparringpartner van het management, waarbij je proactief meedenkt over de te behalen resultaten binnen de organisatie. Je adviseert en ondersteunt de manager in hun rol als integraal manager. Ook ben je als HR-adviseur (mede)verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van het (strategisch) HR-beleid en de speerpunten voor het komende jaar. Daarnaast adviseer je over personele casuïstiek en geef je advies over HR-processen zoals: mobiliteit, beloningsbeleid, werving en selectie en de gesprekscyclus. Je werkt nauw samen met je HR-collega’s om het HR-cluster verder te professionaliseren.

Wij zijn op zoek naar een HR-adviseur met een echte hands-on mentaliteit. Een collega met een energieke, flexibele en veerkrachtig persoonlijkheid die zelfstandig kan werken. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en tegelijk ook weet mee te bewegen met de dynamiek van onze organisatie. Je kunt goed omgaan met verschillende belangen en als professional geef je deskundig advies waarbij je vanuit verschillende perspectieven komt tot de best passende oplossing.
Is deze functie je op het lijf geschreven en herken jij je in dit profiel? Ga dan deze mooie uitdaging met ons aan! Wij kijken uit naar je cv en motivatiebrief.

Kennis en ervaring

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting HRM.
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie (pre).
  • Je hebt ruime ervaring met organisatie- en cultuurveranderingen en weet verschillende interventietechnieken toe te passen.
  • Je bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en recente ontwikkelingen op het HR-vakgebied.
  • In staat om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en daarvoor (samen met anderen) adequate oplossingen te vinden.
  • Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.
  • Je bezit uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.


Daarnaast ben je

  • Proactief, klantgericht en heb je een kritische houding.
  • Innoverend en weet je anderen te enthousiasmeren.
  • Stressbestendig en sta je stevig in je schoenen.


De Gemeente Hilversum
Als gemeente zetten we ons maximaal in voor onze inwoners en bedrijven. We zorgen voor een beter Hilversum waar signalen vroeg gehoord worden. We luisteren aandachtig naar vraagstukken die burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We antwoorden met één mond. Zodat niemand van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Jij krijgt daarbij alle ruimte om actief verschil te maken.

Het team
Als HR-adviseur werk je op de afdeling Interne Advisering binnen het team Organisatie Ontwikkeling. Het team bestaat naast HR uit Inkoop en Informatiemanagement. Aan flexibiliteit en teamwork hechten wij veel waarde. Je werkt nauw samen met je HR-collega’s en collega’s van de personeels- en salarisadministratie. Als HR-adviseur lever je een actieve bijdrage aan de realisatie van de organisatiedoelen. Als HR-adviseur ben jij de linking-pin tussen HR en de business.

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een functie voor 32-36 uur per week. Daarbij hoort een salaris van maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Startdatum in overleg: 1 maart is de richtdatum.

Bovendien biedt de gemeente Hilversum prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo is er de mogelijkheid om flexibel te werken en krijg je bovenop het genoemde salaris 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget kun je uit laten betalen of kun je inzetten voor verschillende doeleinden. Ook biedt de gemeente Hilversum een grote variëteit aan opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan zowel organisatie- als persoonlijke en professionele ontwikkeling, bouw je pensioen op bij het ABP en heb je de keuze om deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op https://www.hilversum.nl/Home/werkenbij.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de sollicitatieprocedure bel gerust even met Ciska Koenis (Teammanager Organisatie Ontwikkeling a.i.) bereikbaar via: 035-6292736 of 06-10443022 of Navien Doerga (Corporate Recruiter) bereikbaar via: 035-6292977 of 06-30315869.

Solliciteren?
Dan zien wij jouw motivatie en cv graag online vóór 7 januari 2019 tegemoet via het online sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 15 en 22 januari 2019.

Een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in