HR Adviseur

Organisatie: D&B The Facility Group
Plaats: Amstelveen
Afdeling: HR
Provincie:
Postcode: 1186 mj
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32
Ervaring: Medior
Betaling: Salarisindicatie ligt tussen de €3100.- en €3450.- bruto per maand.
Plaatsingsdatum: 2018-12-11 13:54

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur|HR Business Partner
Opdrachtperiode: Onbepaalde tijd
Reizen verplicht: Standplaats Amstelveen

Omschrijving

Geef jij het HR advies op maat waar wij naar op zoek zijn? Kan jij goed luisteren en weet jij de vertaalslag te maken naar een passend advies? Ben jij accuraat en ijzersterk in communiceren naar zowel onze medewerkers in de operatie als naar de leidinggevenden binnen jouw aangewezen businessline? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe HR Adviseur!

D&B The Facility Group is de meest vooruitstrevende facilitaire dienstverlener van Nederland. Met haar integrale facilitaire services levert zij een unieke bijdrage aan de realisatie van een toonaangevende (werk)omgeving bij opdrachtgevers in het topsegment van de Nederlandse kantorenmarkt. De hedendaagse werkomgeving heeft een grote invloed op onderwerpen als organisatie-imago, medewerkerstevredenheid en gezondheid. Bovendien blijkt een aantrekkelijke werkomgeving essentieel bij het aantrekken en boeien van toptalent.

HELEMAAL OP JE PLEK:

D&B heeft de wens om beheerst te groeien, waarbij onze 5 STAR dienstverlening leidend is. Dit is ook integraal onderdeel van onze strategie. Niet alleen omdat wij de beste willen zijn, maar omdat groei dynamiek oplevert, doorgroeimogelijkheden creëert voor onze mensen en ons uitdaagt om telkens weer innovatief en vernieuwend te zijn. Vanwege onze groeiambities zijn wij per direct op zoek naar een HR Business Partner.
• Jij rapporteert aan de HR Coördinator;
• Jij staat veel in contact met onze performance managers en medewerker uit de operatie;
• Jij ontvangt functionele aansturing en coaching van de HR Coördinator.

DIT DOE JIJ:

Als HR Adviseur ben jij de bewaker van het personeelsproces van jouw businessline (tussen de 200 tot 300 medewerkers). Jij bent het aanspreekpunt voor performance managers uit de operatie en staat veel in contact met collega’s uit jouw businessline. Andere taken en werkzaamheden zijn onder andere:
• Adviseren omtrent de tactische meer jaren resourceplanning;
• Adviseren over de uitvoering van het HR-beleid en de toepassing van de HR instrumenten;
• Begeleiden, coördineren en adviseren in het gehele operationele proces van in-, door-, en uitstroom van medewerkers;
• Plaats nemen in projectgroepen t.b.v. specifieke HR vraagstukken;
• Adviseren van leidinggevenden over specifieke HR-gerelateerde vraagstukken zoals CAO, arbeidsvoorwaarden, W&S, loopbaanbeleid, verzuim etc.;
• Signaleert en analyseert de effectiviteit van HR processen en komt met ideeën en suggesties om de HR processen en het HR beleid verder te optimaliseren;
• Verzorgt de aanlevering van informatie omtrent mutaties aan HR Support.

DIT BEN JIJ:

Jij bent adviserend en coachend ingesteld. Het is voor jou belangrijk dat de medewerkers goed op de hoogte worden gebracht van actuele zaken. Jij bent een verbinder met sterke sociale vaardigheden die met passend advies komt. Daarnaast heb jij:
• HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal vier jaar relevante werkervaring, liefst in de dienstverlenende branche;
• Kennis van Arbeidsrecht, WOR, ARBO- en sociale wetgeving (must);
• Ervaring in gebruik en toepassing van PC-applicaties;
• Kennis van personeelsinformatiesystemen (must);
• Kennis van de CAO schoonmaak, catering / horeca.

DIT KRIJG JIJ VAN ONS:

Wij bieden jou een geweldige werkomgeving op Gondel 1 te Amstelveen. De faciliteiten in het pand zijn strak geregeld en je komt samen te werken met super leuke collega’s. De functie betreft een fulltime dienst verband, salarisindicatie ligt tussen de €3100.- en €3450.- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij jou een bonusregeling en 25 vakantiedagen. Jij kan jezelf ook blijven ontwikkelen door de toegang die je krijgt tot ons online platform waar je meer dan 100+ cursussen en trainingen kan volgen. Hierdoor krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen baan een richting op te duwen die jou optimaal in jouw kracht brengt.

KOFFIE?

Of de functie van HR Business Partner iets voor jou is? ‘’Zeker weten!’’ Top, wat nu? Stuur jouw CV in combinatie met een motivatiebrief toe en geef daarin aan waarom jij geschikt bent voor deze functie.
Tot snel.

Yvette IJsbrandy
HR Executive

Solliciteer

Sponsors

Log in