HR Adviseur

Organisatie: TriviumMeulenbeltZorg
Plaats: Almelo
Afdeling:
Provincie: Overijssel
Postcode: 7602 PV
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 t/m 36 uur
Ervaring: Medior
Betaling: max.€ 4.021,18
Plaatsingsdatum: 2018-12-24 12:51

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: Advies / Consultancy
Specialisatie: Loopbaancoaching|HR Adviseur|Loopbaanbegeleider
Opdrachtperiode: vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Adviseur HRM

Wegens de groei van TMZ, zijn wij voor de uitbreiding van de afdeling HRM op zoek naar een gemotiveerde en proactieve allround Adviseur HRM, die binnen een vooruitstrevende en ondernemende zorgorganisatie aan de slag wil!

Wat wil jíj?
TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. De TMZ Academie speelt daarin een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijk je wat de Academie jou te bieden heeft.

Wat ga jij doen?
Samen met collega’s en leidinggevenden draag je zorg voor de verdere ontwikkeling en uitvoering van het HRM-beleid. Jij bouwt zowel een goede werkrelatie op met de leidinggevenden in de regio’s als ook met externe partijen. In het ondersteunen en adviseren van leidinggevenden en management ben je pragmatisch, integer, dienstverlenend en verbindend. In gesprek met onze medewerkers ben jij mensgericht, empathisch, geduldig en hulpvaardig.

Je werkt nauw samen met collega’s Leren & Ontwikkelen en Kwaliteit voor een optimale uitvoering en verdere ontwikkeling van het personeelsbeleid. Jij draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het strategische partnerschap binnen de organisatie en Teams Voor Persoonlijke Zorg.

Waar?
Locatie: Almelo, Borne en omstreken
Aantal uur: 36 uur per week

Wie ben jij?
Jij bent beleidsmatig goed onderlegd, hebt strategisch inzicht en een heldere blik op de toekomst. Jij hebt een verbindende rol binnen het team en de organisatie. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor.

Als ervaren HR professional met aantoonbare affiniteit voor veranderprocessen binnen organisaties, ben jij een sparringpartner voor je HR collega’s en je interne klanten. Naast de operationele HR vraagstukken, kun je organisatievraagstukken naar TMZ-brede thema’s vertalen.

Vanzelfsprekend heb jij kennis van de inzet van moderne HRM instrumenten en relevante wet- en regelgeving. Jij beschikt over goede communicatieve- en adviesvaardigheden. Daarnaast kun jij verbinding leggen tussen operationeel, tactisch en strategisch (HRM) beleid.

Jij beschikt over een HBO diploma HRM / Personeel & Arbeid en bent toe aan de derde of vierde stap in jouw carrière. Jij hebt ruime ervaring als Adviseur HRM en hebt affiniteit met de zorg.

Wat bieden wij?
• Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT;
• Salaris FWG 55 (max.€ 4.021,18 bij een fulltime dienstverband);
• Een werkomgeving waarin een open cultuur heerst en samenwerking centraal staat;Flexibiliteit in de verdeling van jouw werkuren. Jij beheert jouw eigen agenda;
• Aantrekkelijke overige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, korting op verzekeringen bij verschillende verzekeraars en een bijdrage voor duurzame inzetbaarheid bijvoorbeeld in sport en bewegen.
• Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

De afdeling HRM bestaat nu uit een Leidinggevende HRM, twee Adviseurs HRM en een Recruiter.

Uit de procedure in oktober / november 2018 is helaas geen match ontstaan met één van de kandidaten. Wij vinden deze match belangrijker dan snelheid, vandaar dat wij graag opnieuw uitkijken naar een nieuwe HRM collega in ons team. Sollicitanten uit deze eerdere procedure worden om deze reden vriendelijk verzocht niet opnieuw te reageren.

Interesse?
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie jij vernieuwing en verandering als een kans om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor meer informatie kun je contact opnemen via nummer 0900-2 453 453. Vraag dan naar Robert Inkelaar (Adviseur HRM) of Martine Meester (Adviseur HRM).Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via de 'Solliciteer' button. Dat kan tot 13 januari 2019. Wij reageren zo snel mogelijk.De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag middag 16 januari (eerste ronde) en dinsdag middag 22 januari (tweede ronde).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in