HR Adviseur

Organisatie: Wasco Holding B.V.
Plaats: Twello
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 7391 AL
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-12-04 11:23

Categorie:
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 450 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Mede door onze 35 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen wij verder uitbouwen met als doel om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.

HR Adviseur (m/v)
Een stevige persoonlijkheid met een bewezen kennis van HR

Je moet wel wat meebrengen om binnen ons team aan de slag te gaan.
Binnen Wasco is HR integraal onderdeel van het beleid. De mensen die hier werken, maken onze organisatie en als HR Adviseur heb jij oog voor zowel de mens- als de organisatiekant. Onze interne klant staat voorop. Dat betekent dat je continu op zoek bent naar de vraag achter de vraag. Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en consequenties van je handelen en overziet deze. En met zoveel verschillende mensen en vragen waarmee je in aanraking komt, zit flexibiliteit in je genen. Je bent goed in het concreet maken van zaken en gaat er hands on mee aan de slag. Tegelijkertijd ben je in staat een gedegen analyse te maken en een vraagstuk naar een hoger niveau te brengen. Wasco is volop in beweging, dat vraagt om HR beleid wat passend is voor nu, maar zeker ook al geschikt is voor morgen. In deze brede rol draag je onder andere zorg voor Health and Safety, Verzuim, Recruitment en alles wat daar tussen zit. Het gaat hierbij om een zeer gedifferentieerd pakket, variërend van advies over Duurzame Inzetbaarheid als ook het adviseren bij complexe personele vraagstukken.

Je maakt deel uit van een ambitieus HR team dat bijdraagt aan de investering in de ontwikkeling van onze medewerkers en altijd oog heeft voor de organisatorische context. Jij bent van nature proactief, hebt gedegen kennis van het HR vakgebied. Je durft zowel gevraagd als ongevraagd gefundeerd advies te geven. In deze dynamische functie binnen een toekomst gerichte afdeling kom jij optimaal tot je recht.

Waaraan voldoet deze HR Adviseur?
- Aantoonbaar HBO- werk en denkniveau op gebied van HR;
- Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
- Kennis van en ervaring met het geven van advies;
- Ervaring met geautomatiseerde HR systemen;
- Je bent accuraat, proactief en hebt een klantgerichte instelling;
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en je beheerst zowel Nederlands als - - - Engels goed in woord en geschrift;
- Je bent enthousiast, flexibel en resultaatgericht.

Wij bieden:
Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Twello.

Enthousiast?
Je kunt via onze sollicitatiepagina rechtstreeks reageren op deze functie: http://wasco.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/118203 
Vul jouw gegevens in op het invulformulier en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee.

Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Monique Valkenburg-Kok, HR Manager, op telefoonnummer 06-43823410.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Doe vooral geen moeite, wij vervullen deze vacature graag zelf.

HR Adviseur, Wasco Holding B.V.

Solliciteer

Sponsors

Log in