HR Adviseur

Organisatie: Universal Music
Plaats: Baarn
Afdeling:
Provincie: Utrecht
Postcode: 3740 AA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 40 uur per week
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-04-16 10:17

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ben jij een HR professional die graag in de entertainmentwereld aan de slag wil gaan? Ben je een allrounder in het vakgebied en vind je het leuk om je bijdrage te leveren aan het continu verbeteren van onze dienstverlening naar onze organisatie en medewerkers?

Wij zijn voor onze Universal Music locatie in Baarn op zoek naar een

HR ADVISEUR
Minimaal 32 uur per week

Support in de dagelijkse operatie | zelfstandig uitvoeren van projecten

Wat ga je doen als HR Adviseur?
We zijn nu een team van 2: een HR Director die fungeert als sparringpartner voor Directie/Management en zich hoofdzakelijk bezighoudt met projecten, proces- en organisatieverbeteringen. Hij wordt ondersteund door de HR Coördinator, die zich voornamelijk stort op de dagelijkse gang van zaken en de (salaris)administratie. Het werk dat er nu ligt, is echt teveel voor ons. We zoeken dus een collega die ons kan verlichten: zowel bij de dagelijkse gang van zaken, als ook bij het zelfstandig oppakken en uitvoeren van projecten.

De taken en verantwoordelijkheden:
Ondersteuning bieden in de dagelijkse operatie en zelfstandig uitvoering geven aan processen, projecten, adviezen en innovaties. Het pakket is (mede) afhankelijk van de interesses en competenties van de kandidaat, maar kan bestaan uit:

 • Arbeidsvoorwaarden (we hebben een eigen cao waar we samen met de Ondernemingsraad verbeteringen in aanbrengen);
 • Advisering richting management (bijvoorbeeld op het gebied van verzuim en werving & selectie);
 • Arbeidsmarktcommunicatie: kijk jij op innovatieve en creatieve wijze naar ons wervingsvraagstuk in de huidige arbeidsmarkt?;
 • ARBO (we hebben een PMO-commissie die naar aanleiding van de RI&E bezig is met het nog beter maken van de arbeidsomstandigheden);
 • Collectieve trainingen (van bedenken tot het organiseren en communiceren; dit soort projecten kunnen van begin tot eind van jou zijn);
 • Updates maken van dikke boekwerken zoals bedrijfsregelingen, noodplannen en andere HR-gerelateerde documenten;
 • Functiebeschrijvingen maken en bijhouden;
 • Beantwoorden van (eerstelijns) vragen vanuit de organisatie (medewerkers);
 • Bij afwezigheid van de HR coördinator administratieve ondersteuning bieden zodat continuïteit geboden kan worden (opstellen arbeidsovereenkomsten, (salaris)mutaties verwerken etc.).

Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende kenmerken:

 • Iemand die het HR vak leuk vindt en ervaring heeft met advisering en het uitvoeren van diverse HR projecten;
 • Dit kan aantonen door een Hbo-opleiding (HRM of Personeelsmanagement) en circa 5 jaar ervaring heeft in een soortgelijke adviesfunctie;
 • Je spreekt, schrijft en leest vloeiend Nederlands en Engels;
 • Gezien de functie en de branche: hands-on, energiek, resultaatgericht en iemand die graag signaleert, oppakt en afrondt;
 • Gezien de werkdruk: iemand die al jaren volledig zelfstandig HR projecten draait. We zijn gewoon eerlijk: er is weinig tijd voor intensieve begeleiding, dus realiseer je goed wat er van de HR Adviseur gevraagd wordt;
 • Muziekliefhebber;
 • Iemand die een klik heeft met ons en hetzelfde denkt over ons vakgebied. Wil je samen met ons een nieuwe richting inslaan, dan maken we graag kennis met jou!

Universal Music biedt
This might be the best job ever: een afwisselende functie in het allerleukste vakgebied in het hart van een internationale, creatieve en informele organisatie. Universal Music heeft een eigen, unieke cao waarin prima arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd (marktconform salaris, een uitstekende pensioenregeling; maar ook unieke regelingen met betrekking tot bijvoorbeeld verlof, concerten en muziekdiensten!). Het marktconforme salaris voor deze functie is sterk afhankelijk van jouw achtergrond en werkervaring, maar ligt ergens tussen de € 2.500,- en € 4.500,- bruto per maand (bij een fulltime dienstverband).

Onze organisatie, Universal Music Group omarmt de toekomst en speelt in op de veranderingen binnen de muziekindustrie om zodoende artiesten en hun muziek op de best mogelijke wijze te kunnen vertegenwoordigen. Ook zet zij alle nieuwe kennis en mogelijkheden in om de muziekliefhebbers in Nederland zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen met alles wat met goede muziek te maken heeft. Daarmee is Universal Music een bepalende speler binnen de muziekindustrie.
Universal Music is gevestigd in ruim 70 landen en valt onder de Vivendi groep, een grote internationale groep op het gebied van media, communicatie en entertainment, en vertegenwoordigt een keur aan bekende internationale labels.

Solliciteren op de functie van HR Adviseur
Ben je enthousiast en pas je in het profiel van de ideale kandidaat? Mail dan jouw sollicitatie uiterlijk 13 mei 2018 via onze sollicitatiepagina (ter attentie van Kees Jan Willeboordse, Director HR).
Als jij ons overtuigt, nodigen we je uit om te kijken of die klik er is en of we dezelfde richting op gaan!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in