Ervaren hands-on P&O adviseur voor Zorg Thuis

Organisatie: Sensire
Plaats: Varsseveld
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 7051 DA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 32 t/m 36 uur
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-01-09 16:32

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: HRM|Advies / Consultancy
Specialisatie: HR Adviseur|Personeel en Organisatie Adviseur
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Ervaren hands-on P&O adviseur voor Zorg Thuis

Werkveld: Management & Ondersteuning
Standplaats: Varsseveld
Uren per week: 32 - 36 uur

Wat voor P&O adviseur zoeken wij?
Een P&O adviseur die niet een klassieke P&O staf- adviesrol wil uitvoeren, maar juist eentje die ook juist hands on uitvoering wil geven aan actuele P&O thema’s. Je werkt daarom dicht op de zorgteams, signaleert P&O thema’s en gaat daar actief mee aan de slag. Jouw werkterrein focust zich binnen jouw eigen regio op de teams als geheel (50 teams) alsook op de complexere casuïstiek die zich binnen deze teams voordoen (600 medewerkers). Je hebt hierbij oog voor het welzijn en de belangen van de individuele medewerker alsook voor de dynamiek die binnen een zelfstandig werkend team aanwezig is. De ervaring leert dat dit een uitdagend, complex en dynamisch speelveld is, dus je moet wel van een beetje uitdaging houden. Je houdt hierbij het zelfstandige karakter van de teams en de teamdynamiek in het oog en maakt steeds een bewuste afweging tussen adviseren, ondersteunen en faciliteren. Enige stijlflexibiliteit is daarom wel een vereiste. Mede door de afwezigheid van operationeel management binnen onze organisatie.

Met wie werk je samen?
Je werkt continue en nauw samen met andere P&O collega’s. Samen vormen jullie een jong, fris en hoog opgeleid P&O team voor Zorg Thuis. Jouw collega’s zijn zowel generalisten als specialisten. Door de omvang van onze organisatie hebben we specialisten op het gebied van Arbo & Verzuim, Leren & Ontwikkelen en Recruitment. Thema’s binnen deze domeinen pak je dus in samenwerking met deze specialisten op. Omdat we een mens-intensieve organisatie, bestaan 80% van de totale kosten uit personele kosten. Vanuit dit perspectief werk je ook nauw samen met de collega’s van Financiën & Control. Samen bewaken jullie de financiële en formatieve kant van het P&O domein van Zorg Thuis. De samenwerking verloopt soepel en samen worden er mooie resultaten neergezet.

Wie ben jij?
Tja, een schaap met meer dan vier poten. Jij bent een doener die ook denkt. Jij weet het overzicht te houden in de operationele dynamiek en hectiek. Je bent signalerend, diagnosticerend maar vooral ook acterend. Jij bent probleemoplossend, maar je bent tegelijk in staat om de aap niet op je schouder te zetten, maar in het team/bij de medewerker te laten waar dat gepast is. Je helpt wel, maar neemt niet per definitie over. Daarnaast ben je pro-actief, werk je zelfstandig, schroom je niet om veranderingen door te voeren als het beter kan en ben je ook qua persoonlijkheid en qua communicatie stevig bepakt en bezakt.

Jouw professionele achtergrond ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

 • HBO werk- en denkniveau met een relevante HBO opleiding op het gebied van HRM, Bedrijfskunde of iets wat daar in de buurt komt;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke P&O functie;
 • Actuele kennis van ontwikkelingen op het gebied van zowel de harde als de zachte kant van P&O (o.a. arbeidsrecht, wet- en regelgeving, HRM trends);
 • Aantoonbare ervaring in het begeleiden van zowel teamvraagstukken als complexere individuele casuïstiek;
 • Affiniteit met HR analytics(data);
 • Bedreven in het planmatig en doelgericht werken;
 • Zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een professioneel walhalla. Je krijgt veel vrijheid én mogelijkheden om zaken op te pakken, maar we vragen ook het nodige van je. We zijn niet bepaald een grijze-muizen-overheadafdeling binnen een zorginstelling. Geld. Wij hebben wel rekening te houden met de CAO VVT. Dat betekent wel genoeg vrije dagen en een eindejaarsuitkering.
 • Secundair pakket. We maken je digitaal in de breedste zin van het woord en zorgen ook dat je kennis up to date blijft via opleidingen.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je regelmatig vergeet dat je aan het werk bent. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open en proberen we zo veel mogelijk werkelijkheid te laten worden. Je moet ze alleen wel zelf bedenken.
 • Standplaats is Varsseveld. Maar je zit een groot deel van de tijd op de wijklocaties jouw de regio. Filetechnisch zeer aantrekkelijk want in de Achterhoek rijdt het lekker door; hooguit even achter een trekker, maar dat geeft je de gelegenheid om te genieten van de mooie omgeving.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden. Heb je nog een vraag? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in