Employee Payroll

Organisatie: Renewi
Plaats: Lommel
Afdeling:
Provincie:
Postcode: 3920
Land: België

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO|HBO
Uren: 36 t/m 40 uur
Ervaring: Medior
Betaling: Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket
Plaatsingsdatum: 2017-11-24 11:53

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Payroll
Specialisatie: Salarisadministrateur
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Is salarisadministratie jouw kracht? Dan hebben we 2500 medewerkers die op jou wachten! Voor onze afdeling HR Support gevestigd te Lommel zijn wij op zoek naar een:

Employee Payroll, 32 uur tot 40 uur per week
(standplaats Lommel, België, ca 15 km van de Nederlandse grens)

Team Payroll NL: jouw nieuwe collega’s?
De afdeling HR Services maakt onderdeel uit van het Shared Service Center in Lommel en met 130 collega's verzorgt zij de gehele (financiële) administratie voor ca 4150 medewerkers. Jij komt terecht in het team Payroll dat samen met 9 collega’s verantwoordelijk is voor de salarisadministratie voor Renewi bedrijven in Nederland. Jouw team vormt samen met de teams Payroll BE en HR Support de afdeling HR Services met totaal maar liefst 26 leuke collega’s!

Wat is jouw uitdaging als Employee Payroll?
Dankzij jou ontvangen 2500 medewerkers op tijd hun juiste salaris! Dit komt omdat jij verantwoordelijk bent voor alle werkzaamheden in de salarisadministratie. Je weet de werkzaamheden intern af te stemmen met jouw collega’s en de HR afdeling en extern blijf je up to date over salaris gerelateerde onderwerpen.

Hoe zorg jij dat de salarisadministratie op rolletjes loopt?
• Je voert alle taken die verband houden met de salarisverwerking correct en tijdig uit en voert deze door in het HR systeem.
• Je genereert en controleert documenten ten behoeve van de financiële administratie.
• Je controleert je eigen werk en ook dat van collega’s volgens het 4 ogen principe en draagt bij aan de uitvoering van key controls.
• Je bent vraagbaak voor medewerkers, leidinggevenden en HR collega’s en geeft advies met betrekking tot alle aspecten van de verloning.
• Je bewaakt de juiste toepassing van CAO/interne regelingen en HRM-procedures en voert deze uit.

Ervaren met de Nederlandse payroll systematiek: dat ben jij als onze Employee Payroll!
• Jij bent een afgestudeerde MBO+ of HBO’er met relevante opleiding op het gebied van salarisadministratie (PDL/VPS) met relevante werkervaring in salarisadministratie.
• Je woont op een goed bereisbare afstand van Lommel en kunt reizen met een auto.
• Je hebt kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving.
• Je hebt ervaring met het werken met een HR systeem en geautomatiseerde werkprocessen, bij voorkeur kennis van ADP Workforce.
• Je bent bedreven in het gebruik van Excel.

Ook zien we graag dat je je goed kunt uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk. Je draait je hand niet om voor een goede planning. In perioden van hectiek houd je je hoofd koel en blijf je in oplossingen denken. Je vindt het vanzelfsprekend integer om te gaan met vertrouwelijke gegevens en om altijd je beste beentje voor te zetten. Je bent servicegericht en bovenal ben je een positief ingestelde persoonlijkheid die zin heeft om samen met ons een mooie klus te klaren!

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris en secundair arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. Onze sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen.

Zin om het samen met ons aan te pakken?
Reageer dan direct via de 'Solliciteer' button. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Petra Cuijten via 06-13803959.

Gelijke kansen vinden we belangrijk. Daarom nodigen wij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die voldoen aan de functie-eisen ook uit te reageren.

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd..

Solliciteer

Sponsors

Log in