Directie-Assistent

Organisatie: Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind
Plaats: Amsterdam
Afdeling:
Provincie: Noord-Holland
Postcode: 1091 GS
Land:

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 24-28
Ervaring: Medior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2021-03-01 12:01

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Overig
Specialisatie:
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

Directie-Assistent

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind is al 70 jaar hét goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap. Vaak is hun handicap niet het grootste probleem; dat ze eenzaam zijn is het ergst. Wij maken speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk, zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen, vrienden maken. Ons doel: Geen kind zonder vriendjes! Ons werk kunnen we doen dankzij de steun van 50.000 donateurs en 11.000 vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar een:

Directie-Assistent

(24-28 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 5 dagen)

Wij zijn ambitieus. We willen het probleem van de (sociale) eenzaamheid bij kinderen met een handicap oplossen!

Ter ondersteuning van de directeur-bestuurder zoeken wij een directie-assistent. Ben jij een ster in plannen en organiseren, ben jij het persoonlijke aanspreekpunt van onze directie en hou je graag het overzicht over een groot aantal lopende zaken? Dan ben jij misschien de veelzijdige directie-assistent die wij zoeken!

Wat ga je doen als Directie-Assistent?

Onze directie-assistent is de rechterhand van de directie bij dagelijkse werkzaamheden en zorgt onder andere voor het agendabeheer. Je vervult het secretariaat van de Raad van Toezicht en bent aanwezig bij de vergaderingen (5 per jaar). Je coördineert HR-zaken zoals de personeels- en salarisadministratie, ziekteverzuim, ARBO, integriteitsbeleid, het interne scholingsaanbod en je onderhoudt het contact met de externe HR-functionaris. Daarnaast beheer je MS Teams binnen onze organisatie. Bij drukte geef je ondersteuning aan Frontoffice.

Wat breng je mee?

Je hebt sterke vaardigheden op het gebied van plannen en organiseren. Vanuit een dienstverlenende instelling kun jij zorgvuldig, accuraat, discreet en loyaal ondersteuning bieden aan de directie.

We zoeken een enthousiaste teamspeler -met of zonder handicap- met:

Minimaal HBO werk- en/of denkniveau (secretaresseopleiding is een pré)
Ervaring met secretariaatswerkzaamheden en administratieve processen
Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
Goede beheersing van Office 365® tools
Affiniteit met en kennis van HR-zaken
Wat biedt de NSGK jou?

Een leuke en uitdagende functie binnen een betrokken en hecht team in een fijne en toegankelijke werkomgeving en flexibiliteit om ook vanuit huis te werken. Een functie met verantwoordelijkheid en mogelijkheden je te ontwikkelen. Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar (met uitzicht op een vaste aanstelling) met goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris passend bij jouw ervaring (maximaal € 3.642,59 op basis van een 36-urige werkweek en een 13e maand).

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Henk-Willem Laan of Kim Eskes via 020 679 1200 of .

Solliciteren op de functie van Directie-Assistent

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae uiterlijk 18 maart 2021 via onze sollicitatiepagina t.a.v. Kim Eskes. De eerste gesprekken vinden plaats op 22 maart.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Directie assistent, Managementassistent, Secretarieel Medewerker, Secretaresse, Administratief, Office Assistent

Solliciteer

Sponsors

Log in