Corporate Recruiter Zorg

Organisatie: Sensire
Plaats: Varsseveld
Afdeling:
Provincie: Gelderland
Postcode: 7051 DA
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO
Uren: 28 t/m 36 uur
Ervaring: Medior
Betaling: FWG 55
Plaatsingsdatum: 2017-08-23 10:24

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Recruitment
Specialisatie: Recruiter
Opdrachtperiode: Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Reizen verplicht:

Omschrijving

Personeel gezocht!! Op dit moment een hot item binnen de zorg. Daarom is recruitment, in de breedste zin van het woord, één van de expertisegebieden waar we op gaan uitbreiden binnen onze P&O afdeling. Vind jij het een uitdaging om in deze schaarse markt toch dié match te vinden die we zoeken? Ben je in staat om daar de nodige creativiteit op toe te passen zodat jij de spelden in de hooiberg toch weet te vinden? Heb je een brede blik zodat je ook dié potentiële (zij)instromers weet te bereiken en ze weet te verleiden voor een opleidingsplaats en loopbaan binnen de zorg. En weet je je te verplaatsen in de brede doelgroep, bestaande uit diverse generaties, zodat jij weet wat zij zoeken? Ja?! Dan zoeken wij elkaar!

Creatieve en resultaatgerichte Corporate Recruiter / Arbeidsmarktspecialist Zorg

Wat ga je doen? Of beter gezegd waar moet je van houden? Als recruiter ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van professionals voor Sensire, met een sterke focus op zorgfuncties. Maar ook managementposities en kantoorfuncties recruiten we zo veel mogelijk zelf. Je doel is zo effectief en efficiënt mogelijk een goede match te realiseren voor zowel de kandidaat als de organisatie.

 • Je volgt arbeidsmarktontwikkelingen voor de diverse doelgroepen en je weet als geen ander hoe je de geschikte kandidaten kunt bereiken. Je profileert je als een echte ambassadeur van Sensire op de arbeidsmarkt. Dit doe je zowel via direct contact als via de digitale wereld.
 • Je hebt een visie op de inzet en effectiviteit van de verschillende wervingskanalen en sluit daarbij op een creatieve manier aan op de doelgroepen. Je weet wat ze willen en zoeken, maar belangrijker nog waar ze mee te verleiden zijn.
 • Netwerken en hunten is voor jou dagelijkse kost. Je gaat actief de markt op. Je zoekt en screent kandidaten via verschillende kanalen en het eigen netwerk. Tevens zorg je voor de opbouw van een talentenpool voor toekomstige vacatures.

Wie ben jij
Je hebt de regie over het gehele recruitment-proces en bent bereid er alles aan te doen om professionals een aangename sollicitatie ervaring te bieden. Je bent zelfstartend, resultaatgericht en krijgt energie van het behalen van resultaten. Je kunt snel schakelen, bent stressbestendig, kritisch, flexibel en communicatief goed onderlegd. Kortom je bent een sparringpartner binnen jouw vakgebied voor de teams en naaste P&O-collega’s.

Hoe ziet jouw professionele achtergrond er uit?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Je kunt mooie voorbeelden geven van wervingstrajecten die je succesvol hebt uitgevoerd;
 • Ervaring met het werven van zorgprofessionals is een plus;
 • Je bent volledig op de hoogte van de laatste trends op het vakgebied van recruitment;
 • Je hebt ervaring met het actief benaderen van de juiste potentiële kandidaten voor de organisatie;
 • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met het opzetten van wervingsplannen en hebt uitstekende kennis van werving via social media en andere digitale kanalen.

Wij bieden

 • Een professioneel walhalla. Je krijgt veel vrijheid én mogelijkheden om zaken op te pakken, maar we vragen ook het nodige van je. We zijn nou niet bepaald een grijze-muizen-overheadafdeling binnen een zorginstelling, maar een fris en ambitieus serviceteam. Dat betekent ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open en proberen we zo veel mogelijk werkelijkheid te laten worden. Je moet ze alleen wel zelf bedenken. Kortom uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je regelmatig vergeet dat je aan het werk bent (28/32 uur in 4 dagen / of 36 uur in 5 dagen). Dagen en tijden doen we in overleg.
 • Geld. Wij hebben wel rekening te houden met de CAO VVT, maar de beloning zal passen bij de ervaring en kennis die je mee brengt. Wij belonen gewoon goed en marktconform. en uiteraard een secundair pakket. We maken je digitaal in de breedste zin van het woord en zorgen ook dat je kennis up to date blijft via opleidingen;
 • Standplaats is Varsseveld. File technisch zeer aantrekkelijk. Ook vanuit het midden van het land (Utrecht – Varsseveld = 1 uur)! Je staat onderweg niet stil.
 • Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden. Heb je nog een vraag? Neem dan even contact op met Peter Geleedst, Recruiter, telefoon 06-10672845.

Interesse?
Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in