Corporate Recruiter Onderwijs

Organisatie: SCOH
Plaats: Den Haag
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2517 AN
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: MBO|HBO
Uren: 24 uur per week
Ervaring: Junior
Betaling:
Plaatsingsdatum: 2018-09-09 10:44

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Open
Functiegebied: Recruitment
Specialisatie: Recruiter
Opdrachtperiode:
Reizen verplicht:

Omschrijving

De Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH) beheert 29 scholen voor basisonderwijs, 4 scholen voor speciaal (basis) onderwijs, een school voor praktijkonderwijs en 22 peuterspeelzalen in de gemeenten Den Haag en Rijswijk. De SCOH beschikt over een professioneel stafbureau en een servicebureau.

Het bestuur van de Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden komt graag in contact met enthousiaste en inspirerende kandidaten voor de functie van

Corporate Recruiter Onderwijs
24 uur per week

SCOH zoekt voor de eigen organisatie een recruiter. De recruiter ondersteunt de schooldirecteuren in het vinden van de juiste kandidaten voor leerkrachtvacatures en is gesprekspartner voor leerkrachten die aan de slag willen bij de SCOH. Je weet gemakkelijk de doelgroep aan te spreken en te enthousiasmeren. Je beheert moeiteloos meerdere vacatures tegelijk, je weet de juiste match te maken en je onderhoudt contacten met alle stakeholders.

Wat ga je doen als Corporate Recruiter Onderwijs?
Als recruiter ben je hét aanspreekpunt voor de schooldirecteuren, als het gaat om de werving en selectie van leerkrachten voor structurele vacatures of vacatures voor langdurige vervanging. Je bent permanent op zoek naar goede leerkrachten voor de SCOH. Met de schooldirecteur overleg je over het profiel voor specifieke vacatures en stel je de advertentietekst op. Vervolgens ga je op zoek naar de juiste persoon voor de functie. Je gaat actief op zoek naar de doelgroep om nieuwe medewerkers te selecteren. Je maakt gebruik van slimme, succesvolle wervingsinstrumenten. Je zet je netwerk in om SCOH te profileren als goede werkgever en interessante organisatie om voor te werken.
Je voert sollicitatiegesprekken met potentiële kandidaten. Zowel tijdens het wervings- en selectieproces als daarna, onderhoud jij namens SCOH contact met de kandidaten.
Je weet leerkrachten te boeien en binden aan SCOH.
Zo nodig zet je wervingsopdrachten uit bij externe partijen. Je maakt afspraken met ze en bewaakt deze.

Profiel

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, ervaring met arbeidsbemiddeling en bij voorkeur ook affiniteit met onderwijs
  • Je bent energiek en gedreven om goede resultaten te behalen.
  • Je bent communicatief sterk en je hebt goede netwerkvaardigheden.
  • Je bent bedreven in het gebruik van digitale en sociale media voor wervingsdoeleinden.
  • Je bent nauwkeurig, bijvoorbeeld als het gaat om nakomen van afspraken.
  • Je bent initiatiefrijk, nieuwsgierig en creatief. Je durft ook buiten bewandelde paden tot oplossingen te komen.
  • Je kunt doorzetten en weet in hectische situaties het overzicht te behouden.

Je maakt deel uit van het stafbureau van de SCOH. Een informeel, collegiaal en gedreven team van bijna 20 medewerkers.

Wat biedt SCOH jou
Het betreft een tijdelijke functie voor 2 jaar voor 24 uur per week (0,6 fte). Aan het einde van het tweede jaar vindt een evaluatie van de functie plaats. Indien de uitkomst van de evaluatie is dat de functie structureel wordt gemaakt, dan vindt – bij goed functioneren – een benoeming voor onbepaalde tijd plaats.

Wanneer de functie wordt vervuld door een medewerker van SCOH die reeds een benoeming voor onbepaalde tijd bij SCOH heeft, dan zullen goede afspraken gemaakt worden over herplaatsing binnen SCOH indien de functie na twee jaar niet wordt omgezet in een structurele functie.

Inschaling vindt plaats in schaal 11 OOP (max 4621,- bij een fulltime dienstverband)

SCOH:
32 basisscholen, 4 scholen voor speciaal (basis) onderwijs en één school voor praktijkonderwijs vormen samen de Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden. Een moderne en betrokken onderwijsorganisatie in de gemeenten Den Haag en Rijswijk. Onder het bestuur vallen ook een stafbureau en een servicebureau. Zij ondersteunen het bestuur, de scholen en peuterscholen bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid.

Meer informatie
Informatie kan worden verkregen bij de staf P&O, mw Renske Kolvoort
tel: 070-3118787.

Solliciteren op de functie van Corporate Recruiter Onderwijs
U wordt verzocht uw CV met een begeleidende brief voor 21 september a.s. te sturen via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in