Corporate Recruiter - Hilti Nederland B.V. (HQ)

Organisatie: Hilti Nederland B.V. (HQ)
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Afdeling:
Provincie: Zuid-Holland
Postcode: 2652 XL
Land: Nederland

Vacaturetype: Vast
Opleiding: HBO|WO
Uren: 38
Ervaring: Medior
Betaling: Goede arbeidsvoorwaarden
Plaatsingsdatum: 2019-01-11 09:36

Categorie: Vacature
Opdrachtstatus: Vervuld
Functiegebied: Recruitment
Specialisatie: Recruiter
Opdrachtperiode: vast contract
Reizen verplicht:

Omschrijving

CORPORATE RECRUITER

Berkel en Rodenrijs
Reference No: 9837

Wat is de functie?
Voor onze dynamische HR afdeling in Nederland zijn wij op zoek naar een energieke, hands-on en resultaatgerichte Corporate Recruiter.

Wat is Hilti?
Als je de sector niet kent, heb je misschien nog nooit van ons gehoord. Onbewust zal je hoogstwaarschijnlijk wel met ons te maken hebben gehad, thuis, op school of werk en wellicht ook in het gebouw waar jij nu deze vacature aan het lezen bent. Hilti is namelijk een (internationale) partner in de bouwsector op het gebied van technologisch leidende producten, software en diensten. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben wij naam gemaakt als innoverende pionier met een uitzonderlijke service. Momenteel hebben wij met ruim 28.000 collega’s, verspreid over 120 landen, meer dan 230.000 klantcontacten per dag. Het wereldwijde succes van ons familiebedrijf is te danken aan het feit dat wij op dagelijkse basis de droom van onze oprichter Martin Hilti – “I want to build an enterprise with entrepeneurs, where people can grow and develop.” – tot uitvoering brengen.

Wat houdt de functie in?
Als Corporate Recruiter ben je samen met jouw collega de Senior Corporate Recruiter verantwoordelijk voor het totale recruitmentproces en de employer branding van Hilti in Nederland. Hiervoor werk je nauw samen met jouw internationale recruitment collega’s, onze business en uiteraard de HR afdeling. Je rapporteert aan onze HR Directeur.

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor:
• Werving & Selectie
Verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces van jouw portefeuille: van het sourcen en aantrekken van kandidaten tot en met voeren van selectiegesprekken. Daarnaast zal je een bijdrage leveren aan de onboarding van kandidaten.

• Candidate Relationship Management
Het onderhouden van contact met kandidaten en zorgdragen voor een positieve ‘candidate journey’.

• Direct Searching & Sourcing
Het actief zoeken naar en benaderen van kandidaten via verschillende kanalen, voornamelijk online.

• Campus Recruitment
Het opzetten van een midden- en lange termijn strategie voor campus, het onderhouden van contacten met relevante Hogescholen, Universiteiten en (studie)verenigingen en het organiseren en bijwonen van carrière beurzen en recruitment events, zowel inhouse als extern.

• Stakeholder Management
Het frequent en constructief onderhouden van contact met hiring managers, het leadership team in Nederland, jouw collega’s van HR, externe leveranciers, samenwerkingspartners en de HR collega’s op het gebied van Talent Acquisition en Employer Branding van ons hoofdkantoor en de regio.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.
Je start met ons unieke onboarding programma (de Hilti Sales Academy) als directe investering in jou zodat je een warme landing hebt in ons bedrijf. Vervolgens krijg je van ons alle ruimte en ondersteuning die je nodig hebt om uit te kunnen blinken in jouw functie, waarbij je één op één gecoacht wordt.

• Je wordt onderdeel van een hecht team waar je op kunt bouwen.
• Een marktconform salaris op basis van een werkweek van 38 uur. Verder werken we met prestatiebonussen, premievrij pensioen en bieden we collectieve verzekeringen aan.
• Zodra jij klaar bent voor een volgende uitdaging gaan wij, met jouw persoonlijke ambitie als uitgangspunt, onderzoeken waar jouw ontwikkelkansen en carrièremogelijkheden liggen.
• Naast de individuele- en teamincentives die je kan behalen, hechten wij veel waarde aan de teamspirit binnen de gehele organisatie en dragen wij zorg voor vitaliteit. Hierdoor kun je gebruik maken van onze faciliteiten als een fitscan en bootcamp 2 keer per week. Ook worden er regelmatig (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Waarom solliciteren?
Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Wij zijn trots op onze naam en de mensen die dit realiseren. Hilti kent een interessante mix aan medewerkers met verschillende achtergronden. Wij geloven erin dat deze diversiteit ervoor zorgt dat onze teams levendiger, innovatiever en productiever zijn. Een achtergrond in de (internationale) bouw is niet het meest belangrijk, het gaat ons om de juiste ‘cultural fit’. Succes is in onze ogen het resultaat van teamwork, drive en kunnen, ongeacht iemands achtergrond.

Je hebt nodig:
• Een afgeronde HBO- of WO- opleiding, bij voorkeur in de richting van Human Resources, Bedrijfskunde, Communicatie- en/of Marketing
• Minimaal 3 jaar recruitmentervaring aan bureauzijde en eventueel ook aan de corporate kant
• Affiniteit met het werven van commerciële profielen
• Ervaring met (direct) sourcing via verschillende kanalen
• De ambitie om (internationaal) door te groeien
• Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Kernwoorden: stakeholdermanagement, zelfstandig, hands-on, daadkrachtig, proactief, organisatietalent, teamspeler.

We zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen via de 'Solliciteer' button. Wil je meer weten of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met recruitment via Claire Rog (06 - 2022 6562)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Sponsors

Log in